I wonder why?
Aja, večina žensk je tako neposredno bebavih, da te direkt vpraša, namesto pozdrava, če si devičnik? 🙂
In ženske kažejo interes za moškimi, ki so imeli cel kup spolnih partnerk, ker jih možnost okužbe s spolno prenosljivimi boleznimi in suhoparnost moškega, ki se lahko poistoveti le s svojim penisom, dodatno seksualno podžigajo? 😀
Laganje ni pravi izraz. Samo prikroji malo resnico 🙂
Ženske ne vedo kaj bi rade… zato potrebujejo tipa, da so lahko potem pametne.
Tvoj primer je očiten dokaz te babje nezadovoljnosti. Zato pametno izbiraj kaj boš povedal…
Če te vpraša koliko si jih imel in si star 21. Začni zelo previdno. Kao saj ni pomembno… ti si mi važna… bla bla… itak da bo hotla vedet, samo najprej se izmotavaj na 100 načinov. Bolj ko se boš, bolj bo težila in bolj ji boš zanimiv. No potem pa začni z 1 in jo glej v oči.. če ji je premalo pa 2… tko počasi doziraj, dokler imaš občutek, da je njej sprejemljivo. Še bolje pa, da s takimi butastimi vprašanji najprej ti napadeš njo, potem pa svoje odgovore prilagodiš njenim. simpl 🙂
Margo, kako pa učiš ali boš učila hčerko, da naj s prvim kretenom, ki ima “izklesano telo” smukne v posteljo? :)[/quote]
Če sem čisto iskrena me bolj skrbi, da se mi ne zgodi zet, kot si ti…
Najbrž bi v tem primeru naredila harakiri. Nemudoma.
Margo, kako pa učiš ali boš učila hčerko, da naj s prvim kretenom, ki ima “izklesano telo” smukne v posteljo? :)[/quote]
Če sem čisto iskrena me bolj skrbi, da se mi ne zgodi zet, kot si ti…
Najbrž bi v tem primeru naredila harakiri. Nemudoma.[/quote]
Jaz sem s katoliške družine. Bi jo še molit naučil, če je že ti nisi! 😀
@Enostavno bog
Sam res
Moram priznati, da so mene že tudi takšne misli spreletele…pa še kakšna ;)[/quote]
Ravnokar gledam na 24ur sliko najlepšega kriminalca in se tudi sprašujem Zakaj???
Moram priznati, da so mene že tudi takšne misli spreletele…pa še kakšna ;)[/quote]
Ravnokar gledam na 24ur sliko najlepšega kriminalca in se tudi sprašujem Zakaj???
Jeremy[/quote]
Včasih mi je kakšen moški všeč, ampak tale mi pa ni … sploh
Jeremy[/quote]
Včasih mi je kakšen moški všeč, ampak tale mi pa ni … sploh[/quote]
Sej jz vem da si ti bl fejst no, sam tvoje slike pač nimam :))))
Jeremy[/quote]
Zgleda kot Skandinavec, verjetno kak Šved. Baje so bolj sramežljivi, ti bi ga samo prestrašila, razen če bi ti uspelo biti tiho za kakšno minuto. 😀
Zato, ker se preveč bojijo za svojo rit. Ker želijo opravičiti le svoja dejanja, dejanja drugih pa so obsojanja vredna. Takih ne rabiš ob sebi, zato ti ni treba postati enak. Zgled si jemlji po boljših, ne po slabših, razen, če bi rad postal slabši.
Forum je zaprt za komentiranje.