igrica act of war
kupila sem novo igrico act of war. ko vstavim cd, mi javi, da računalnik nima grafične podpore. Sicer je računalnik dobro opremljen z grafično kartico in tudi ful rama ima (je nov). Napiše mi, da moram zloudati ATI RADEON 8500 or superior ali pa NVIDIA GeForce 3 or superior. Bila sem na obeh spletnih straneh 3 ure in kot zakleto ne najdem pravega linka za dounload. Ali mi lahko kdo pošlje pravi link? Hvala stokrat!!!!!!!
Končno sem nekaj našla, zloudala in ko sem hotela inštalirati, mi je napisalo”NVIDIA ni našel nobenih gonilnikov, ki bi bili združljivi z vašo strojno opremo in se bo zdaj končal”.
Jaz sem res aberveznik v zvezi z igricami, zato mi prosim pomagajte. A moram kaj v trgovini kupit al si moram kaj nainštalirat al kaj?
hvala :)))
Žal mislim da s tvojo grafično (Intel 82855 GME) ta igra ne bo špilala.
Kot ti igra sporoča, potrebuješ ATI RADEON 8500 or superior ali pa NVIDIA GeForce 3 or superior, kar tvoja vsekakor ni.
In še lista nekompatibilnih grafičnih, s katerimi igra ne dela (na kateri pa tvoja vsekakor je) :
ATI Radeon 7200
ATI Radeon 7500
Intel 82810 Integrated Graphics
Intel 82815 Integrated Graphics
Intel 82830M Integrated Graphics
Intel 82845G Integrated Graphics
Intel 82852 Integrated Graphics
Intel 82855 Integrated Graphics
Intel 82910GL GMA 900 Integrated Graphics
Intel 82915G GMA 900 Integrated Graphics
Intel 82915GV GMA 900 Integrated Graphics
Intel 82855GM Extreme Graphics 2
Intel 82865G Extreme Graphics 2
Intel 82865GV Extreme Graphics 2
Mobile Intel 915GM/GMS Express Integrated Graphics
Mobile Intel 910GML Express Integrated Graphics
Nvidia GeForce 2MX
Nvidia GeForce 2GTS
Nvidia GeForce 4MX
Imam še en starejši računalnik – Procesor Intel Pentium II, 300 MHz, 128 MB RAM-a, grafična kartica ATI 3D RAGE, PRO AGP 2X (Gt C2U2), ATI INternal DAC. Rada bi ga nadgradila zarad te igrice. Kolk bi me to stalo in ali je komplicirano? A je ta ATIjeva kartica primerna (procesor in RAM pa nista, ne?)
Igrica zahteva 1,5 Ghz procesorja in 256 MB RAMa ter placa na disku 6 GB. Ali mi je bolj enostavno kupiti novo grafično za laptop?
Forum je zaprt za komentiranje.