Ilirika turizem
cene so ugodne, moraš pa vedt da je za “malo denarja malo muzike”. nastanitev je zelo preprosta, prav tako ostala ponudba. a gresta last minute al iz njihove splošne ponudbe? ker jst sm šla v španijo, ki je bila v splošni ponudbi. drugač pa se trudijo-vsaj naša vodička se je, sicer ni bila ravno ustvarjena za vodičko, drugače pa zelo prijazna in je poskušala vsem ustrešt. kar se tiče pa last minute je pa po moje velik odvisno od izbire pravega trenutka in sreče – verjetno se da dobit tut kej full fajn.
Hoj!
Tudi jaz sem že potovala z Iliriko in lahko rečem, da sem bila zadovoljna. Potovala sem na Krf – last minute varianta. Oni imajo kar precej last minute variant, zato je čisto možno, da ne dobite najboljših sob,… Last minute namreč nikoli ne veš kaj dobiš – lahko ful dober ali tak tak. Pri nas je bilo kar OK – ni pripomb.
Drugače pa kar se tiče grških otokov ti predlagam, da si ogledaš Intelektino spletno stran ali pa njihov katalog, ker imajo veliko izbiro grških otokov in niso še tako masovno obiskani kot so npr. Krf, Kreta, Santorini,… in najdeš tudi nekaj miru zase in ne samo feštanje in maturante. Pa tudi cene imajo ugodne.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.