Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek I wonder why?

I wonder why?

jst sm najboljša ff 🙂 ne težim, ne kličem, pišem sms samo, ko gre za dejt, pa še (pod)kupovat pri meni ni nič treba 🙂 jbga…če ljudje začnejo nekaj cenit šele ko tistega nimajo (več). jst recimo vedno bolj cenim pir. pir nikol ne teži, pa vedno ima cajt zame…

mimogrede…. kaj se je zgodilo pa s tvojim tastarim mailom, k sm ga imela?

@Lepolaska

Punca moraš biti všeč da dobiš za seksat in jaz puncam sem všeč…moj problem je samo ta ko me kakšna punca vpraša s kolikimi sem že bil jaz pač iskreno rečem da se z nobeno…to pa odgovorim zato tako, ker kot sem prej napisal punce pravite ali pravijo da število partnerjev ni pomember…nimam pa problema dobit kakšno…dobr zgledam sem kar atraktiven… samo moja iskrenost in s tem neizkušenost me jebe…treba bo lagat da dobim izkušnje tako da mi pri naslednji ne bo treba lagat.

jst sm najboljša ff 🙂 ne težim, ne kličem, pišem sms samo, ko gre za dejt, pa še (pod)kupovat pri meni ni nič treba 🙂 jbga…če ljudje začnejo nekaj cenit šele ko tistega nimajo (več). jst recimo vedno bolj cenim pir. pir nikol ne teži, pa vedno ima cajt zame…

mimogrede…. kaj se je zgodilo pa s tvojim tastarim mailom, k sm ga imela?[/quote]
pojma nimam ker mail si imela – že nisi hotla nastavit, pa sem ga pozabil ☻ .. pač nisi edina … lahko pa se oglasiš na NoMercyOnNet@gmail.com da sinhronizirava stanje ☺

jaz sem povečal pozornost viskijem .. single malt +15let

ti nisi puncam všeč. ti si samo malo…. zabit 🙂 če bi bil babam všeč, bi te same klicale. če bi bil atraktiven, bi seksal že v osnovni šoli, tako kot so moji sošolci (pa ne z mano 🙂 )

“nimaš problem dobit kakšne”????? HAHAHAH…. dobit ZA KAJ? 😀 😀 😀 😀

če iz tvojega posta izključiš tvoje “če” (in zamenjaš z ker) -> dobiš moj “CV” ☺
akšen pa je tvoj CV ☺

Drugič pač reči, da nisi štel. Saj, če ti reče, da ji ni pomembno, je ne bo zanimalo več naprej. Znajdi se malo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

za moj CV tudi zamenjaš “če” s “ko” in ženski spol z moškim, s to razliko, da mi grejo zadnje čase skoraj vsi moški na jetra in imam obupno (ne)disciplino odgovarjanja na maile in gsm…

zdaj pa samo ne vem, al se bom malo ohladila, ali usmerila med lezbače…

Laganje je slab obliž za nizko samozavest in v noben o psihološko pomoč. Če se počutiš dobro v “moški koži”, se nimaš česa bati. Enak pogoj mora biti ustvarjen tudi z žensko, da se moraš dobro počutiti z njo. Ti bi rad z neko naključno, hitro in na silo, tako da prijetno ukvarjanje s številkami še naprej. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

@Lepolaska

3 dni nazaj ko sem šel z dvema puncama ven je bla ena izmed teh dveh punc zelo tiha and laid back naslednji dan mi je ta druga rekla da sem tej kolegici tok hud da me niti ne upa pogledat…njene besede ne moje. ..mors bit pa res kreten od človeka da si tolk zleht kot si ti.

ajaaaaa, zdej smo ugotovili kje je problem 😀 ti si tko noro hud in seksi, da ženske padajo v nezavest zraven tebe in potem ne moreš z njimi seksat zaradi božanskih občutkov, ki se v njih zbujajo 😀 looool, ja. to bo to. 😀 hihi

Moram priznati, da so mene že tudi takšne misli spreletele…pa še kakšna ;)[/quote]A tista kolk različnih bi jih lahko šele od tebe dobil? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

@Lepolaska

Eh grow up…jaz tuki samo nekaj vprašam za nasvet ti me pa še zalis…mislm lepo so te doma vzgoji.

ah, bejž no bejž, srči 🙂 saj vem, da hočeš bit samo kjut zdaj in bi mi v resnici še plačal, če bi vedu mojo št. TRR, samo zato da se pogovarjam s tabo, ker imaš z malokatero žensko take pogovore kot z mano 🙂

Kot bi brala eno in isto osebo z nešteto nicki.

ja pa iiiii :))) a ta komplimet je meni namenjen??? :)))

Če je pa res samo eden bi pa že lahko kako pomagale, a ne punce? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če je pa res samo eden bi pa že lahko kako pomagale, a ne punce? :)[/quote]

Do zdaj sem na tem forumu dobila občutek, da ste le moški tisti, ki lahko nudite najboljšo strokovno pomoč. Javi se:).

Če je pa res samo eden bi pa že lahko kako pomagale, a ne punce? :)[/quote]

Do zdaj sem na tem forumu dobila občutek, da ste le moški tisti, ki lahko nudite najboljšo strokovno pomoč. Javi se:).[/quote]Ta del pomoči presega moj opis del in nalog tako, da…. mislim, da si ti resnično usposobljena za tako vrsto opravila 😉
Preveč se zanašaš na svoje (zmotne;) občutke, bodi malo bolj realna :))

Do zdaj sem na tem forumu dobila občutek, da ste le moški tisti, ki lahko nudite najboljšo strokovno pomoč. Javi se:).[/quote]Ta del pomoči presega moj opis del in nalog tako, da…. mislim, da si ti resnično usposobljena za tako vrsto opravila 😉
Preveč se zanašaš na svoje (zmotne;) občutke, bodi malo bolj realna :))[/quote]

Ma ja.

Ta del pomoči presega moj opis del in nalog tako, da…. mislim, da si ti resnično usposobljena za tako vrsto opravila 😉
Preveč se zanašaš na svoje (zmotne;) občutke, bodi malo bolj realna :))[/quote]

Ma ja.[/quote]Ah noooo…. :)))))
Pa ne da te (kaj ) boli? :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close