hurgada hotel 1001 noč
Kaj vem, jaz sem ga videla parkrat s ceste, ko smo se vozili mimo, in sem se spraševala kdo za boga hodi v ta hotel, ko je toliko dobrih hotelov (in ugodnih) tik ob morju. Od zunaj mi je deloval kot precej zapuščen. Pa majhno je vse skupaj. Mislim hotelski vrtovi in okolica.
Poleg tega ima tudi lokalno vodstvo, kar pomeni, da pri hrani ne moreš biti čisto 100%.
Jaz tja ne bi šla!
No, no, kar tako iz ceste ocenit, da je hotel zapuščen in se vprašat kdo zaboga hodi sem v to puščobo…..je kar huda!
Bila sem v tem hotelu (sicer samo na WC-ju, ampak videla sem ga) in še zdaleč ni zapuščen. Kompleks je izredno lep. Je pa iz verige PICK ALBATROS. Sem spadajo tudi hoteli Aqua blue, Beach albatros, Albatros garden, Palace albatros, odtod naprej so še hoteli z vodnimi parki, ki so tudi v njihovi verigi (mislim, da je Jungle) in še in še. Sama sem bila v Aqua blue, ki je izredno dober hotel, z dobro hrano (ne vem kaj je zgoraj mslila z lokalnim vodstvom in da ne moreš bit pri hrani 100 %) in prijaznim osebjem. Vse štima v nulo (čistoča, hrana, udobje). Tistih par metrov od morja sploh ni problem, vsake 15 min. vozi do tja shutle bus, kar pomeni, da te le-ta strese tik pred plažo in tudi pobere. Pa še hrano in bife imaš na plaži.
pozdravljena.
hotel 1001 noč ni ne vem kaj. hurgada premore veliko lepih in dobrih hotelov…poleg tega se kvaliteta hotela meri tudi na podlagi lokacije..in ta hotel je kar oddaljen od morja, kar pomeni, da se vozite z avtobusom do morja…medtem, ko imate v hurgadi resnično dobre hotele na plaži, je to skoraj nesmiselno.
lp mene pa zanima če ste slučajno bli v omenjenem hotelu,res bi vas prosila če mi lahko kaj svetujete hvala in lp[/quote]
Pa saj ti je povedano vse. Do morja moraš z avtobusom (očitno malimi otroki) pa na kosilo nazaj, pa……..V mesto z taksijem ki ga plačaš. Drugače si pa tam. Hrana je povsod dobra in ljudje so prijazni. Sobe so ogromne v primerjavi z našimi.
Kakšen bo jedilnik 6.6.2010 pa res ne vem.
Forum je zaprt za komentiranje.