Ima kdo pomivalni stroj Gorenje GV 61214 373773?
Kupila sem omenjeni stroj, vendar pa opažam, da posode ne posuši dobro. Veliko vode se nabere na vratih pomivalnega stroja ter po stropu stroja—na stropu je veliko kapljic, ki se ne posušijo. Pa tudi posoda ni popolnoma suha, ampak se na njej še vedno najde precej kapljic vode. Moja tašča ima sicer drugo znamko stroja, vendar se ji to ne dogaja, pa je stroj star že 16 let. Moj je pa popolnoma nov.
rabš all in one al vse ločeno? če rabš al inone prešaltaj na ločene zadeve, predvsem zarad soli
z asušenje se rabi lesk oz eni kis. s kisom ne znam, tko da okrog tega ne bi čaral. kak lesk maš? lahk je šrot. ko bo z azamenjat kupi al pa si sposodi kaj narejenega n azahodu .
povečaj jakost doziranj aleska 8tam ko lesk tankaš maš en vrtljiv knof… lahk poglej na katero številko je nastavlje in ga zavrti na kako večjo)
funkcijo leska morš vključiti a ne….l kako je s tem? poglej kaj pravijo navodila – prav na začetku, ter kjer piše o sredstvu za izpiranje/sušenje/lesk, po potrebi pa poglej tud pod težave in kako se jih odpravi
Ugotavljam, da je vsaka novejša serija PS bolj zanič. Pred 9 leti sem imela enga super. Ne vem, če sem v 2 letih kdaj ročno očistila filtre, pa je bila posoda brezhibno čista in suha. Zdaj imam novega Gorenje GV….., pa ne vem, ali se naj zjokam. Vsaka 2 dneva moram vrtljive roke čistit, ker se takoj zamašijo luknjice z vsako drobtinico, prav tako vsaka 2 dneva čistim filter, drugače posoda smrdi. Nastavek za plastične vrtljive roke je že itak nalomljen (plastika pač), pa je PS star par mesecev… Posoda je pa normalno oprana samo v prvem pranju po čiščenju vrtljivih rok in filtra. Mislim, da bi ob vseh teh predpripravah PS,. da kolikor toliko opere posodo, ročno oprala posodo sama hitreje. Ma brez veze, res.
Forum je zaprt za komentiranje.