Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima še kdo težave s palci na nogah? Otiščanci čisto v vsaki obutvi!!!

Ima še kdo težave s palci na nogah? Otiščanci čisto v vsaki obutvi!!!

To me uničuje!!! Karkoli obujem, se mi na obeh palcih na zunanji strani naredijo boleči otiščanci:((

Kaj naj storim? Kako naj si pomagam? Naj s čim namažem? Zakaj se mi to dogaja???

Obutev je športna in udobna. Ne razumem, zakaj se ti otiščanci pojavijo. Veliko hodim že v službi in ta težava me spravlja v grozno slabo voljo, boli me, trpim, hoditi pa vseeno moram. Kaj naj?? Ima kdo kakšen nasvet? Je imel kdo podobno težavo?

Očitno imas problem v nepravilno oblikovanem stopalu. Bo treba malo vec pozornosti posvetiti obutvi

Včasih pomaga, če si predvidena mesta vnaprej zaflajštraš. Z uhojenimi supergami najbrž nimaš težav?

Čevlji po meri. Ne bo poceni, ampak…

Natikači, model taliban ali pa rimske kalige.

Objava čaka odobritev

Še enkrat oddajam

two way shoe stretcherThe Best Inexpensive Online Clothing Stores You May  Want, All products Cheaper Than Retail Price, Free Delivery & Returns *  Easy returns and exchanges

Shoe stretcher predvsem za raztegovanje tam kjer so palci.

Amazon.com: Shoe Stretcher Mens Shoe Widener Adjustable Shoe Expander for  Wide Feet : Clothing, Shoes & Jewelry

. https://www.youtube.com/watch?v=UAMSR6SoAaE&ab_channel=MichiganFootDoctors

Odgovor na objavo uporabnika
Uničuje me, 10.08.2021 ob 21:57

To me uničuje!!! Karkoli obujem, se mi na obeh palcih na zunanji strani naredijo boleči otiščanci:((

Kaj naj storim? Kako naj si pomagam? Naj s čim namažem? Zakaj se mi to dogaja???

Obutev je športna in udobna. Ne razumem, zakaj se ti otiščanci pojavijo. Veliko hodim že v službi in ta težava me spravlja v grozno slabo voljo, boli me, trpim, hoditi pa vseeno moram. Kaj naj?? Ima kdo kakšen nasvet? Je imel kdo podobno težavo?

Ja Ne vem, bamočì kdaj v vodi al pa k zdravniku. Mislim ?

Devistated, 10.08.2021 ob 23:33

Ja Ne vem, bamočì kdaj v vodi al pa k zdravniku. Mislim ?

Obvezno Free), kar nosiš p?? Superge za lih poleti niso

Anonimno 8196, 10.08.2021 ob 22:53

Včasih pomaga, če si predvidena mesta vnaprej zaflajštraš. Z uhojenimi supergami najbrž nimaš težav?

Sicer nimam bolecih otiscancev, se mi pa prav tako delajo na zunanji strani noznega palca, nima veze, kaj obujem, se mi zdi, da so superge se najvecji krivec za to, ceprav so udobne, mehke, razhojene in komot.

Flajstranje pa res pomaga.

Kaj pa tisti flajstri za zulje.

Ko je taka blazinica mehka.

To bi ti pa lohk pomagal da te ne bi tolk bolel.

V lekarni majo.

Zihr ti bo pomagal.

Hvala vam za nasvete. Saj natikače nosim, ko le lahko. Ampak v službi imam pa mehke in udobne superge, veliko moram biti na nogah in hoditi.

Mogoče res poskusim še “vnaprejšnje flajštranje”. Upam, da bo kaj zaleglo. Glede širjenja obutve sicer dvomim, ker tako ali tako kupujem že dovolj široko in udobno obutev. To mora biti nekaj s palci… Grem še po spletu raziskovat.

Hvala vsem!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close