Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima kdo izkušnje s Shoppster online trgovino?

Ima kdo izkušnje s Shoppster online trgovino?

Naročili tuš steno, osebni prevzem, zadnji kos, poškodovana embalaža. Odgovor skladiščnika če bo kaj narobe pripeljite nazaj. Čez eno uro pripeljemo nazaj vogal stekla je bil poškodovan. Prevzamejo poškodovani izdelek in izpišemo reklamacijo.

Odgovor reklamacije to ste vi poškodovali ne priznamo. Po 3 tednih nimamo niti stekla niti denarja, na telefon ne odgovarjajo mail ignorirajo.

Goljufi 1 razreda. Nikdar več ne kupim pri njih.

nikoli nisem čakal na naročilo en mesec. Tudi dva tedna ne. V 7 delovnih dneh sem vedno dobil robo. Pa kar po gosto kupujem pri njih.

Imam  tudi sama tako izkušnjo. Nesramni, nekorektni.

Sem šel prav pogledat. V zadnjem letu sem imel pri njih 6 naročil. Zadnje prejšnji mesec. Vse brez težav.

V bistvu še nikoli nisem imel težav pri nobeni spletni trgovini, ne tuji, ne domači. Te probleme imate le vedno isti povsod.

Kupil 3 artikle. Enega ni bilo na zalogi, čeprav je pisalo, da je. Zato je celotna pošiljka čakala več kot mesec.

Razen tega nimam slabih izkušenj. Cene so konkurenčne.

Kupila dvakrat, obakrat razočarana. Nikoli več.

Jaz sem kupil dve gumi za motor in eno s star DOT so mi podtaknili,ke sem kontaktiral z njimi,so mi obljubili menjavo gume in zavlačevali toliko časa.da je rok vračila potekel.Na vsa kasnejša dopisovanja,niso več odgovarjali.

Brez problema, vljudnost, lasten prevzem, manjše stvari z LPP8 do zadnje postaje Brnčičeva, za večjo stvar z avtom na urejeno parkirišče.

Jaz imam zelo slabe izkušnje,naročil sem gumo za motor in so mi poslali star DOT,potem sem kontaktiral z njimi,nakar so mi obljuibili,da bo s hitro pošto prispela druga guma in bodo to odpeljali.Potem so zavlačevali,da je potekel rok in sploh se niso več odzvali na moj prošnje.

Nikoli več ne bom kupoval pri njih.

Imam dobre izkušnje. Priporočam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close