Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima še katera od vas pri 50ih težave z dihanjem?

Ima še katera od vas pri 50ih težave z dihanjem?

To je že neznosno. Težko diham podnevi in ponoči, zbujam se, odpiram usta kot zmaj, hlastam za zrakom, pa nič ne pomaga. Že nekaj let imam sicer astmo, ampak pulmolog pravi, da ni to vzrok. Se še katera od vas srečuje s tem problemom?

ne. nekaj mora biti narobe pri tebi, je mogoče tudi psiha?

ziher je krivo cepivo, kar vprašaj tiste debilne 5% antivakserske populacije, ki so se rodili brez IQ količnika

Odgovor na objavo uporabnika
hshlghd, 15.09.2025 ob 12:17

ne. nekaj mora biti narobe pri tebi, je mogoče tudi psiha?

Ne bi rekla, da je psiha. Imam pa zelo otečen desni komolec in desno stopalo in me tudi boli, če je to kaj povezano, ne vem.

Urška308, 15.09.2025 ob 12:15

To je že neznosno. Težko diham podnevi in ponoči, zbujam se, odpiram usta kot zmaj, hlastam za zrakom, pa nič ne pomaga. Že nekaj let imam sicer astmo, ampak pulmolog pravi, da ni to vzrok. Se še katera od vas srečuje s tem problemom?

Jebote čuk, a se ti zdi to kot nekaj normalnega? K zdravniki pojdi, jebemti boga ?

Nisem cepljena. Bom šla k zdravniku, ampak zdaj ga nimam.

Ste predebeli? Debeli ljudje težko dihajo ker se ob vsakem gibu telo dobesedno mantra ,da spravi kisik v kri

aleks178012, 15.09.2025 ob 12:27

Ste predebeli? Debeli ljudje težko dihajo ker se ob vsakem gibu telo dobesedno mantra ,da spravi kisik v kri

Tudi preveč kg nimam, pač kot 10 let nazaj, saj nosim isto št.

Lahko je zaradi astme, zakaj pa ne?  Moja mama jo ima tudi, se zasopiha, včasih tudi piska.  Sčasoma so ji na rtg odkrili tudi 2 majhna tumorja (benigna), ki sicer ne rasteta in je operacija nesmiselna.

Sem imela pred leti iste probleme. Potem sem pa začela ponoči seksat ?

Urška247, 15.09.2025 ob 12:24

Nisem cepljena. Bom šla k zdravniku, ampak zdaj ga nimam.

Če lahko ljudje hodijo na urgenco za vse možne neumnosti, lahko greš tudi ti, ki menda dobesedno hlastaš za zrakom…Samo povem.

Ali se pa hecaj dalje in upaj, da bo šlo na bolje kar samo od sebe. Kakor želiš.

Sem pomislila, da nisem edina, ampak očitno sem. Bo očitno treba izbrat prvo zdravnika, potem pa dalje.

Anonimno 4312, 15.09.2025 ob 12:20

ziher je krivo cepivo, kar vprašaj tiste debilne 5% antivakserske populacije, ki so se rodili brez IQ količnika

hehe, samo povem, krivi je cepivo proti covid19- 100%

Vsekakor opravi preiskave. Meri si tudi saturacijo. Če je nad 94 in težko dihaš, je zelo verjetno psiha. Če se slučajno zniža na 90in ne pomagajo vdihi ob odprtem oknu, je čas za urgenco. Je pa že moja mama pri teh letih imela probleme z dihanjem, a kot zdaj sklepam, je bila v ozadju psiha. Pri meni se je začelo tudi ob prehodu v meno. Imela sem panične napade, sem kdaj šla tudi na urgenco. Zadeva se je precej omilila z antidepresivi.

Naj ti zdravnik napiše napotnico za kardiologa ali pa kar stopi na urgenco. To s sapo in oteklinami vsekakor ni normalno. Tudi jaz imam malo preveč kil, kadim 50 let, pa teh problemov nimam. Zato ne odlašaj.

Samo med seksom. in se pol ure zatem ?

tudi meni se je parkrat dogajal. vedno ko sem zaspala

komaj zadihala usta na siroko odprla da sem prosla do diha. ene 6x se mi je naredil. pei meni je bila psiha. takoj ko sem si rekla evo si ze neki zivcna pa ne mores dihat, se je k9ncalo

Tole ne bo v redu!

K zdravniku!

Ni samo astma, lahko je srce, voda v pljucih, strdki, svasta neki, no, lahko je tudi samo psiha in hormoni, a ce so hormoni, je tudi treba k zdravniku!

Kovid postara pljuča za dvajset let.

Pogledajte si mal svoje okolje. Nismo vsi isti, nimamo niti približno enako zdravje in vsi reagiramo različno na 5g antene ki so povsod, wifi, pametni števci, pametni mob. ki so majhne 5g antenna, inp.

Patenti teh orodji razkrijejo marsikaj tudi tega da vam lahko zmanjša kisik v krvi.

Takoj k zdravniku. Ker niti srce, niti možgani, niti pljuča ne dobijo dovolj kisika. Postajaš utrujena in še. zatečena. Pulmolog bo predpisal zdravila za tvojo težavo. Lahko boš šla na slikanje srca, ultrazvok vratnih žil, testiranje na astmo in alergije.

Lp

Mene je dušilo eno leto zaradi plesni. Ampak plesni se tako navadiš, da jo zavohajo le drugi, sam pa ne.  Včasih v trgovini zavoham koga in butne plesen vame. Redko, a se dogaja.

Ampak da se znebiš plesni je potrebno novo pohištvo, vse v omari oprat, vključno s pasovi, vse stvari prebrisat. Tla umit z varkino, pa tudi stene, kjer je plesen.

Alergija na ambrozijo. Vsak julij, avgust in september imam iste znake. Iz spanja se zbudim in hlastam za zrakom. Odkar jemljem tablete proti alergiji od junija do konca oktobra, teh težav nimam. Meni se je alergija pojavila ko sem bila stara 51 let.

zakaj bi avtorica hodila k zdravniku in čakala po eno leto na kardiologa, če se lahko na temu forumu pozdravi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close