Najdi forum

lep pozdrav,
a je že kdo bil na morju na Hvaru (mesto Hvar)?A je bilo dobro?A se tam kej dogaja?Splošno počutje?Da ali ne?
Šla bi s fantom…

Hvala, Maja

Na Hvaru sem bila dvakrat, vendar v Jelsi. Mesto Hvar mi je všeč, vendar tam ni toliko plaž – razen če greš s čolnom na Paklene otoke, vendar ne vem, če ni tam bolj za nudiste (nisem bila, tako da ne vem). No ja – plaže so, ampak ne stopiš direktno nanjo, ko greš iz apartmaja.

Kar se otoka tiče pa … Nekateri so popolnoma prevzeti, ampak meni ni bilo nič posebnega. Kjer sem bila, je bila plaža mivkasta in mi ni bio pogodu. Še posebej ne potem, ko je nekdo stopil na strupeno ribo (morskega zmaja), ki se skriva v pesku.

Nočem vaju strašit, ampak meni na Hvaru ni bilo nič posebnega. Samo mesto Hvar je prijetno za na sprehod, kavico …

Meni je Hvar najlepši otok na Hrvaški obali in seveda z najlepšim morjem in tudi vremenom. Vedno sem bila navdušena, čeprav mesto Hvar tudi za moje pojme ni ne vem kaj. Je za žur in take stvari, ni pa ravno lepih plaž. Meni je lepše v Jelsi, še lepše pa je na dugi strani otoka, Zavala, Ivan Dolac, Sv. Nedjelja,…tam je pa res noro, sploh, če gresta s fantom sama. Mogoče bi vaju prestrašil tunel, ki povezuje ta del otoka z drugim, vendar naj bi letos naredili nadvoz, tako da upam,…kajti jaz se vračam s fantom nazaj in to že 5 leto zapored, ker ni primerjave….ljudje, plaža, hrana,…ni da ni:-)

Meni je Hvar najlepši hrvaški otok. Vsak dan smo se kopali na Paklenih otokih, cca 10-15 kun do najbližjega otoka (in nazaj), do lepših plaž tudi 40 kun in več, je bilo pa super lepo. Pakleni otoki imajo fkk, ampak najbližji otok samo delno, in je kar sprejemljivo. Ampak julija-avgusta je toliko ljudi na otoku, da nimaš take zasebnosti kot če greš junija ali septembra.

Samo mesto Hvar mi je zelo zelo lepo in je ravno prav živahno.

Ne priporočam it v Amforo, ker je kar dolga do mesta od koder vozijo ladjice, zvečer je pa daleč od mesta do hotela.

Mesto Hvar mi je bilo zelo vsec……….ce so ti vsec stara mesteca…….ko sem bila, je bilo muzke za vsak okus nekaj od jazza, klasike,….; ce si pa bolj za zurat potem pa Jelsa….
mmmmmmmmm vonj sivke;)

Zdravo,
mi smo bili točno v tem mestu,hotel Pharos.Hotel bil bomba,hrana O.K.
Če se gre na Hvar je najboljše it v to mesto.Tu je full folka,žuri,discotece,..in si blizu Paklenskih otokov,ki so zakon.
Samo ti ne svetujem,da greš prve dneve augusta,kot smo šli mi,ki smo čakali za nazaj 9ur trajekt.Smo štartali že ob 2h zjutraj,da smo se dali v vrsto.Katastrofa.
Lepo potovanje….

Glede Pharosa in hrane:
Na Hvaru sem bila v tem hotelu na priporočilo strica, da je tam zelo dobra hrana (sem šimfala čez Amforo, da je bilo zanič za jest). Pa smo šli naslednje leto v Pharos – čist nič posebnega, meni osebno je bila to hotelska hrana, kjer je bilo vse istega okusa, enako kot v Amfori, t.j. brez okusa … Hotel pa ni nobena bomba, pač primeren zvezdicam in ceni, zato ga ne bom šimfala.
Bila sem še v Palacu, ki je čisto v mestu in ima manjšo kapaciteto, zato mi je bil bolj všeč (ni bilo nobenih Čehov in te golazni in je bilo več kulture pri večerji in zajtrku), hrana pa malce bolj na nivoju, no. Samo tu je nekatere motil hrup iz trga, ki je tik pod nekaterimi okni.

Mogoče si ti s svojimi debilnimi izjavami dosti večja golazen od Čehov…

Zakaj je moja izjava DEBILNA????? Čehi se pač obnašajo zelo oblastno in nimajo nobene “kulture” glede obnašanja, derejo se in kričijo, … čisto drugače kot drugi narodi. Npr. Rusi, ki pridejo k nam ali na Hrvaško so veliko bolj na nivoju glede obnašanja.

Glej Lara
ne kritiziraj moje mnenje in izkušnje ki sem ga imela s tem hotelom.Nam je ustrezal na višku.Če primerjam Dugi otok (Božava)hotel…bala!Pa tujina,glavne prestolnice,z5 zvezdicami,kakšna postrežba,hrana zmanjkala,…
Mi v Pharosu smo se imeli fajn,domače.Ni bilo nobenih Čehov,nobeden ni delal galamo,spoznali smo še ene iz Severne Italije in ni bilo pripomb.
Vsak ima svoje izkušnje….
Edino kar me je minimalno motilo,ker je bil na vzpetini.In vsak dan čez borov gozdiček po 100-ih stopnicah….Ma je šlo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close