Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima katera izkušnje s PAINTBALL-om?

Ima katera izkušnje s PAINTBALL-om?

Se podajam na paintball, pa me zanima, kako to v reali izgleda?
A si res ves od modric naslednji dan?
Koliko zares boli, če dobiš zadetek v glavo?

Pa še kaj….

Joj, luštno. Jaz sem si vedno želela poskusiti.

Kam se pa podajaš, kam se lahko gre na paintball?

Velika želja.

če so strli prejeti od blizu..bo kar velika in boleča modrica…
za glavo ne vem koliko boli, je pa problem če te zadane v masko spredaj…se tista prokleta barva razprši po faci in barva je neprijetnega okusa…

so pa modrice premo sorazmerne s tem koliko padeš v igro (tek, metanje, streljanje na polno…) pa tudi kondicija se hitro pozna

če te res kaj takega zanima poizkusi z rsoftom

Pri Veliki Planini. Imajo ga pa menda tudinekje v Ljubljani.

Mislite, da bi bilo pametno, da si dam na glavo kolesarsko čelado, ker imam tako zdravstveno stanje, da mi udarci v glavo lahko zelo škodijo?

V Ljubljani je malo naprej od azilnega doma.

A je možno tudi za osnovnošolce?

Kje je pa azilni dom?

Mam kar veliko izkušenj s paintballom. Za čelado in obleko naj te ne skrbi, ker ti jo bo dal organizator, Da dobiš šus v glavo od zadaj je majhna možnost, ker vedno tečeš proti “sovražniku” edino, če te le-ta ne preseneti.
Drugače je pa kar adrenalinsko, boli pa če te ustrelijo od blizu – na par metrov
uživaj

Hvala. Že komaj čakam!

oj, jst sm bla na Paintballu Spyder Ljubljana Vič. Ful je dobr. Igrišče ima barikade, skrivalnice, ful je zanimiv in adrenalinsko. pejte na internetno stran spyder.si. majo tud Airsoft k pa je tud zanimiv. Ful so hude puške. Hudo res. cena Paitballa je 28 eur pa dobite 500 metkov. Najcenej daleč na okol. Glede poligona je tko da je ful hud, ni primerjave z Šmarno goro. Bla sem že na velikih igriščih, ampak je ta na Dolgem mostu res hud.
na njihovi spletni strani si poglejte več, majo tud neki slikc iz poligona

Ne če se paintball igra na za temu namenjenih poligonu in z izkušenimi inštruktorji ter upoštevate pravila ne bo prišlo do modric. Na glavi imaš masko tako da tudi to ni problem kaj več pa lahko izveš na spodnjem linku.

https://paintball-ljubljana.si

A misliš da v enajstih letih ni našla kluba?

Če vam ni predelač obstaja paintball poligon tudi v Šentjerneju. V gozdu na obronku gorjancev, veliko ovir, stolpi in rovi. Igro pa dejansko lahko spremljaze v središcu dogajanja. Vse o ponudbi lahko preverite na http://www.paintball-darksun.si. Vedno je prisoten inštruktor. Kar pa je najpomembnejše, vedno poskrbimo za varnost in kvaliteto.

Glede zadetkov in bolečin je pomembna razdalja in starost paintball kroglic. Mnogi ponudniki v Sloveniji  uporabljajo kroglice ki jih dobavijo v zacetku sezone. Tako so kroglice tudi trde.

Na tem poligonu je minimalna razdalja 5 metrov. Kroglice so pa vedno stare najvec mesec dni.

Jaz sem na paintballu tedanjega fanta nalašč od blizu ustrelila v jajca (ni imel ščitnika, hehe). En teden ni hotu seksat z mano, lol.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close