I-LIGHT REMINGTON za odstranjevanje dlAČIČ
Uporabljam in deluje!
Postopek je treba ponovit takoj, ko dlake spet zrastejo. Ker jih samo obriješ in če je ne uničiš, seveda zraste takoj nazaj.
Malo peče, ja, odvisno tudi od predela na telesu, kjer uporabljaš.
Jaz ga imam cirka eno leto in sem uničila približno dve tretjini tistega, kar sem imela namen posekati. Tako da je treba biti malo vztrajen.
Jaz sem bila zelo skeptična, ker doslej so vse sorodne naprave za uporabo doma kritizirali. Potem so pa punce tukaj gor pohvalile, šla sem gledat tudi na tuje forume in so bili uporabniki (obeh spolov) zadovoljni.
Naročila sem v tujini, je bil bistveno cenejši. Iz glave pa ne vem točno, kateri je, sem mislila, da ima remington samo enega???.
Jaz sem ga uporabila trikrat, deluje, sem zelo zadovoljna. Bikini nekjj še 30 % dlak, noge malo več ker je večji predel, žarnica pa majhna, lahko kak del zgrešiš. Žal mi je da ga nisem že v jeseni kupila ker bi bila sedaj že čisto brez dlak, čez poletje se pač ne da uporabljati, ker ni priporočljivo na sonce.
Pri meni res deluje, imam črne kar močne dlake, ampak res dela še tiste ki zrastejo nazaj so čisto tanke.
Forum je zaprt za komentiranje.