Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ideje za božična darila

Ideje za božična darila

Prosim za čim več idej za božična darila za starša, sestro in svaka. Vrednost cca 50 EUR po osebi. Da ne bomo noreli po trgovinah tik pred zdajci:-). Hvala vsem za pomoč.

Za ata – usnjen pas in denarnico
Za mamo – usnjena torbica
za sestro – najljubši parfum
za svaka – usb ključ

bogata darila – ni kaj!

Naša darila bodo veliko bolj skromna – vsaj 10x bolj!

Za ata – kakšna zadeva za po britju
Za mamo – barva za lase, lak za lase
za sestro – majhen darilni komplet soli za kopel in losijon
za svaka – k sreči je nor na čokolado :)))

jaz pa bom letos podarjala med oz.izdelke iz medu

Tudi jaz bom podarjala med in cimet – zraven pa v malo lepše sprintan in oblikovan opis “zdravljenja” z medom in cimetom, ki je bil objavljen tukaj :))))

Jaz pa bom podarjala olivno olje (domače). Vsakemu v lepo stekleničko z mojo lastno nalepko.
Za mlajše od 18 let pa košarice mešanega suhega sadja

Pri nama bo šlo pa letos vse v dobrodelne namene, razen za tamala dva nečaka od fanta. Letos sem se pa res odločila, da ne mislim zapravljat kar nekaj v tri krasne, tako da letos dobijo vsi samo čisto mini mini košarico s suhim sadjem in voščilnico z lepimi željami ter napisano, da je šel denar v dobrodelne namene za živali.

Ker sem bolj na tanko z denarjem, od mene vsi odrasli (ata, mama, sestra, svak) dobijo usnjene copate in nogavice – 8 € po osebi torej.

Knjige.

smučarske nogavice- 10 €

pa bomo podarjali čokolado in kavo.

Mi pa bomo kupili kovinske škatle za kekse v obiju (v sredo imajo akcijo: 1,99€ po komadu) in boma s sinom spekla kekse za noter. Zraven pa kakih 10dag kave pa kako flašo… Otroci so seveda druga pesem 🙂

Da ne boš letala po trgovinah in ker je vsota že določena, si pa darilni bon omisli. Sicer je pa po mojem mnenju mal skregano z zdravo pametjo tole dejstvo, da bi zanje reskirala kar nekaj denarja, časa (niti za razmislek o tem, kaj si želijo) pa kar najmanj.

Se strinjam s Tončko, za tak denar se ti splača darilni bon. Saj jih imajo že skoraj vse trgovine.

Jaz pa najraje za novoletna darila pogledam pri Ribničanu. Vedno se najde kaj praktičnega, naravnega (no, tudi drugačno robo imajo že) in seveda uporabnega. Letos iščem lično hiško za ptičke, pa leseno gugalnico. In pod drugo: oglasite se, če imate možnost v kaki invalidski delavnici ali domovih za starejše – tudi tam se najdejo super stvari pa še malo jim s tem pomagate.

Sem že naročila na Pošti koledarje z lastnimi slikami (po mailu pošlješ 12 fotografij) za obe babici in oba dedka , na katerih sta njuna vnučka. Meni se zdi to super ideja. Imajo pa tudi druge izdelke (puzzle.lončke,predpasnik,majice,….). Cena:12 listni A4 koledar=9,90 EUR.
Zraven pa bo še vsak dobil kakšne copate ali pa pižamo,parfum,pulover,knjigo,…..
Otrokom je večino prinesel Miklavž, za novo leto bom pa še malo premislila.

“zimska pijača” se že dela – limone, med in žajbelj namočiš za 14 dni v šnopček…
SVETUJTE MI KJE DOBITI MALO LEPŠE STEKLENICE, da vanje shranim to zadevico.

…poleg še škatla domačega peciva – po vsej verjetnosti bajadere ali rumove kroglice.

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close