Ima kdo sanje iz otroštva, ki se mu ponavljajo in bi se želel pogovarjati?
Dostikrat sanjam, da se vračam na kraje in čase iz otroštva, čeprav že odrasel človek. Tudi predmeti so tam, iščem in iščem nekaj meni skritega, kar je izginilo, pa ne najdem, vendar čutim strast in željo, da to najdem. Tudi stvari, ki so v realnem svetu, ko si buden, čisto vsakdanje in normalne, v sanjah postanejo čarobne, posebne. Kako to, da jih v sanjah možgani tako obarvajo? Kakor mi je znano, v sanjah možgani precej hitreje delujejo, kot ko si buden, vse hitreje odvija.
Ima kdo tudi podobne sanje in vprašanja in bi si jih rad delil z mano ali pa se preprosto pogovoril o tem? Mene res zanima, če imam še kaj podobnega in kako si drugi razlagajo te stvari, samo nebi javno razlagal svojih sanj, pa brez zamere 🙂
Star sem moral biti cc2 leti. Imel sem sanje/nočne more 30 let. Vedno enak prizor. Zadevo sem razvozlal in od takrat nočnih mor ni več. Nekaj se mi je zgodilo in ko sem po letih prihajal do določenih informacijah, sem naredil rekonstrukcijo dogotka in od takrat naprej so more zginile.
Tudi jaz sanjam o starih starših, o stanovanju v katerem smo živeli ( kot otrok sem živela z njima). Sanjam zelo živo, saj v prvem trenutku, ko se zbudim, moram zbrati misli in se zavem, da sta mrtva že 30 let ….
Večkrat se mi je to zgodilo. Pa se ne pogovarjamo ravno o njiju oz. ne razmišljam o tem, pa vendar sanje so zelo žive.
Mene je dolga leta ena sodelavka preganjala v sanjah (nočne more). Mi je pa tudi v realnem življenju naredila ogromno škode. Na srečo je naneslo, da sem ji enkrat lahko direkt povedala, kaj mi je storila (pa še drugi so slišali) in od takrat imam mir pred njo tako v sanjah kot v službi. Je pa morala zadeva v meni dozoreti; šele potem sem ji lahko odkrito (in vljudno) povedala par stvari.
Forum je zaprt za komentiranje.