Idealna ženska
Bučman, to že vem. Ne trdim, da je to res tako, ampak se mi zdi, da so tudi ostale ravno zato malo bolj prizanesljive do tebe – le glej, kako se sicer obnašajo/obnašamo do ta neustrašnih tu na forumu… ;)[/quote]
Pismo, jaz vas bom vse zamoril… tudi krega ni več pravega…
Bučman, to že vem. Ne trdim, da je to res tako, ampak se mi zdi, da so tudi ostale ravno zato malo bolj prizanesljive do tebe – le glej, kako se sicer obnašajo/obnašamo do ta neustrašnih tu na forumu… ;)[/quote]
Pismo, jaz vas bom vse zamoril… tudi krega ni več pravega…[/quote]
A se samo meni zdi, da imaš za kreg malo premehek pristop?
Privlači te pa bolj Ronaldo a ne? :)[/quote]
dejmo še to razčlent no, kr nism dost jasno napisala…. ja, ker mi je njegov karakter dost bolj všeč (sicer ga ne poznam v živo, ampak sklepam zgolj po vseh stvareh, k jih vidim in slišim o njem), me posledično bolj privlači….ampak na prvi pogled, da ne vem čist nč o nobenmu, pa padem na ronalda…. to je blo bistvo… 🙂
Zakaj babe že enkrat ne priznate, da se vam takšni tipi, kot je CR, gnusijo, ne zato, ker so arogantni, ampak ker so vam nedostopni. V reali, tudi, če ne bi bil nek zvezdnik, premožen tip, bi lih tako fasale košarico. Visok, čeden, izklesano telo, temen, perfekten nasmeh. Na take tipe ste babe nore. Vsaj ko vas poslušam, ko se začnete pogovarjat o decih….
To da je aroganten sem vam pa že zgoraj dokazal da ni. Torej…?
Prej si kar dost jasno napisala, zdaj pa si vsaj mene zmedla. :)) Ronaldo ti je kot karakter bolj všeč, kot človek te pa totalno odbija? A ni to eno in isto, če nismo preveč malenkostni?
Kot nogometaša definitvno. Ampak na forumu se vedno poglobimo še v karakterne lastnosti. 🙂
Nedostopni sploh niso, saj ponavadi ženske menjujejo kot po tekočem traku. Bolj bi rekel, da si ji ne želijo ravno zaradi te lastnosti, ker si redko katera želi biti “izdelek”. Bolj v ospredje rinejo tiste, ki imajo ogromno željo po pozornosti, poleg tega, da so tudi lepe seveda. Mora bit tudi dost naivna, z drugimi besedami.
ja “lepe” ženske menjujejo…seveda…. kira na svetu pa ne bi bla lepa, če bi si vse na seb popravla in mela 5 kg pudra gor…lepo te prosim….sicer pa priznam, da ma trenutno ronaldo res bombo (to irino) …. ampak lej… tud una je umetna, un pa tud…. fajn zgledat je eno, bit fajni za kej več pa drugo…. poleg tega ne menjujejo glih ampak sam f… te babe…. zaka pa ne…jst če bi bla ful bogata recimo bi jih tud pof… in odf…. kr za kej druzga potem tko niso, če takoj padejo sam na keš pa look 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.