igrca šah …
Nekoč sem imela ful dobro igrco ŠAH, kjer so se figurice, ko si jih hotel pojesti, v resnici steple (mislim, v igrici, ne v resnici ;))
Potem pa je krepnil disk in na disku je bila igrca in takrat mi niti ni bilo toliko pomembno. Zdaj pa bi rada to igrico spet imela, pa ne poznam niti imena!
A kdo ve, o kateri igrci govorim in kje bi jo lahko dobila?? 😮
Ok … že imam 🙂 Battle Chess je! 🙂
Ko sem v gugla vtipkala chess game sem dobila kup neuporabnih linkov, ko sem pa dodala DOS, je pa kot prvi zadetek vrgel ven tapravo! 🙂
Spoštovana miš, sprašujem se, kako je to sploh mogoče?
Ob 22:43 še nisi imela pojma, kje bi dobila omenjeno igrico. :)))
Do 22:44 pa si jo že našla in še napisala celoten post. :)))
Ob 22:45 pa si verjetno že trdno spala. :)))
Ali si ti slučajno supermiš ali pa se greš monogovor? :)))
Kar pa se šaha tiče pa je to lahko zelo resna zadeva in manj igrica.
Sem supermiš.
Mimogrede, a veš, da se da imet odprta dva brskalnika hkrati. Na enem pišeš obupan post, med tem ko na drugem še vedno zagreto iščeš. In ko ravno oddaš obupan post, greš pogledat na drugega in, glejgazlomka!!! Že po slikici vidiš, da je to to in da si delal brezvezen preplah na forumu. Torej greš lepo skesano nazaj in sporočiš vesoljnemu svetu, da si bedak, ki pač ni dovolj dobro pogledal.
In, kot večina računalničarjev pri tipkanju uporabljam vseh 10 prstov, tako da lahko pišem presneto hitro :))
Ob 22.45 še nisem spala. Igrala sem šah!! :)))
Miške so že po naravi hitre žvalce :)))
Drugače pa se tudi meni večkrat zgodi, da najdem rešitev kmalu za tem, ko kaj povprašam tule. Tudi ostali bi jo, a se jim ne ljubi poguglat, res pa je tudi, da je pogosto potrebna pomoč drugih, ki bolje obvladajo iskalnike ali celo vedo, kje najti/iskati rešitev določenega problema.
Forum je zaprt za komentiranje.