ideja za darilo…
Mogoče pa kje dobiš “bianco” vstopnice – z njo si potem sam(a) “kupi” vstopnico za predstavo takrat, ko ima čas. Vem, da obstaja ta možnost pri enem od gledališč ala Teater 55. Vprašaj, morda dobiš kaj podobnega v gledališču, ki si ga imel(a) v mislih ali v operi.
Pa v razmislek: po mojem nihče nima res vsega. Razmisli, kaj mu(ji) manjka in ukreni kaj v tej smeri. Če ne veš, kdaj ima čas, mu(ji) pa morda časa primanjkuje in razmisli, kaj lahko narediš zanj(o), da ga bo imel(a) več.
kaj če bi naredila kakšen dan presenečenja?
izleti v neznano …. pa v kakšne terme, večerja, banja in svečke pa kakšno darilo ki si ga sama naredila (ne vem koliko kaj sama ustvarjaš?)
meni največ pomenijo prav tista darila ki jih je nekdo naredil sam, pa čeprav so kakšna druga dražja, bolj uporabna itd. …. sem na tiste prve dosti bolj navezana
Materjalno ma skor vse, oz. tist kar nima pa si želi, tu jaz ne morem nič :))) Glede glasbe vem, da mu je kdaj kakšna stvar zelo všeč, ampak pol si vse preskrbi, glede tistega kar še pa nima, pa nimam pojma kaj bi mu bilo všeč… Lahko tvegam, pa mu kupim CD, ki je npr. men všeč, sej po mojem ne morem zelo zgrešit…
Obisk kakšnih terem bi bil super, pa da kombiniram savno pa kosilo, a mogoče katera ve, če se dobijo kje kakšni darilni boni, ki vključujejo vse to, ali pa da ti vsaj dajo potrdilo, da je plačano? Pa se jih itak da porabit kadarkoli…
Nekaj imam že tud narisano, včasih me prime pa kaj narišem, sam se mi zdi, da še nekaj zraven manjka 🙂 Drugač pa tud men največ pomenijo darila, ki jih nekdo sam naredi.
V termah Zreče lahko gresta v savno (žal ne bosta sama, ampak jih imajo toliko, da to skoraj odtehta), pa malo plavat, pa na kosilo, pa še na kak sprehod po Pohorju in bo prav lep začetek še lepšega večera…. Imajo darilne bone, ki ti jih pošljejo tudi po pošti. Številke nimam, poglej na netu.
Pa lepo se imej(ta), m.
Hvala za ideje 🙂 Zdej semse spomnla, da bi mu podarila šopek, not bi pa skrila npr. bon za masažo (če bi se dalo to kako zložit 🙂 Oz. nekaj podobnega.
Sem pa šla kupit cigarile, pol pa gor piše Kajenje ubija, mi je blo pa mal čudn, da bi mu dala to :))) Sam, lahk bi čez kaj bolj izvirnega nalepila 🙂 Npr. pokadi z užitkom in se spomni name 🙂 Kh :))
A veš kako ti povem, Skupinski… Prvo, ko pripravljaš neko presenečenje, pol že če za čas vprašaš, ni več presenečenje. Drugo pa, nimajo vsi ljudje službe 8 ur na dan, pa so vikende fraj in marsikaj nepredvidenega pride vmes. Tako, da ne pametuj. In jaz pač enmu ne morem kupit porscheja, ker je mogoč to tist kar bi imel, pa še nima, ker zaenkrat pač nisem tako bogata… In sreča obstajajo tud ljudje, ki tud če so premožni, znajo cenit tud tisto iz srca, ne sam materialne stvari.
…balea….ne tako..
Xtrm nas je lepo vprašala, kaj nekomu podariti za darilo in zraven napisala….da ima tista oseba pač vse… .tudi jst imam včasih probleme, da se znajdem v podobni situaciji, ko enostavno…res ima vse…vsaj , kar se materialnih dobrin tiče…
In tu ni post o bogatih in revnih , zato ni potrebno, da si pikra…
Lep vikend ti zelim
Oprosti, Xtrm, popolnoma si udarila mimo. Ravno to, da se mi zdi bedno kupit bon in reči, sedaj si pa izberi kar si hočeš, mi je nizko…
Meni več velja darilo, kjer vidim, kako je bilo podarjeno, kot pa kaj je bilo podarjeno…
Pa ni važno kako premožen je tisti, ki bi darilo dobil. Če mu ga boš pripravila kot lepo presenečenje, bo več vredno kot neki brezvezni bon, ki ga lahko kupiš na blagajni…
To je bila poanta, da se raje preusmeri iz vprašanja kaj na vprašanje kako.
Takrat je mogoče celo dovolj slika motorista ali kaj podobnega.
živjo xtrm….ja, tole je problem…..hm…jst sem že nekajkrat sedaj za darilo podarila lučko iz kamna. Meni njena svetloba izžareva nekaj….ne znam povedati in tudi jst sem jo dobila za darilo. …velikokrat se spomnim osebe , ki mi jo je podarila…pa ne vem…nič posebnega nji ……samo, ko se zazreš vanjo…
Uzivaj ….
No, zdaj sem pa res zabluzil…
Bedno mi je, če dobiš darilni bon s pripombo – sedaj pa pojdi v trgovino in si kupi kar hočeš.
Taka darila mi je dajala mama, z omejitvijo, da morajo to biti hlače, nogavice,…. Ampak kakršne hočem.
Za drago osebo mi je pa to nizko, pa čeprav je operna predstava.
Še vedno pa mislim, da je važnejše kako daš darilo kot kaj.
Glede urnika pa, Xtrm, mislim da imava s tvojim kar podobnega.
Na enem drugem forumu je dala ena punca ful dobro idejo:
“Jaz sem svojemu fantu za zadnjo obletnico izdelala “kupone ljubezni”! Vsak kupon je imel posebne funkcije, en je bil za 30 min. poljubljanja, drugi spet za kak ekstravaganten sex, spet naslednji za večerjo ob svečkah, itd…. Skratka dobil jih je 31 in vsak dan v mesecu je lahko vnovčil enega!!! Moram priznat, da je bil čudovit mesec, še posebej mi je ostal v spominu njegov obraz vsakič, ko je tako prikupno se približal z kakim kupončkom in mi mahal pred nosom z njim!!!”
preprosto je tudi darilni bon za kako trgovino (drogerija,obleke..) ali pa terme, kot so ti že predlagali.. mi smo podarili slavljencu za okroglih 40 vikend paket v laškem (bon), sam pa si je izbral termin itd. poglej na spletni strani, pa imaš tam vse ideje razložene, od darilnih bonov za pakete, masaže…itd..
Forum je zaprt za komentiranje.