Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Hvala Medvedku Pu-ju za darilca

Hvala Medvedku Pu-ju za darilca

Moram se zahavaliti tudi za vsa darilca na srečanju. Najprej seveda Medvedku Pu, za kuvertico s krasno vsebino, potem pa tudi Baceku za gosko, ki je že na hladilniku. Primoža pa sem že vlekla za rokav, da bi morda kdaj organizirak kako podobno srečanje tudi za vse, ki rade ustvarjamo iz papirja, lepenke, vseh mogočih drugih materialov…Ni rekel ne…

Lp

Sem ravno razmišljala da bi tudi sama napisala takole zahvalo pa si me prehitela :))) Tako se pod tvojo lahko samo podpišem.
Hvala punce!

Lp Tadeja

Tudi jaz se zahvaljujem. Res lepa pozornost 🙂

LP, Staša

Oj,
en velik hvala tudi od nas.

LP, Andreja

lpD

Moj papagajcek pa ima svoj prostor na polici, v druzbi zivalic steklene menazerije in srcek z medvedkom visi na racunalniku.

Tdeja,v taki delavnici bi bilo sele imenitno!!

Bacek in Medvedek,najlepsa hvala za vajino pozornost Babi

Najlepša hvala tudi od mene. Res je takšno srečanje bi bilo tudi zelo zanimivo. Hvala in LP!

Pri nas sta pa poleg medvedka še kužek in morska zvezdica. Špela je namreč poskrbela še za bratca:))) Ati pa je rekel, da nas ne spusti več na takšno srečanje, če bomo potem domov nosile takšne dobrote in to zvečer, pol se pa zjutraj na tehtnico ne upa:))
Hvala še z moje strani in lep pozdrav vsem iz Šentjurja.
LP Barb

PS Sem za srečanje kakršnekoli narave. V tako prijetni druščini je vseeno, če kuhamo ali kako drugače ustvarjamo:)

Tudi jaz se zahvaljujem za presenečenje Medvedku Pu- ju. Pridruži se nam prihodnjič. Bacek, tvoj kuži-fix pa že ima mesto na našem hladilniku. Hvala. Domači navdušeni.

Lep dan, Škrat

Pozdravljene,

veseli me, da je “srčkasti medo” našel svoj novi “domek” pri vsakem izmed vas …

Jaz pa bi se v tem mojem pisanju zahvalila dragi Mishiki, brez katere mi ne bi uspelo … saj veste, še Božičku ne uspe brez dobrih pomočnikov … draga Mishika HVALA za tvojo pomoč.

Medvedek Pu

Jap, pa hvala tudi za vozičke in jadrnice, ki jih je naredil Borkin mož :)))))))
Pa za zastonj revijo, mi si že ogledujemo recepte….. njami :))

Tudi mi imamo našo orko in račko že na hladilniku :))))

Še moja zahvala – Medvedek Pu, resnično si nas presenitil-a in zelo sem vesela, da bom letošnjo smrekco okrasila tudi s tvojim obeskom. O pisanem pladnju, ki je bil poln prekrasnih figuric pa le tole – Bacek, zelo, zelo lično in luštno. Moj škratek stalno prenaša sovico – to je njegova najljubša živalca.

Lep začetek tedna želim,
Ines

Jaz naj se zahvalim ka v imenu treh: Mica, Jelka in Luka. Vsi smo bili nad srečanjem zelo navdušeni in se bomo udeležili tudi novih, ki bodo sledila. Z darilci so nas presentili: Bacek, Medvedek Pu, revija Lisa, da o dobrotah ne govorim. Bojkin mož se je tudi udrezal, da smo imeli na mizi okras za predbožični čas. Vsem hvala za sodelovanje in prijetno druženje. Lep pozdrav Mica, Luka in Jelka

Dragi Medvedek Pu!

Hvala tudi v mojem imenu in upam, da se nam kdaj pridružiš tudi osebno!

Lp, Petra

Tudi z moje strani hvala. Medvedek Pu – lepo presenečenje. Okrasek bo zagotovo visel na naši smrekici. Lepe misli pa bodo poslane še v kakšen dom

Špela

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close