Hurgada Egipt
Pozdravljen.
Sedej ne vem, ti je odpovedal moški ali ženska, vendar če si pošteno bitje, pa da si deliva stroške, bi se lohka kaj zmenila.
vendar bi bilo bolje, da pustiš mail, da se zmeniva na zasebno.
ali pa se mi javišna mojega: minkamali@gmail.com
Minka živjo ! Poslal sem že pet mailov na tvoj naslov, pa mi na odposlani pošti kaže da je nekaj narobe. Pošlji ga ti na danilohedzet@gmail.com ali pokliči 070 877 103 lp D
Tudi sam iščem žensko družbo za morje, ampak žal ne za egipt, ker sem pač že bil 2x. Če je kakšna za kako drugo destinacijo bi se lahko zmenili. Sem pa za drugo polovico oz. konec septembra. Sem pa tudi sam rad aktiven- mi ni ravno za poleževanje cele dneve na plaži, zato bi bil po moje najbolje kak pol penzion, da imaš potem čez dan čas hodit kaj naokoli in nisi vezan
lp
jaz bi sla lohka na dopust novembra. en teden Egipta – ker je takrat pač tam toplo. zdej aktivne počitnice brez pretiravanj ne vem kaj bi to pomenilo zate.. All inclusive pa jaz v Egiptu jemljem bolj zaradi vode, kot česa drugega, ker pretiranega pitanja s hrano njihovi all inclusivi tako nimajo:) No, pa spet odvisno od posameznika:)
načeloma pa ponavadi potujem takole s kako deklino, ki je tudi bolj samostojna in lahko zdrži tudi deset minut v sobi sama oziroma kako uro na plaži sama:)… osebno pa mi je to bolj poležavanje, ker rabim da nafilam baterije:)… s knjigo, koralnim grebenom in sončkom:)
Forum je zaprt za komentiranje.