Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima kdo iz Hoferja in je zadovoljen?

Ima kdo iz Hoferja in je zadovoljen?

Ima kdo robotski sesalnik iz Hoferja? Kako se obnese? Zdaj ga spet ponujajo, za 119 e in bi ga vzela za probat. Sicer imam v planu že nekaj časa nakup tega pripomočka, pa ne vem katerag izbrat.

kakšen namig? 🙂

imam i robot in ga ne dam, če se bo pokvaril, grem po novega. Samo ta je bil nekaj manj kot 500EUR. Res pa ima dodatne možnosti nastavljanja ure,.. ne vem ča se to rabi, jaz nisem nikoli. verjetno ta iz H. vsega tega nima, zato je cenejši.

Tega iz Hoferja ne poznam. Važno je, kako zdržljivo baterijo ima. Moje Roombe ne zamenjam.

Naša monka pravi: “iRobot in pika. Če gre romba od hiše, grem jaz tudi”.
Zdej, kadar vidim, da to malo sranje laufa po stanovanju, vedno pustim na stežaj odprta vrata……☺

Hvala za odgovore, ker nimam najmanjšega pojma, sem šla gledat zdaj te irobote. katere serije imate? 600, 700 ali 800?

Če že nabavljam, da kupim nekaj dobrega. čeprav sem mislila tega iz Hoferja za probo, če je to sploh zame. Potem bi ga prodala. Se prodajajo tudi rabljeni?

Torej ste zadovoljni, je uporabno?

imam roombo in je zakon, mislim, da je model 630, bil je 400 eu pred 2 leti.

Smo pa pred tem imeli eno no name znamko in je bil čisto zanič, ni zmogel narediti tričetrt, kar roomba zmore.

Po moje, če se kupuje robotski sesalnik, je najbolje, da je iRobot.

Jaz sem si izposodila enega no name. V krtače so se zapletli lasje in nič ni več počistil. Baterija je bila hitro fuč. Ura ni delala prav, zid ni deloval, enkrat pa je. Kolegica prisega na roombo, vsega tega ni. Priporoča pa nad 700.

iz hoferja je čist ok, mam ga že 2 leti. polnit se hodi sam, lahko naštimaš uro kdaj začne….ziher ni tok dober kot tisti za 600 e, ampak meni odleže full, posesa dlake od psa, lase. ko ga prazniš vidiš, da pobere tudi mikro prah. enkrat se mi je pokvaril senzor za koš, pa so mi ga popravili, sedaj dela brez problemov. ziher si nabavim novega, ko ta neha delat, ampak tudi tega, ki je cenejša varianta, ker vidim, da deluje .

Jaz imam no name robota in naredi kar obljublja. Ne vem v čem se dražji razlikujejo od njega. Mi je bilo trapasto dati za sesalec 500+ eur in sem razmišljala podobno kot ti. Pa se kar obnese.

Pol leta pri nas zeloooo uspešno dvakrat ali trikrat tedensko v dveh nadstropjih čisti Hoferjev Easy home robotek. Samo, da je bil okrog NL 150 eur. Jaz lahko samo rečem, da priporočam nakup.

Ne kupuj poceni robe od hoferja. Raje kupi original od i-robot in boš imela mir.

Pozdravljeni

Ali ima kdo navodila za uporabo Hofer easy home robotski sesalnik.

Hvala

Odgovor na objavo uporabnika
Karl, 13.12.2022 ob 12:26

Pozdravljeni

Ali ima kdo navodila za uporabo Hofer easy home robotski sesalnik.

Hvala

Tukaj imaš online manual – v angleščini sicer, nazorno pa s slikami.

https://www.manua.ls/easy-home/robotic-vacuum-rv351/manual

hepra, 02.06.2016 ob 15:44

Hvala za odgovore, ker nimam najmanjšega pojma, sem šla gledat zdaj te irobote. katere serije imate? 600, 700 ali 800?

Če že nabavljam, da kupim nekaj dobrega. čeprav sem mislila tega iz Hoferja za probo, če je to sploh zame. Potem bi ga prodala. Se prodajajo tudi rabljeni?

Torej ste zadovoljni, je uporabno?

800…5let v uporabi… te cenejse variante…ti ne priporocam

Edini pravi robot je roomba.

hepra, 02.06.2016 ob 12:45

Ima kdo robotski sesalnik iz Hoferja? Kako se obnese? Zdaj ga spet ponujajo, za 119 e in bi ga vzela za probat. Sicer imam v planu že nekaj časa nakup tega pripomočka, pa ne vem katerag izbrat.

kakšen namig? 🙂

Imela ga je znanka, dokler se ji ni zapeljal po stopnicah v klet in razbil.

Jbg, ni vse iz Hoferja dobra roba…

Pozdravljeni, kje pa je servis za te sesalce? Hvala Suzana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close