Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hvala bogu za zda.

hvala bogu za zda.

če ne bi bilo zda bi nas kitajci in rusi že zdavnaj pohopsali tako nesposobna kot je evropa. tako pa imajo rešpekt do zda.

U.S.A. stands for “Under Satan’s Authority”

Odgovor na objavo uporabnika
olaf, 31.08.2025 ob 14:35

če ne bi bilo zda bi nas kitajci in rusi že zdavnaj pohopsali tako nesposobna kot je evropa. tako pa imajo rešpekt do zda.

Jp, ampak Trump že čisti Washington DC, satanistom je odpeljal vlak. Potem pa pridejo na vrsto še druga mesta. Satanski masoni oz prostozidarji nad 33. bodo prišli povsod na vrsto.

Tudi jaz se zavedam tega. Še pomnim leto 1948. Samo Amerika nas je rešila pred Rusi.

Graničar, 01.09.2025 ob 16:11

Tudi jaz se zavedam tega. Še pomnim leto 1948. Samo Amerika nas je rešila pred Rusi.

Le pred vami, budalami fuknjenimi fašističnimi nas pa niso rešili.

Jaz res ne vem a vas pol res verjame v neke sataniste in te neumnosti, al je to samo neko trolanje? Veste, vse kar preberete na internetu ni nujno res. Veliko je clickbait ali pa namenjenega ameriški domači volilni bazi, bolj neizobraženemu delu.

Edino zda imajo kompas, vse evropsko napredno civilizirano pelje v direkt v propad. Dolgo časa mi ni bilo jasno, kako tega politike ne uvidijo. Pol pa ugotoviš, da ni to nobena politika, ampak plan.

Ti Si pa psihični bolniki. ZDA je tarča posmeha CELOTNEGA sveta. Zaradi kretenskega psihično nestabilnega retardiranega trumpla nam grozi 3. svetovna vojna. A si sploh lahko še bolj neumen? In TI imaš volilno pravico? Ljubi Bog pomagaj.

Kompas806, 01.09.2025 ob 16:52

Edino zda imajo kompas, vse evropsko napredno civilizirano pelje v direkt v propad. Dolgo časa mi ni bilo jasno, kako tega politike ne uvidijo. Pol pa ugotoviš, da ni to nobena politika, ampak plan.

To je samo sindrom evropejcev. Debilizem.

hahahah, ZDA pa kompas, ZDA imajo krajšo življenjsko dobo kot Albanija, poglejte si podatke. Hamburger vukojebina je to, ki je izgubila kompas najkasneje tam enkrat okoli leta 1980, vsaka norost od tam pride

Malenka, 01.09.2025 ob 12:41

Jp, ampak Trump že čisti Washington DC, satanistom je odpeljal vlak. Potem pa pridejo na vrsto še druga mesta. Satanski masoni oz prostozidarji nad 33. bodo prišli povsod na vrsto.

O, Ljubi Bog. Pa RAVNO TRUMP JE SATANIST. Kurbir, ki je po nelegalnih zabavah f.kal mladoletnice, ki nima toliko morale, da bi lahko obdržal zaprt šlic vsaj med ženino nosečnostjo, ampak se je gonil naokoli s prostitutkami, ki ne pozna ne empatije, ne človekovih pravic, mu ni NIČ sveto. ON te bo rešil pred čim? Ob tako zblojeni psihi, te lahko reši še samo zaprti oddelek na psihiatriji.

to lahko napiše samo Nacist.Da ni Rusov,bi nas nacisti že iztrebili.Slava Rusiji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close