Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Igrice ali partnerstvo

Igrice ali partnerstvo

Ne vem, spomni se malo nazaj, ti veš kako si imel s svojo. :))[/quote]
oooo dober vem… ne rabi mi napisat dizertacije če hoče … vedno sem za in me ne zanima zakaj je ona, sam da je :)[/quote]
No, potem si vsaj to pozabil. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Al si 100% in stojiš za tem, da poveš vsak shit al pa si priznaj, da je 100% iskrenost nesmiselna, ker dela butle iz obeh oseb, ki vstopata v odnos.[/quote]Sem že takoj povedal, da me drobne p.izdarije ne zanimajo.:)[/quote]

Ampak ti pišeš o 100% iskrenosti, je tako? In kako je potem to izvedljivo, če začneš delati selekcijo?

Toliko sram, da potem te čevlje raje skrivate v omari, namesto da bi jih nosile a ne? :))[/quote]

A ne, nimaš pojma.
Privlečeš jih ven in se ful pohvališ, kako si jih dobila na razprodaji fuuuuul ugodno, praktično zastonj.
Kaj pa dec ve, kok stanejo čevlji 🙂
(ta pametni to itak vejo in se delajo da ne vejo in te pohvalijo, kok znaš fajn na razprodajah kupovat)

In itak pol na skrivaj not prineseš, ko kupuješ ta pocen wc papir…. :-))

oooo dober vem… ne rabi mi napisat dizertacije če hoče … vedno sem za in me ne zanima zakaj je ona, sam da je :)[/quote]
No, potem si vsaj to pozabil. :)[/quote]
Slabe stvari hitro pozabim in grem naprej. Vem da bo jutri še en dan in me boli kur.ac kakšni zakoni fizike se skrivajo za tem, da bo jutri še en dan. Koliko km mora naš planet prepotovati v tem času in koliko raket čaka v podzemnih silosih, ki lahko to preprečijo…

Sem že takoj povedal, da me drobne p.izdarije ne zanimajo.:)[/quote]

Ampak ti pišeš o 100% iskrenosti, je tako? In kako je potem to izvedljivo, če začneš delati selekcijo?[/quote]Jaz se z mojo drago lahko pogovarjam o miljonpetstoineni zadevi brez tabujev in predsodkov ter takšnih in drugačnih skrivalnic. Ne delam selekcije o čem se in o čem se ne bomo pogovarjali. Če se komu od naju zdi da o čem podebatiramo, se pomenimo. Kaj, ali bomo mutasti?

Vsak ve zase, kje mu je meja tvojega tako imenovanega “shita”. Mislim da bi morali vi kao intelektualci brez dodatnih pojasnil to lahko razbrali, ali se pogovarjamo o zrnju ali o plevi???

Ampak ti pišeš o 100% iskrenosti, je tako? In kako je potem to izvedljivo, če začneš delati selekcijo?[/quote]Jaz se z mojo drago lahko pogovarjam o miljonpetstoineni zadevi brez tabujev in predsodkov ter takšnih in drugačnih skrivalnic. Ne delam selekcije o čem se in o čem se ne bomo pogovarjali. Če se komu od naju zdi da o čem podebatiramo, se pomenimo. Kaj, ali bomo mutasti?

Vsak ve zase, kje mu je meja tvojega tako imenovanega “shita”. Mislim da bi morali vi kao intelektualci brez dodatnih pojasnil to lahko razbrali, ali se pogovarjamo o zrnju ali o plevi???[/quote]
Nihče ti ne očita, da se ti ne pogovarjata o tistem o čemer se vama zdi. In če se njej ne zdi, da bi bilo smiselno se pogovarjat o tem da je s sodelavcem šla na kavo se pač ne bosta pogovarjala. Ker ti tega ne bo povedala oz si ti tolk omejen da je o tem ne boš vprašal. In tud če jo boš je vprašanje če ti bo povedala. Zdaj pa nehaj iskat zrnje, ker si čist falil…

Vsak ve zase, kje mu je meja tvojega tako imenovanega “shita”. Mislim da bi morali vi kao intelektualci brez dodatnih pojasnil to lahko razbrali, ali se pogovarjamo o zrnju ali o plevi???[/quote]

Načini stiskanja zobne paste je tabu oz. predsodek?:)) Gre le za odvečno kramo, ki je nesmiselna kot tema pogovora med dvema odraslima človekoma. Pri meni je selekcija, da se o absurdnih stvareh ne diskutira, ker niso konstruktivne.

Bravo za tebe! Sam vprašaj tvojo drago če se s tabo o vsem pogovarja. kaj tičita 24 ur skupaj pa razglabljata o vseh vajinih mislih in dogajanjih – 8 ur šihta potem pa vse predebatirat. kdaj pa imate čas da ŽIVITE?

Jaz se z mojo drago lahko pogovarjam o miljonpetstoineni zadevi brez tabujev in predsodkov ter takšnih in drugačnih skrivalnic. Ne delam selekcije o čem se in o čem se ne bomo pogovarjali. Če se komu od naju zdi da o čem podebatiramo, se pomenimo. Kaj, ali bomo mutasti?

Bravo za tebe! Sam vprašaj tvojo drago če se s tabo o vsem pogovarja. kaj tičita 24 ur skupaj pa razglabljata o vseh vajinih mislih in dogajanjih – 8 ur šihta potem pa vse predebatirat. kdaj pa imate čas da ŽIVITE?[/quote]
Še med sexom najbrž razglabljata… no najbrž ona opazi vsako pajčevino na stropu in razpoko, med tem ko čaka da bo konc

Bravo za tebe! Sam vprašaj tvojo drago če se s tabo o vsem pogovarja. kaj tičita 24 ur skupaj pa razglabljata o vseh vajinih mislih in dogajanjih – 8 ur šihta potem pa vse predebatirat. kdaj pa imate čas da ŽIVITE?[/quote]
Še med sexom najbrž razglabljata… no najbrž ona opazi vsako pajčevino na stropu in razpoko, med tem ko čaka da bo konc[/quote]

HA HA HA HA HA HA HA HA

EnTip res sem vesela za nekaj iskrenega smeha.

Še med sexom najbrž razglabljata… no najbrž ona opazi vsako pajčevino na stropu in razpoko, med tem ko čaka da bo konc[/quote]

HA HA HA HA HA HA HA HA

EnTip res sem vesela za nekaj iskrenega smeha.[/quote]
Res sem vesel zate, rad imam ko se ženska nasmeje 🙂

Dobro da imate nekateri MON, da je kakšnemu osebku v živo prišparano zaužitje celostnega šita, ki ga imate u glavah.:)

Saj v tem je bistvo. S svojimi bližnjimi nočemo deliti vsega “shita”, o tem ti govorimo 🙂

Toliko sram, da potem te čevlje raje skrivate v omari, namesto da bi jih nosile a ne? :))[/quote]

A ne, nimaš pojma.
Privlečeš jih ven in se ful pohvališ, kako si jih dobila na razprodaji fuuuuul ugodno, praktično zastonj.
Kaj pa dec ve, kok stanejo čevlji 🙂
(ta pametni to itak vejo in se delajo da ne vejo in te pohvalijo, kok znaš fajn na razprodajah kupovat)

In itak pol na skrivaj not prineseš, ko kupuješ ta pocen wc papir…. :-))[/quote]
Poceni papir pa res kupuje(va). :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samo eno vprašanje. Pa ne samo zate, nasplošno.
Ali se ti samo šit dogaja? Ker če se ti šit dogaja, šit podajaš naprej.

Nekomu, ki cele dni preživi za PC-jem, je najbrž marsikaj cel šit, celo dvignit rit in šit spravit iz sebe, ko je pa res nuja.:)

Namesto, da čaka, bi se lahko malo stegnila s kakim daljšim štilom in jo potegnila z njim. 🙂

Nekomu, ki cele dni preživi za PC-jem, je najbrž marsikaj cel šit, celo dvignit rit in šit spravit iz sebe, ko je pa res nuja.:)[/quote]Ne vidim v čem je smisel tvojega vprašanja… Zato ti tud ne znam odgovorit.

Nekomu, ki cele dni preživi za PC-jem, je najbrž marsikaj cel šit, celo dvignit rit in šit spravit iz sebe, ko je pa res nuja.:)[/quote]Ne vidim v čem je smisel tvojega vprašanja… Zato ti tud ne znam odgovorit.[/quote]
SkromniT trdi, da boš zanimive dogodke iz svojega življenja raje podajal naprej in delil z drugimi, kot pa, če se ti v življenju ne dogaja nič pametnega. Saj boš raje tiho, ker te bo sram.

O kooolk je lep dan…baloooon:)).

Ne vidim v čem je smisel tvojega vprašanja… Zato ti tud ne znam odgovorit.[/quote]
SkromniT trdi, da boš zanimive dogodke iz svojega življenja raje podajal naprej in delil z drugimi, kot pa, če se ti v življenju ne dogaja nič pametnega. Saj boš raje tiho, ker te bo sram.[/quote]
Govorili smo o tem, da pač eni partnerju ne povemo VSEGA, (kar se nam zgodi, kar mislimo…) in zdaj je iz tega izvlekel zaključek, da očitno NE povemo VSEGA oz povemo NIČ. Na takšne zaključke pa raje sploh ne odgovarjam ali vprašam za razlago, pa si me zaj.ebal 🙂
Hotel sem videt kako bo drugače vprašal 🙂

SkromniT trdi, da boš zanimive dogodke iz svojega življenja raje podajal naprej in delil z drugimi, kot pa, če se ti v življenju ne dogaja nič pametnega. Saj boš raje tiho, ker te bo sram.[/quote]
Govorili smo o tem, da pač eni partnerju ne povemo VSEGA, (kar se nam zgodi, kar mislimo…) in zdaj je iz tega izvlekel zaključek, da očitno NE povemo VSEGA oz povemo NIČ. Na takšne zaključke pa raje sploh ne odgovarjam ali vprašam za razlago, pa si me zaj.ebal 🙂
Hotel sem videt kako bo drugače vprašal :)[/quote]Če si mislil, da se bom toliko s tabo ukvarjal, potem ko si se izmuznil odgovoru, se pošteno motiš.

Sicer pa mi ni cilj vtikati se v življenje drugih. Povem moje mnenje.

No to pa je nekaj novega. Praviš. da ti ni cilj se vtikovat v tuja življenja, da samo poveš svoje mnenje!

Hmmmm kaj je potem tole?

skromniT
To so take podrobnosti…..
Če so ti čevlji za 150EUR tako všeč, kupi si jih. V čem je problem.
Najbrž v tem ali mu povedat ali ne?

Samo potem imata oba problem:
Ti ker nisi dovolj samozavestna in te taka malenkost povedati ali ne, zmoti, ker ne veš kako bo odreagiral.
On pa(če bi odreagiral), ker tako preproste stvari, da so ti čevlji, čeprav dragi, všeč, ne razume, da si jih boš kupila, če so ti všeč.

Ali pa tole?

Vsak ve zase, kje mu je meja tvojega tako imenovanega “shita”. Mislim da bi morali vi kao intelektualci brez dodatnih pojasnil to lahko razbrali, ali se pogovarjamo o zrnju ali o plevi???

Not našel si se pa ti. Kajti Gazela, ki je zapis napisala in na katerga sem dal le en pogled, ki pa ni nujno da drži (ker med drugim nismo na sodišču), mi pa ni replicirala. Ker niti ji ni bilo treba.

Morda pa je Gazelca odsotna in še bo replicirala. Morda pa imaš prav, pa se jaz motim. Vse je možno ane. Saj samo podajamo svoja mnenja… 🙂

Malo pozno si to ugotovila. 🙂

Dvomim, da kdo pove res vse. Tako kot dvomim, da kdo ne pove nič. Razen tistih, ki so skregani in imajo tiho mašo. 🙂
Na začetku veze si res partnerja povesta veliko več, ker se še spoznavata. Pozneje pa ni več potrebe vsega povedati, je dovolj, da žena samo pokaže s prstom, pa je že vse jasno. :)))
Prav tako vemo kdaj lahko pričakujemo PMS….:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close