Najdi forum

Glede na to da spadam med malo bolj zahtevne goste, vam lahko z veseljem sporočim, da mi je lani KONČNO uspelo najti primerne apartmaje na otoku Hvaru. Zadeva je več kot fantastična, a za dokaj sprejemljivo ceno. Prekrasni apartmaji in res odlična okolica. Skoraj neverjetno za Hrvaško…
Če koga zanima mu lahko malce namignem kje jih najdete – ampak nevem če je še kaj prostega al je ze zasedeno.

lp,
tina

Zdravo,

Tudi jaz sem bil na Hvaru- blizu centra v mestu Hvar v enih dobrih apartmajih blizu obale, s pogledom na morje in pa tudi za sprejemljivo ceno. Zanima me tudi tvoja izkušnja oziroma kje si bila, kateri apartmaji, kakšna je obala … mogoče kakšna slikca

Hvala

Če imaš kakšno info tudi o Visu mi prosim napiši.

LP

Grega

Jaz sem za Hvar! Povej!

Nekateri bi šli mogoče na Hvar za prvomajske, ali še celo kaj prej, tako da je ves info dobrodošel.

Pozdrav, T.

Tudi mi iščemo app na Hvaru, tako, da kar na dan z info, lepo prosim.

Hvala in lp.

Kaj bo s temi informacijami?Si si premislil?

Halo, Tina, kam si se skrila? Mi nestrpno čakamo namig …

Lp, Katja

Se opravicujem za pozen odgovor – pravkar sem se vrnila iz potovanja po Sri Lanki. No, kar se tice Hvara je tako: Omenjeni apartmaji se nahajajo med Jelso in Starim Gradom. Imenujejo se Maslinovi dvori – pa se slovenci so lastniki (ha.ha..)Res je prelepo (in naj omenim da sem sama zelo zahteven clovek) Vam bom poiskusla nalepit link njihove spletne strani:
http://www.maslinovi-dvori.com/index_sl.html
Pa nic se bat – vse je tocno tako kot zgleda!
Vendar morate verjetno prej poklicat in rezervirat.

lp vsem,
tinak

vvvv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close