ima kdo izkušnjo z aparatom za izdelavo sladoleda
Lepo prosim za kakšno izkušnjo z aparatom za izdelavo sladoleda. Kategega imate, kako ste zadovoljni? Kako se obnesejo kake bolj poceni variante teh aparatov (iz Lidla in podobnih akcij).
In še, ali kdo pozna kako podjetje, ki na dom privaža sladolede. Včasih je bil Bofrost, zdaj pa jih nikakor ne dobim na telefon. Ne vem, kaj je z njimi. Pozna kdo koga drugega, sprašujem pa za osrednjo Slovenijo.
Hvala že v naprej…
Jaz ne vem katere znamke je, ampak ni Delimano, dogaja se pa isto. Masa se zalima na stane in to ornk pa precej. Ni ok.
Dol jo dobiš, ko se malo oddaja. Odvsetujem. Ne vem kje sem ga kupila, gre pa za poceni aparat,a mpak ga že par let nisem uporabila.
Mogoče so dražji kaj boljši. ti ta poceni so smotani.
Aja, če daš pa preveč mase notri, ti pa na vseh koncih ven teče pa vse zapacano pa zoprno za čistiti.
Moj frosti, ampak obstaja še ena firma s podobnim imenom, kot je bofrost … ne morem se spomnit, pa vsak vikend pride pred naš blok.
Tudi jaz imam tak aparat, ja, enak problem, ampak v manjši meri. Ma jaz sem pogruntala finto. Maso dam v zamrzovalnik za nekaj časa, vzamem ven, zmiksam z ročnim mešalnikom in dam spet zamrzovat. Ponavljam, dokler masa ni dovolj zamrznjena. Vseeno se mi zdi, da pride s strojčkom bolj enakomerna masa. Dam pa jaz notri ornk ohlajeno, v zamrzovalniku.
Sama sem pred časom dobila v dar enega teh navadnih gospodinjskih sladolednih aparatov. Preveč dela z njim, mešaj prej, aparat, lepi se vsepovsod, pa v skrinjo, … sladoled nikoli tak kot bi moral biti. Neuporabna šara, sem ga dala sodelavki.
Starši imajo nek starejši model, mislim, da je De Longhi, z dvojnim kompresorjem. Stvar je zelo velika, glasna in dela 2 uri. Po dveh urah dobiš ven sladoled, kot ga ne najdeš v nobeni sladoledarni. So pa te stvari s kompresorji zelo drage, odvisno če se ti splača.
Forum je zaprt za komentiranje.