Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Igranje otrok na poti ob plaži

Igranje otrok na poti ob plaži

Nekje na hr obali.

Ob plaži široka tlakovana pot. Na enem delu se otroci igrajo, čez celo širino so kupčki kamenčkov, posamezni kamenčki, igrače. Vidi se, da sta precej makhna otroka nekaj ustvarila. Ampak čez to ne morem mimo, mož je z nogo razbrcal kamne in sprostil pot. Otroka v jok, mama pa naju napadla z besedami.ne vem, tudi sama sem imela majhne otroke, na morju so se igrali, ampak nismo kar poti zaprli

Prav jezna sem na mamo.

Stopiš, kolikor gre, tudi na travo ob poti, možu pa tudi ne bi bilo treba razbrcati vsega, pa čeprav je pot namenjena hoji in ne igri.

Odgovor na objavo uporabnika
Stara forumašica (res ta prava), 08.09.2025 ob 11:34

Stopiš, kolikor gre, tudi na travo ob poti, možu pa tudi ne bi bilo treba razbrcati vsega, pa čeprav je pot namenjena hoji in ne igri.

Po operaciji kolena težko prestopim kamne.

Pa tudi s kolesom, skirojem, bozičkom ne moreš čez to.

Ne bom drugim razlagala, zakaj ne grem po kamnih.

Potem pa mož naredi pot zate, ne pa razbrca vsega.

Ne, nikoli se nismo na tlakovani poti ob obali igrali z otroki, pa vseeno jim ne bi vsega uničila.

A provociraš?

A prestopit se ne da?

Malo okoli?

Cetudi si na berglah po operaciji kolena, verjetno lahko malo obstopis kamencke.

In tudi ce res nikakor ne mores, ni potrebe, da vse razbrcas, ampak lepo mami otrok poves, ce lahko pustita med kamenski prehod, ker tezko hodis.

Kaj je z vami, ljudje, vidite napake drugih, svojih lastnih pa ne?!

Kolikor je neuvidevna mati otrok, tocno toliko sta neuvidevna tudi vidva z mozem!

Grdo sta ravnala, sploh mož, nedoraslo, egoistično, agresivno!

Ah, spet moram podati slabo kritiko na račun mon adminov :):)

Nobene inteligence.

Kako?, 08.09.2025 ob 12:39

Grdo sta ravnala, sploh mož, nedoraslo, egoistično, agresivno!

Kaj pa naj bi? Sla nazaj?

Naj najdejo primeren prostor za igro. Cesta to ni.

Vse do ene meje. Naj se igrajo, da nobenega ne ovirajo. Ne vem,mi kor starši smo postavili eno mejo,ne morejo se igrati na peš poti,kje se ljudje sprejajajo. Naj se igrajo nekje v miru,kjer nobenega ne motijo. Otrok razume, če mu starš pove,da tam je sprehajalna pot. Prostora je za vse dosti.

Ne nehajo blatiti oseb, 08.09.2025 ob 13:44

Vse do ene meje. Naj se igrajo, da nobenega ne ovirajo. Ne vem,mi kor starši smo postavili eno mejo,ne morejo se igrati na peš poti,kje se ljudje sprejajajo. Naj se igrajo nekje v miru,kjer nobenega ne motijo. Otrok razume, če mu starš pove,da tam je sprehajalna pot. Prostora je za vse dosti.

Seveda otroci razumejo, ce jim nekaj razlozis, ne razumejo pa, da en starec razturi njihove igrace, ce se da vse to tudi lepo povedat in celo otroku razloziti, da zena tezko hodi in ce lahko kamencke zlagata bolj ob robu poti.

Ihkm n, 08.09.2025 ob 12:58

Naj najdejo primeren prostor za igro. Cesta to ni.

Sprehajalna pot ob obali, ne cesta!

No ja, možu sigurno ni bilo treba razbrati kamenčkov, ampak kakorkoli obrnem je še vedno najbolj smotana mama otrok. Jaz svojima dvema gotovo ne bi pustila, da zasedeta sprehajalno pot, ampak eni pač menijo, da je njihovim otrokom dovoljeno vse.

Brcni še mulce.

Ne morem mimo, 08.09.2025 ob 11:30

Nekje na hr obali.

Ob plaži široka tlakovana pot. Na enem delu se otroci igrajo, čez celo širino so kupčki kamenčkov, posamezni kamenčki, igrače. Vidi se, da sta precej makhna otroka nekaj ustvarila. Ampak čez to ne morem mimo, mož je z nogo razbrcal kamne in sprostil pot. Otroka v jok, mama pa naju napadla z besedami.ne vem, tudi sama sem imela majhne otroke, na morju so se igrali, ampak nismo kar poti zaprli

Prav jezna sem na mamo.

Naj se seznanita z življenjem. Kar bosta zgradila bo porušeno. Tastarima zapri gofljo drugič, da pot ni otroško igrišče in da nastavljajo ovire.

Se strinjam, malo občutka je treba imeti, kanček srčne kulture. Vse se da.

Ne morem mimo, 08.09.2025 ob 12:57

Kaj pa naj bi? Sla nazaj?

ja kaj se pa sprehajaš v berglah, pozdravi se potem pa hodi okrog , če bi jaz to videla bi dala tvojemu možu eno okrog ušes

ja kaj se pa sprehajaš v berglah, pozdravi se potem pa hodi okrog , če bi jaz to videla bi dala tvojemu možu eno okrog ušes

kje prebivaš? Dati polomim noge in ti potem še vsakič, ko te vidim zunaj, eno primažem.

pizde egoistične

l0la, 08.09.2025 ob 14:47

Včasih to dolgo traja. Ne samo par mesecev ali leto.

ja voziček s psom mora imet plac

Ne morem mimo, 08.09.2025 ob 14:55

Včasih to dolgo traja. Ne samo par mesecev ali leto.

Prosim?

Pusti moje sunce da se igra gde se ono oče da igra pusti ti moje dete na miru nimaš pravice in je samo dete može da se igra i na plaža i na putu gde se ono hoče da se igra.

Upam, da te hr-ustaši naslednjič zbrcajo in to tebe in tvojega fukača in to direkt v kolena.  Če sta kriplja ne hodita okoli. Cajtajta se doma in ne delajta štale in travm otrokom.

Ce ne mores mimo kamenckov, potem res nisi za na sprehod ob morju.

Se mi zdi, da sta bila vidva ze itak malo nasajena in sta se potem stresla na kamenckih, otrocih in njihovi materi.

Kaj plete po glavi odraslemu in zrelemu moskemu, da razbrca kamencke?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close