Najdi forum

Igrica ne dela-help

Na rač. sem namestila igrico za otroke, vse je blo OK, reštartamo rač, in ko hočejo otroci igrat se pojavi ikona: Please insert the correct CD rom, select OK and restart aplication, cannot locate CD-rom…
CD računalnik zazna kaj lahko storim, smo še enkrat reštartal, pa nič. Mali pa v jok:))) Predlogi…
Hvala in lep pozdrav

Je pravi cd v enoti?
Original kupljena ali ne?

Vstavi CD in pojdi na Moj Računalnik…izberi Cd rom in klikni nanj z desno miškino tipko… izberi Odpri…
Potem poglej, če imaš kje mapo Crack ali Deviance ali kaj podobnega…
Če jo imaš, jo odpri in uporabi crack ki je v njej…
Ponavadi so priložena navodila v Nfo datoteki, ki pa jo odpreš kar v beležnici… (za odpiranje uporabi Notepad)

CD je kopija, ni pravi. A imamo kode za inštalirati. A je mogoče to problem?

Če nimaš original igrice, potem ti je Koki že precej namignil, v bistvu skorej malo preveč za na ta forum 🙂

Če ti ne uspe, pa napiši svoj mail, pa se boste najlažje preko maila pomenil, saj tu ravno ne pišemo o raznih crackih in nelegalnih zadevšnah.

Hvala zaenkrat, bom poskusila popoldan, če ne bo šlo, se bom pa na vas obrnila po pomoč….
Lp

Ojla, igrica še vedno ne dela, pri odprtju datoteke crack mi je zapisalo:
Napaka pri zagonu programa
potrebne datoteke .DLL.WINDOW.DLL ni mogoče najti
Je še kaj upanja, da bo ta igrica na našem računalniku delala?
Moj mail:
mateja365@email.si

Če imaš mapo Crack, potem bo delala, samo skrekat jo je treba 😉
Ponavadi je crack zazipan in ga je treba odzipat v tisto mapo, kjer je shranjena igrica… Moj računalnik… Program files… in poišči mapo z naslovom igrice, ki si jo inštalirala…
Javilo ti bo, da datoteka, ki jo želiš dodat v mapo že obstaja in če želiš da jo zamenja… Potrdi z Da in to je to…
Igrica naj bi sedaj delala…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close