Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima kdo doma paličnjaka?

Ima kdo doma paličnjaka?

Jaz imam tudi paličnjaka in sicer letečega. leteči se mu reče zato, ker imajo krila. Drugače ne letijo. Najrajše jedo listje vrtnic. Vsakdanj morajo dobiti vsaj kaplico vode. Zjutraj poškropiš prostor v katerem je paličnjak, imajo zadostivode.Paličnjaki mladički so zeleni, ko so starejši so rjavi.

moja dva pa jesta robido malino pa jagodo sam nikol ne opazim da bi jedla bukove liste ali pa živo mejo

moja dva pa jesta robido malino pa jagodo sam nikol ne opazim da bi jedla bukove liste ali pa živo mejo

Moj paličnjak se je slekel iz svoje kože pa si je zraven potegnil vse noge in jih nima. Ali mu bojo vse noge zrastle nazaj ? Najbrž, da ne.

Paličnjaki jedo trnje vse eno katero boste videli da jedo ko pa ni trenja pa pojdite v trgovino in kupite vrtnico in Dajte brez cveta meni so se razmnožili in imam že 18

Ne jedo trnja, ampak liste malin itd. Rastlin, ki imajo trnje.
Česa vse se nekateri ne spomnite…

Pa nikakor jim ne smete dati kupljene vrtnice. Tretirane so proti insektom, tako da bodo vaši paličnjaki umrli, če bodo jedli vrtnico iz cvetličarne. Vem, ker jih je k nam prišla kupit ena učiteljica, ki je svoje šolske paličnjake nahranila s kupljeno vrtnico in so vsi umrli.
Sicer se pa paličnjaki 4 do 5 krat levijo in vsakič “obnovijo” noge. Po zadnji levitvi jim pa ne zrastejo več. Zato jih nikoli ne smeš prijeti za noge, ker jih takoj izpuliš (jih odvržejo) ampak vedno za telo, ko čistiš terarij in jih hočeš premikati.
Če levitev ni bila uspešna, je morda razlog presuho okolje v terariju. Od ponesrečene levitve pa lahko paličnjaki tudi umrejo…

Kitajsko zelje paličnjaki obožujejo

Odgovor na objavo uporabnika
rikola, 04.08.2009 ob 15:25

kaj jedo paličnjaki pozimi

Rižoto

Odgovor na objavo uporabnika
Miki467, 31.10.2022 ob 01:17

Rižoto

2007 se je začela debata, pa nekateri še vedno sprašujejo, kaj paličnjaki jedo. Ja, pa pizda, kaj si navlečete katerokoli žival, brez da se prej pozanimate, kaj zanjo potrebujete in kaj sploh je? In ne, ni važno ali gre za paličnjaka, hrčka, kunca, mačka, psa, prašiča ali kravo, zaradi mene tudi za pingvina. Kaj vam igra v glavi? Imate vse resurse za pozanimat se, preden nabavite žival.

Pozdravljeni,zanima me za kitajsko zelje.A to jim narežete par trakcev in jim daste,ali jim daste  cele liste?Kdaj pa ste jih dali v večji akvari in kakšen je ?hvala

dvomim, da katerakoli vrsta paličnjaka lahko preživi v akvariju.

.https://youtube.com/shorts/bXw51aopYg0?si=ic1aNO6BaTZl8iMh

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close