Najdi forum

HURGADA

Pozdravljeni!

Ali je bil mogoče kdo v Hurgadi? Kako se je imel?

Potujeva 30.10. in me ful zanima!

Hvala!!!!
MAJA

Kaj je to hurgada??

Hurgada – Egipt

V Hurgadi sem bila lani poleti, na začetku in koncu našega potepanja po Egiptu!
Je super turistični center, lep in urejen (ampak res samo center, kakor se malo oddaljiš od hotelskih kompleksov, naletiš na umazanijo in nesnogo oz. prazno puščavo). Ob obali je veliko hotelski sklopov od katerih ima vsak še dodatne apartmaje oz. bloke izven samega kompleksa. Naš hotel Meridien je imel še ogromne bazene, diskoteko, neke vrste tržnico, in lepo teraso. Plaža je bila peščena (na soncu se zelo segreje, tako, da je nemogoče hoditi bos). Na njej so postavljeni udobni ležalniki in veliki senčniki, vmes pa so pregrade in trstičja. Res noro!!! Vsak gost hotela pa dobbi tudi kartico (kakorkoli bi že to imenovali) s katero lahko ob prihodu na plažo dobi svežo brisačo in jo kasneje vrne! Vsekakor pa si oglej njihove koralne grebene. Ponudb je ogromno!

Zanimivo pa je tudi to, da vsakih 5 let hotel podrejo in zgradijo novega, ker ne poznajo dobrega načina gradnje.

Vsakih 5 let hotel podrejo in zgradijo novega?????? WTF???? Ti verjetno potujes samo v “aranzmajih” in nimas pojma…. Ker te je to “napizdil”, da vsakih 5 let hotel podrejo????

Sam sem bil v Hurghadi. Hurghada je popolnoma turisticno nacickano mesto… kot vsa druga turisticna mesta.

Ce zelis doziveti “pravi Egipt” ‘potuj v Cairo, Alexandrio, kaksno oazo kot je npr. Siwa, Baharija…. itd… 🙂

l.p.
k.j.

Hvala za nasvet. Mislim, da sem že doživela pravi Egipt (Cairo, Tebe-Luxor, Asuan, …), čeprav se kakšnemu ponovnemu potepu sploh ne odrekam. Z veseljem, kajti dežela je fantastična.

Glede hotelov pa je res tako. Vem da se sliši grozno, če samo pomisliš kakšni luksuzni kompleksi so to (vsaj v Hurgadi). Če si že bil tam, naredi preizkus in preveri stanje hotela v katerem si bil nastanjen, seveda vsaj pred petimi leti.

pozdravljeni!

V ponedeljek sem se vrnila in moram priznati da je Egipt pustil v meni čudovite spomine!

Hvala za vsa vaša mnenja!

Egipt toplo priporočam!!!!!!

maja

Zelo me zanimajo v tem času temperature zraka in morja? Je skozi blo sončno? Hvala!

midva sva bila dol od 30.10. do 6.11 pa smo imeli skoz čez 30 stopinj sredi tedna tudi 39,morje pa ima trenutno 22 stopinj kar je za tako toplo ozračje zelo mrzlo. Zadnji dan pa je ful začel pihat tko da se na plaži ni dalo bit ker ti je vse odneslo!

maja

Hvala Maja! LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close