Hurgada ali Egipt, kaj priporočate?
Konec oktobra ali novembra bi se z eno leto starim otrokom radi odpravili na dopust v Egipt. Kaj priporočate, Hurgado ali Egipt? Je res, da je Hurgada kar precej vetrovna? Lahko priporočite kakšen hotel z All inclusive storitvijo, otroškim bazenom in peščeno plažo v neposredni bližini.
Za vse predloga bom zelo hvaležna. Na turističnih agencijah rečejo marsikaj, rada bi vaše izkušnje.
Hvala.
petra
Živjo, mi hodimo vsako leto v Sharm v teh krompirjevih počitnicah. Bili smo vedno v drugem hotelu. Če imaš malega otroka ti vsekakor priporočam hotel, ki ima plažo, za vaju pa seveda tudi koralni greben. Zelo se pohvalijo z Laguna Vista, tam jaz še nisem bila, bili pa smo v Domia Resort, kjer imaš več hotelov različnih kategorij. Hodimo pa z Globturjem. V Hurghadi še nismo bili, je pa ta termin super, sonce, toplo morje, res OK. Lp Živjo, mi hodimo vsako leto v Sharm v teh krompirjevih počitnicah. Bili smo vedno v drugem hotelu. Če imaš malega otroka ti vsekakor priporočam hotel, ki ima plažo, za vaju pa seveda tudi koralni greben. Zelo se pohvalijo z Laguna Vista, tam jaz še nisem bila, bili pa smo v Domia Resort, kjer imaš več hotelov različnih kategorij. Hodimo pa z Globturjem. V Hurghadi še nismo bili, je pa ta termin super, sonce, toplo morje, res OK. Lp L
Forum je zaprt za komentiranje.