Ima kdo korono?
Ja res. V zacetku leta ko so porocali… nič nobenega znanega ki bi zbolel… pol pa je šef prinesel… sem ga fasal.
Ni bilo nedolžno, pa tudi tako hudo za na urgenco…
Jaz in en otrok pozitivna, druga polovica druzine negativna. V enosobnem in pol stanovanju… se pravi skos skupaj.
Kolega je dihal v masko od žene, ki je imela korono, on pa nič… se je zrlel prekužit.
Ene se zlepa ne prime… najboljs da se javiš za prostovoljca na covid oddelek 🙂
Lj, dejstvo je, da ta viroza ni tako kužna, je manj kužna od običnega prehlada, kjer se pa folk dejansko drug od drugega naleze.. sem ziher da sem prebolela januarja 2020, ko mi je bilo rečeno, da je nek neznan virus, pa mi to seveda ne priznajo, ker un neznan virus tri tedne pred korono pač ni zanimiv. No mene pa vseeno zanima, zakaj tisti “neznan” virus ni bil raziskan? Ker se je šlo za korono, itak, samo nočejo priznat..
Potem sem zdajle imela tipične znake delte-boleče grlo, grd kašelj, prehlad, slabo počutje.. in delta je kao še bolj nalezljiva.. hahahaha.. nič od niča, negativna. Toliko o tem kako je bolezen ful nalezljiva in ful nevarna če še plusa ne pokaže, a ko sem povedala za znake, mi je vsa presrana rekla, da je ziher delta in da naj grem jutri takoj na pcr in takoj ko dobim rezultat o tem obvestim.
Svašta res..
Forum je zaprt za komentiranje.