Iberotel palace Sharm el sheikh
Lepo pozdrav sem skupaj!
Mene zanima če ima kdo izkušnjo s hotelom Iberotel palace 5*.zanima me da glede na to da je v arabskem svetu ali je to res 5* ali bolj 3ali4? kako je s hrano v tem hotelu, osebje,sobe? zanima me tudi vaše mnenje ali mislite, da so velike nevarnosti glede na teroristične napade in nemirnosti tam?
hvala
lp
v Iberotelu Palace sem dopustovala 2 meseca nazaj, lahko ti samo povem da je super hotel, vsaj nase izkusnje so taksne. Hotel ima 5*. hrana je dobra, servis tudi, sobe pa ravno tako, seveda je odvisno tudi od lege sobe, kam vas dajo, opremljene so vse isto. Nahaja se v starem delu Sharma, ima pesceno plazo, bazen…vecinoma so bili noter Anglezi, TUI gostje itd..lahko gres brez skrbi tja.
Glede napadov..to probaj odmislit, za varnost je poskrbljeno, vendar se to lahko zgodi kjerkoli in kadarkoli…torej, veselo na pocitnice, uzivaj na soncu in v Rdecem morju..hotel pa priporocam!
t.
Oj,
se prejšnji teden vrnila iz Sharma. Glede hotela ti ne morem povedati nič, ker sem bivala drugje, no videla sem njegovo okolico, lepo urejeno, kar se pa varnosti tiče, pa popolnoma brez skrbi, saj so znotraj sharma vojaki “postrojeni na vsakem koraku” tako da je potikanje po sharmo popolnoma varno (izven območja greš pa ponavadi samo na izlete, kjer imaš vodiča)
če boš potovala, ti želim lep dopust
maja
Forum je zaprt za komentiranje.