Ima kdo iz Hoferja in je zadovoljen?
Hvala za odgovore, ker nimam najmanjšega pojma, sem šla gledat zdaj te irobote. katere serije imate? 600, 700 ali 800?
Če že nabavljam, da kupim nekaj dobrega. čeprav sem mislila tega iz Hoferja za probo, če je to sploh zame. Potem bi ga prodala. Se prodajajo tudi rabljeni?
Torej ste zadovoljni, je uporabno?
iz hoferja je čist ok, mam ga že 2 leti. polnit se hodi sam, lahko naštimaš uro kdaj začne….ziher ni tok dober kot tisti za 600 e, ampak meni odleže full, posesa dlake od psa, lase. ko ga prazniš vidiš, da pobere tudi mikro prah. enkrat se mi je pokvaril senzor za koš, pa so mi ga popravili, sedaj dela brez problemov. ziher si nabavim novega, ko ta neha delat, ampak tudi tega, ki je cenejša varianta, ker vidim, da deluje .
Karl, 13.12.2022 ob 12:26
Pozdravljeni
Ali ima kdo navodila za uporabo Hofer easy home robotski sesalnik.
Hvala
Tukaj imaš online manual – v angleščini sicer, nazorno pa s slikami.
hepra, 02.06.2016 ob 15:44
Hvala za odgovore, ker nimam najmanjšega pojma, sem šla gledat zdaj te irobote. katere serije imate? 600, 700 ali 800?
Če že nabavljam, da kupim nekaj dobrega. čeprav sem mislila tega iz Hoferja za probo, če je to sploh zame. Potem bi ga prodala. Se prodajajo tudi rabljeni?
Torej ste zadovoljni, je uporabno?
800…5let v uporabi… te cenejse variante…ti ne priporocam
hepra, 02.06.2016 ob 12:45
Ima kdo robotski sesalnik iz Hoferja? Kako se obnese? Zdaj ga spet ponujajo, za 119 e in bi ga vzela za probat. Sicer imam v planu že nekaj časa nakup tega pripomočka, pa ne vem katerag izbrat.
kakšen namig? 🙂
Imela ga je znanka, dokler se ji ni zapeljal po stopnicah v klet in razbil.
Jbg, ni vse iz Hoferja dobra roba…
Forum je zaprt za komentiranje.