Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ikea italija – graz

ikea italija – graz

gledam omare za kuhinjo in so cene občutno drugačne, vsaka omara je po 50 eur skoraj cenejša v italiji… kako je to mogoče? sem iz gorenjske, italijansko ne znam, če naročim na italijanski ikei katero mesto naj izberem sploh?

celotna kuhinja pride 500 eur razlike! ima kdo kakšne izkušnje?

Moja sestra pravi da je pohištvo v italiji cenejše, gospodinjski aparati pa menda dražji. Pa brezplačnega prevoza iz italije ni.

tudi čez 1000 eur nimajo zastonj prevoza? koliko pa stane? se sploh ne znajdem na italijanski strani…že nemščino bolj slabo razumem, tole pa sploh nič…za 500 eur se pa kar splača naročiti iz italije

Ne vem koliko stane, ona je šla z avtom in so pripeljali, ker se ji drugače ne bi splačalo. V slovenijo pa sploh ne pripeljejo.

kolikor jaz vem v slovenijo ne dostavljajo. Lahko ti pa jutri pregledam njihovo stran ce bos se rabila.

hvala vam punce za odgovore

če bi najela kombi, ker v najin avto ne bova mogla spraviti cele kuhinje… imajo vse omare na zalogi, lahko pridem tja s seznamom artiklov? ali je varianta, da se bom zaman vozila tako daleč in ne bom dobila vsega?

Saj na netu lahko vidiš če je zaloga, al ne? Jaz nisem najbolj domača, ker še nisem kupovala v ikei.

njur njur jaz ne vidim zaloge na internetu napisane:(

drugače pa tiste, ki znate italijansko, morda katera najde email na italijanski strani – padova? najdem samo anno, kjer se pa nihče ne oglaša…

hvala

zalogo preveriš tako da izbereš artikel
npr.http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/34617610 in na desni strani v kvadratku izbereš lokacijo in klikneš’verifica l…’ potem pa ti izpiše zalogo, oz. kdaj pričakujejo dobavo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close