Ilirika Turčija (zgodovina+kultura)
Tu mi smo bili novembra mislim na podobni zadevi, malo je bilo zbrke, hoteli so pa super in hrana zanimiva, čeprav že po nekaj dneh vse pride okoli kot vedno. Edino ne priporočam iti na vse izlete, potrebna so še doplačila za vstopnine, čeprav so vključeni ogledi kao. Pojdite raje sami z rent a carji naokoli, lokalne agencije so zraven hotelov in vse razloženo kam lahko greš, no moraš biti pa že malo izkušen. Drugače gredo pa na take izlete nad 50 let in okoli 25 let stari ljudje, večinoma brez otrok.
No ni mi žal, Turčije le lepa in zdajle maksimalno poceni, malo več bo deževalo menda januarja.
Pozdravljena!
Ne strinjam se ravno s tvojim komentarjem. Potujejo ljudje vseh starosti, od enega do 75 let. Program vam glede na ceno ogromno ponuja, fakultativni izleti pa, kot vam ze samo ime pove, so namenjeni tistim, ki si zelijo doloceno stvar dodatno ogledati. Potovati z agencijo pomeni drzati se programa agencije… ce tega ne zmorete, potem raje potujte individualno. Priporocam, da si pred vsakim potovanjem (ne glede na to, s katero agencijo potujete) podrobno preberete program in tako boste na samem potovanju dozivljali manj ‘neprijetnih izkusenj’ in prihranili marsikaksno pripombo na organizacijo vplacanega programa.
lp
živjo!
ja jst sem šla za miklavža – cena 31.000 sit. bilo mi je ful dober, je pa res da sem vse proste dni izkoristila za samostojno potovanje -rent a car, štopanje… itd.
oni ti naredijo bolj turistično, sam pa si lahko pripraviš avanturico. bi pa pla še enkrat na raziskovanje sredozemske obale, ampak popolnoma v svoji režiji, vendar ugotavljam, da že karta stane več kot 50.000 sit, pri iliriki pa samo potovanje 31.000.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.