Idealna ženska
No, jaz pa mislim, da marsikatera 40 letnica super zgleda. Tudi 60 letnica lahko super zgleda. Seveda pa je ne pecajo 30 letniki, ampak recimo 65 letniki.
Poznam kar marsikatero 50+ letnico, ki zgleda fenomenalno. Vitka športna postava, lep nasmeh. Imam ravno sosedo, 50+ in ženska je enkratna. Me je sram priznati, ampak zgleda mlajša kot jaz. Res pa je, da ogromno športa in se tudi zdravo prehranjuje. Pa otrok tudi nima :).
Tele tvoje ideje so bolj tako… Ker si dala ravno tak primer- Tina ni grda, ampak tudi če bi imel šanse pri njej, kaj pa vem, bi šel gladko mimo.[/quote]
He, he, saj nisem mislila, da vsak moški pade na vsako lepo žensko. Hotela sem le povedat, da ko v ne prostor, kjer so večinoma moški, vstop lepotica hitro pritegne veliko moških. Ene samo s pogledi, eni se opogumijo in jo ogovorijo. Ko pa stopi notri povprečnica, je dosti manj zanimanja (no, če je ena ženska in sto moških je vseeno dosti zanimanja). Če pa vstopi grda pa ni zanimanja, razen, če je res edina ženska med moškimi. Takrat bo pa dobila pozornost, amapk le dokler ne bodo prišle lepše ženske v prostor.
Jao jao, pa kaj ti res misliš, da ženske nad 25 nismo nobenemu več zanimive? Moram te razočarati Spider, dobim veliko povabil in to sploh ne nespodobnih, celo zelo spodobna so, samo sprejeti jih žal ne morem. Da šofer potrobi, praviš…? :))))
Univerzalnega recepta za idelano žensko ali moškega enostavno ni. (evo ponavljam, kot že nekaj krat)
Le subjektivno idelalni ali ne idealni. Seveda nekateri dopuščajo še tretje stanje (delno idelni) in probajo pa vidijo kako in kaj.
Isto je lepota drugih oseb objektivno gledanje gledalca.
Če moške vprašaš ali jim je recimo lepa neka igralka, se bo zgodilo, da nekaterim ne bo všeč.
Če ženske vprašaš za igralca… isto.
Torej edina univerzalna resnica v teh primerih je… Ni univerzalne resnice!
Seveda ne. Je pa prvi vtis, vstopnica v nadaljnje spoznavanje. Pa o tej temi smo že tu gor razpravljali. Ko sem potem vprašala kdo od monovcev ima debelo zašpehano partnerko pa se ni nihče javil. Vsaj ne, da bi bila taka že, ko sta se spoznala.[/quote]
Glede špeha po mojih izkušnjah- mogoče. Več šans kot pa tečna .
Ja, Messi je kao priden, spoštljiv, prijazen fantek, potem ga pa dobijo na utaji davkov. Pa zadnjič ni želel zapustit igrišča, ko ga je trener menjal.
To da je CR aroganten so si samo mediji izmislili, v resnici ni niti približno tak :
Bučman, to že vem. Ne trdim, da je to res tako, ampak se mi zdi, da so tudi ostale ravno zato malo bolj prizanesljive do tebe – le glej, kako se sicer obnašajo/obnašamo do ta neustrašnih tu na forumu… 😉
Ja, ravno pred nekaj dnevi sem enemu fantu, ki se je nekaj smukal okoli mene, čisto prijazno povedala, da se je zmotil… Je pa res, da je bila slaba svetloba, tako da se je težko videlo, koliko sem starrrra… 🙂
Vsi? Ne vsi.
Glede leposlovja sem pa zelo vesela, da zame to ne drži. Prejšnji vikend sem z užitkom prebrala Umazani vikend, zdaj berem Na preži, zbirko kolumn Tanje Lesničar Pučko.
messi je prva liga, res….tud karakterno… ronaldo je šminka in tud po statistiki zaostaja za lionelom….[/quote]
Jap, Messi je meni bolj seksi.[/quote]
messi men ni sexy kot nek tip….mi je pa nenormalno všeč njegova osebnost kot športnik, ful je humanitarc, pa tega ne obeša na velik zvoon tko kot ronaldo, sposobn je, pa se ne nosi k ronaldo, ma sina, pa ne paradira z njim povsod k ronaldo, je bol teamski, ne pa ronaldo k je ful egoist, čeprov je fuzbal timski šport….ne hodi vsak polčas na igrišče z novo frizuro, kr mu look ne pomen tolk k unmu cepcu….ne rečem, da nista oba sposobna…kot človk na splošno, me pa ronaldo totalno odbija, čeprav ful dobr igra…. pa mogoč mi je messi ljubši kr sm pač barca fan že od nekdaj…real se pa sam preserava skoz…
Forum je zaprt za komentiranje.