Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Hvala vsem, ki ste prišli

Hvala vsem, ki ste prišli

Za zopet prijetno srečanje s starimi in novimi znanci 🙂

Drugo srečanje bo že letos, smo se dogovorili z Miele kuhinjo, da bomo s srečanji lahko nadaljevali in smo že pričeli pripravljati program.

Slikovno gradivo bo kmalu. Hvala vsem, za dobre zdrave izdelke, problem je bil samo v količini 🙂

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

No. Po enem tednu me je končno nehal boleti želodec. Mislim, da je pomagala lasanja ali pa losos, mogoče pa tudi krompir v smetanovi omaki. Sem že pozabila kako se reče.

Mimi je naredila čudovite ježke.

No moram priznati, da se ne spomnim več, kaj je kdo še prinesel. Vsa kar sem sama prinesla zvečer domov je izginilo. Še dobro, da jim nisem delala konkurence, ker sem bila tako sita.

Upam, da ste se imeli dobro in ste se po pravnih cestah peljali domov z razliko gostote prometa za na srečanje, vsaj tisti, ki ste prišli iz Ljubljane.

Lep dan vam želim

Mateja

Jaz pa tokrat nisem mogla priti, ker sem bila na seminarju. Ne dvomim, da ste se imeli super in komaj čakam fotke 🙂

lp vsem!

Bilo je zelo lepo, midva sva uživala v družbi, pomoč sva bila bolj malo, saj je mali bil preveč radoveden………

Hvala Danici, Primožu in co. za lep večer……………….LP B + Žan

Bilo je prav prijetno in naši izdeki zelo dobri. Tudi opravičilo, ki mi ga je naložil Primož, je doseglo svoj namen.

Hvala vsem prisotnim na tem srečanju in lepo se imejte,

marta

Lep pozdrav,
ja res je bilo super. Midve sva bili prvic in sva zelo navduseni. Hrana je bila super, super in sladice bozanske. Druzba ste res krasna. Tudi hitri kuharski nasveti so bili dobrodosli. Vceraj sem naredila krompir s smetano in sirom. Bila sem pohvaljena. Lepo se imejte in se vidimo!!!

Kuharici Karolina in Mojca

Tudi jaz sem vesela, da sem lahko prišla in vas vse srečala. Pa še Krokijevega junaka smo dobili za pestvat, prav lušno je bilo zopet držati v rokah nekaj tako majhnega.
Hvala vsem za družbo, za priliko klepetati o kuhanju, kukati čez ramo na štedilnik in tudi prijeti kuhalnico v roke.
LP Mimi

Ej Mimi tvoji ježki so bili odlični, recept je že v oseben zvezku, zbirka receptov(kljub temu, da imam na tone knjig in…… tako, da se moj samo še nasmiha, ko mu povem o novih receptih…..sploh sladkih) in ga posredujem naprej.

Veš kaj pa iščem, za makovo pecivo, smo bili na štajersem in je bil med pecivi, pa nisem uspela vprašat kako se naredi, mi lahko pomagaš oz. mi kdo pomaga?

živjo,

meni žal ni uspelo priti, saj je moja 1,5 letnica zbolela :((

MimiN, a lahko posreduješ recept za ježke? Sama imam recept iz albert piškotov, čokolade, margarine … Zelo rada bi dobila recept za ježke, kjer je masa taka kremna in ne preveč težka. Dolgo let nazaj se jih je dobila v Slonu, sedaj pa jih nikjer ne najdem.

LP

Ines, pa drugič, ko bo punca zdrava in bo že letala okoli miz :-)) Medtem si recept gotovo že našla v reportaži iz 5. srečanja, lahko v sosednjem postu, lahko med reportažami.

Tudi jaz ne maram preveč tistih težkih bombic iz albert piškotov, margarine in sladkorja, ki so pravzaprav kalorične bombe. Finta je čisto preprosta: navaden biskvit z nekaj maščobe (ne tortni), zdrobljen in napojen. Lahko z mlekom za bolj čokoladni okus, lahko s sadnim sokom za bolj osvežilen okus.
In tako lepo se je potem igrati z oblikovanjem in okraševanjem… Če bi imela več časa, bi morala vse ježke postaviti na pladenj, da se čokolada odteče in posuši in jih šele potem preložiti v papirnate košarice. Meni se je mudilo in so šli kar takoj v košarice, zato so popackane s čokolado. Pa drugič…
LP Mimi

Ps. V reportaži tiste lepe (in dobre) kokosove kroglice niso moje, prinesel jih je nekdo drug. Moji so ježki in ovseni piškoti.

Kroki, makovo pecivo v drugem postu, pod tem imenom ga živ bog na bo našel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close