HVAR
Glede na to da spadam med malo bolj zahtevne goste, vam lahko z veseljem sporočim, da mi je lani KONČNO uspelo najti primerne apartmaje na otoku Hvaru. Zadeva je več kot fantastična, a za dokaj sprejemljivo ceno. Prekrasni apartmaji in res odlična okolica. Skoraj neverjetno za Hrvaško…
Če koga zanima mu lahko malce namignem kje jih najdete – ampak nevem če je še kaj prostega al je ze zasedeno.
lp,
tina
Zdravo,
Tudi jaz sem bil na Hvaru- blizu centra v mestu Hvar v enih dobrih apartmajih blizu obale, s pogledom na morje in pa tudi za sprejemljivo ceno. Zanima me tudi tvoja izkušnja oziroma kje si bila, kateri apartmaji, kakšna je obala … mogoče kakšna slikca
Hvala
Če imaš kakšno info tudi o Visu mi prosim napiši.
LP
Grega
Se opravicujem za pozen odgovor – pravkar sem se vrnila iz potovanja po Sri Lanki. No, kar se tice Hvara je tako: Omenjeni apartmaji se nahajajo med Jelso in Starim Gradom. Imenujejo se Maslinovi dvori – pa se slovenci so lastniki (ha.ha..)Res je prelepo (in naj omenim da sem sama zelo zahteven clovek) Vam bom poiskusla nalepit link njihove spletne strani:
http://www.maslinovi-dvori.com/index_sl.html
Pa nic se bat – vse je tocno tako kot zgleda!
Vendar morate verjetno prej poklicat in rezervirat.
lp vsem,
tinak
Forum je zaprt za komentiranje.