Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima še kdo tak sranje s plinsko pečjo Beretta

Ima še kdo tak sranje s plinsko pečjo Beretta

Namreč že dva meseca kličem naokoli, da mi pride nekdo servisirat plinsko peč, pa nobenega od nikoder. Serviser, ki mi jo je vsa leta servisiral, me je začel utrujat z nekim “abonmajem” – to pomeni, da plačam nek znesek in potem mi je na voljo za popravila celo leto. In ker sem jaz to varianto zavrnila (želim namreč plačat storitev takrat, ko jo potrebujem in toliko kot stane), me očitno ignorira. Ma jaz ne vem, a ostali plačujete neke “abonmaje”? A zdaj bomo pa povsod se že naprej abonirali: pri pleskarju, kleparju, vodovodarju,… Jaz tudi svojim strankam ne vsiljujem nekih plačil vnaprej za nekaj, kar jim bom mogoče naredila, če bodo mogoče potrebovali.

Premišljujem, da bi enostavno peč zamenjala za bolj kvalitetno, npr. Buderus, Vaillant ali pa Junkers. Mi lahko poveste vaše izkušnje s kvaliteto in pa predvsem s servisiranjem. Vas tudi posiljujejo z nekimi “abonmaji”? Zanima me za Ljubljano in okolico.

Pa še to me zanima, a jih lahko prijavim na kakšno inšpekcijo? Zaradi monopola očitno lahko počnejo s svojimi strankami glih kar se jim zljubi. Je to sploh zakonito?

Vpišite v iskalnik servis plinskih peči. Mogoče se kaj najde.LP.

Kakšen abonma, halo? To pa tudi še nisem slišala. Mi imamo peč Buderus in kličemo serviserja po potrebi. Nič ne plačujemo vnaprej.

Pri stari mami so mislili šparat in so kupili Beretto. Imeli so na izbiro takrat Vaillant in to, ker so v sklopu plinifikacije ponujali ti dve. Guess what. Zdaj imajo že nekaj let Vaillant. Beretta jim je zdržala hm, kakih 5 let.

--------------------------------------------------------------------------------- Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen

Mi imamo Beretto ene deset let in jo menjavamo.
Nimamo nobenega abonmaja. Lahko me kontaktiraš na ZS, pa ti povem ime in številko našega serviserja.

Tudi mi imamo Beretto, ki smo jo “dobili” skupaj z nakupom stanovanja.
Serviser pride ko pokličem in plačam samo takrat.

Naš serviser je Zlatko Jeretina iz Domžal.

Ne kupujte italijanske šlamparije!!!

Ob rednem servisu ta Italijanska šlamparija deluje brez problema

aja, in nikakršnih abonmajev ni treba vplačati- plačaš ob servisu in to je to!
Priporočam pa že zgoraj omenjenega serviserja Jeretino iz Domžal…če mu skuhate kavo se še toliko bolj potrudi, haha.
Lp

Ja, tudi jaz sem to doživel, ni bilo prijetno… Potem sem dobil elektro Jeretina in so zadevo uredili.

Zgoraj navedeni “gospod”mi servisira peč. O njem bi rekel da je gospod Jeretina in to z veliko začetnico. Imam plinsko peč BERETTA kateri bo treba zamenjati espanzijsko posodo! Serviser je bil že dvakrat pri nas in še do sedaj ni uspel popraviti napake. Prav tako ne znajo poslati računa oz. tudi opomina, ko pa jih pokličeš te nadrejo, da bi morali mi njih obvestiti, da niso poslali računa.

TO NI MOJ PROBLEM ČE SO NESPOSOBENI ZA IZDAJO RAČUNOV IN KAR SE MENE TIČE TUDI SERVISERANJA PEČI!!! ČE BO ŠLO TAKO NAPREJ BOMO ZAMENJALI SERVISERJA.

ALI KDO KOGA PRIPOROČA, DA JE KVALITETEN IN KOREKTEN IN SEVEDA TUDI DENARNICI PRIJAZEN.

Tud jst imam Barreto in imam tudi en “problemček”.

Namreč vodo mi ful čudn greje. Ko se grem tuširat, najprej traja 2 min da priteče topla, pol traja še 1 da priteče vroča in ko naštimam na željeno temparaturo priteče vrela.
Ko pa potem ugasnem za min ( se nažajfam), priteče takoj topla za min, pol pa ledena in sledi enak postopek kot zgroraj- 2 min mrzal nato topla….

Problem je v tem ker za knajpanje grem v savno, pod domačim tušem je pa to čist bedno.

Iščem rešitve,ima morda kod od vas enak problem. Sem pa iz Rudnka, če ima kkšn sosed enak problem.

Moje mnenje je da peč ne mora biti tok zanič da bi se to dogajalo.
Kar se tiče gretja dela brez problema.

Lp

Tudi mi smo imeli problem s plinsko pečjo znamke Beretta in smo klicali serviserja TAUBI-T.R. ( http://www.taubi-tr.si/ ) TEL; 041/623-909, ki se je gospod takoj odzval in rekel da bo prišel še isti dan, ob tem pa še predlagal da lahko probava najprej kar preko telefona rešiti zadevo. Kar nam je uspelo in brez kakršnihkoli stroškov rešili zadevo. Zelo prijazni in ustrežljivi. Priporočam!

kr1 – glede Jeretine se strinjam z vami smo imeli zelo podobno izkušnjo z njimi zato jih ne kličemo več.

Lp

LeSam – lepo te prosim, če lahko poveš, za kakšno napako je šlo in kako ste to uredili po telefonu. Da bomo morda tudi drugi lahko zadevo razrešili. Tudi jaz imam Bereto… Hvala.

Jaz imam Beretto Idra z bojlerjem (40l) že 18 let inpeč še vedno deluje. Zamenjali smo sicer enkrat del kjer se greje voda, vendar nas ni bilo groza ko je prišel račun. Res pa je da najmanj vsaki dve leti pokličemo serviserja Taubi d.o.o, kjer prijazni sreviserji hitro pridejo pregledajo in zadeva deluje kot mora. Kljub temu bomo letos peč zamenjali za modernejšo- kondenzacijsko. Za serviserja pa po teh 17 letih vsekskor priporočam Taubi d.o.o. Fantje so hitroodzivni in zmerja povedo kaj predlagajo oz kaj mislijo če bi bilo treba kaj popraviti, zamenjati, ali pa povedo- pustite dokler dela, naj dela…

Z veseljem jih priporočam.

Lep pozdrav
Imam problem z Beretta plinsko pečjo ker se ves čas ugaša in ne vem več kaj naj naredim.Klicu sm že več serviserjev in nobeden je še ni uspeu popravit samo računali so fajn,tko da stroški so že kar visoki.Ima kdo kakšno mnenje?
Hvala

Če kličeš servis Jeretina, ena ženska te primitivno nadira in dela takšne “strokovne” nasvete da te glava boli.
Ne pozna osnovne stvari o pečeh in toplotni tehniki in skoz nekaj mlati brez veze.
Ne maram je sploh slišati.
Drugače Jeretina in tudi tisti njegov fant sta vredu.
Taubi je boljši ker je prijaznejši in hitro se odzove.

Jeterina zgleda, da ima prevec denarja, saj se do strank katastrofalno obnasa, kot da ne zivi od njih oz. nas. Sem klical servis in dobil gospo, ki vsako leto prodaja isto zgodbo kako so imeli serviserji prometno nesreco in da nimajo nobenega na voljo. Ko sem koncno dobil termin, sem 15 minut pred dogovorjenim casom poklical, da preverim ali so na poti, pa mi je g. Jeterina rekel, da jih ne bo, ker imam narocen samo redni servis. Poleg tega je se bil zelo nesramen in predrzen. Vse bi bilo lepo in prav, ce ne bi sel iz sluzbe tisti dan 2 uri prej ali pa, ce bi sami poklicali en dan prej in se opravicili. Na koncu tudi sluzijo na nas. Za 45 min dela zaracunajo 80 EUR, samo delo. Pa kdo danes zasluzi toliko v 45 minutak.
Odsvetujem nakup in servis prci, ki jih prodajajo, saj potem, ko jih resnicno rabis jih ne dobis.

Jeretina zgleda, da ima prevec denarja, saj se do strank katastrofalno obnasa, kot da ne zivi od njih oz. nas. Sem klical servis in dobil gospo, ki vsako leto prodaja isto zgodbo kako so imeli serviserji prometno nesreco in da nimajo nobenega na voljo. Ko sem koncno dobil termin, sem 15 minut pred dogovorjenim casom poklical, da preverim ali so na poti, pa mi je g. Jeretina rekel, da jih ne bo, ker imam narocen samo redni servis. Poleg tega je se bil zelo nesramen in predrzen. Vse bi bilo lepo in prav, ce ne bi sel iz sluzbe tisti dan 2 uri prej ali pa, ce bi sami poklicali en dan prej in se opravicili. Na koncu tudi sluzijo na nas. Za 45 min dela zaracunajo 80 EUR, samo delo. Pa kdo danes zasluzi toliko v 45 minutak.
Odsvetujem nakup in servis peci pri njih, saj potem, ko jih resnicno rabis jih ne dobis.

Shadow 80, kako ste rešili težavo z ugašanjem peči?

Imamo Beretto že od leta 2010/11 .. do sedaj sem imela Jeretino iz Domžal, servis delala na 2 leti. Lani mi je rekel, da bo treba kmalu zamenjati peč (zakaj že ??) .. pa sem danes vzela drugega serviserja TAUBI T.R., pa mi je samo dihtngo zamenjal, ker je nekaj kapljalo in rekel, da je peč ok .. da bo mogoče treba menjat en del za gretje čez leto ali dve .. nikakor pa ne nove peči. No tolk .. Beretta dela brezhibno, eni bi jo pa takoj menjali, kot da je to dobiž. Priporočam TAUBI T.R. :))

modi ne nas jebat !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close