Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Igre na srečo in koliko denarja imate na koncu v plusu ali v minusu, približno?

Igre na srečo in koliko denarja imate na koncu v plusu ali v minusu, približno?

Malo me zanima, zdaj, ko so kriptovalute in ostale delnice tako popularne postale v zadnjih nekaj mesecih, da so ljudje pozabili tudi na druge igre na srečo – loterije, stave, kazinoji in še kakšne druge.

Če bi sebe omenil – Nekoč sem probal z 10 funti zaslužiti kaj v kazinoju, največ prišel do 12 funtov in itak vse zapravil v nekaj minutah – tako sem igral prvič in zadnjič v kazinoju, pa še to sem samo zato igral, da sem hotel doživeti to izkušnjo – brez uspeha. Potem poker v živo, kjer se je isto odvijal v kazinoju v VB, isti kazino, vplačal 30 funtov, kot 4. na koncu (od treh miz), sem pobral nagrado 60 funtov – profit 30 funtov. Potem sem skozi leta za loterje zapravil okoli 100 evrov, zaslužil nič. Stav nikoli nisem igral, isto tudi drugih iger ne. Sem pa preko online igral poker na http://www.pkr.com, ko je še obstajal. Tja notri sem vse skupaj vrgel jurja, Zaslužil dobra dva jurja, vse ven pobral in prenehal s tem. Do okoli leta 2013 sem imel čez 200 bitcoinov, kar je za tista leta “nič”, danes jih še držim čez 50. Isto sem ogromno drugih coinov si nakupil. Profiti so nori. Svojega denarja, iz TRRja, sem notri vložil koli 5000 eur. Dobrih 300k sem dvignil ven, nekaj jurjov zmetal v druge coine in tako imam še kar veliko bitcoinov. V glavnem, profit (na papirju), je ogromen. Ampak, dokler ga nimam na TRRju, je profit 0. Na veliko tudi rudarim – jebat ga, se mi smili narava, ampak treba služiti, dokler se da.

Kako pa kaj drugim kaže slika?

Jaz sem v plusu za pribljizno 500 Evrov na mesec. Igram pa vsaki dan. Ce igras tu pa tam,nima smisla.

Samo poglej na rezultate Eurojackpota. Vi glavni dobitki so v Nemčiji.
Samo Nemci so v plusu. Tako, kot na vseh ostalih področjih Evropske unije 🙁

Glih danes na spletni slot igri – vložil 50, bil na 244, ko sem padel nazaj na 200, sme nakazal na račun. 150 plusa.

ne igram iger na srečo in ne hodim na volitve.

Miljone, miljoni mi viška hodijo vsak mesec monklje, s katerimi ne vem kam bi.

Ne gre mi slabo,vsak mesec pridelam od 4000 do 5000 eur profita, s pokrom, za kar je potrebna zgolj osnovna matematika, psihologija in jajca, texas holden je znanje in ne klasični gambling . Znesek je neobdavčen, a glavni razlog za to je moje dolgoletno učenje in izkušnje.

O hudiča, gemblanje se pa izplača. Moment, dvignem prihranke in grem v kazino.

Loto, v minusu v življenju ene 25 jurjev. Vplacujem rutinsko, brez tega, da bi verjel, da bom kdaj zadel kakšen dobitek… Od keša dobljenega v igrah na srečo itak ni neke hude sreče v življenju..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close