Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hurgada ali Egipt, kaj priporočate?

Hurgada ali Egipt, kaj priporočate?

Konec oktobra ali novembra bi se z eno leto starim otrokom radi odpravili na dopust v Egipt. Kaj priporočate, Hurgado ali Egipt? Je res, da je Hurgada kar precej vetrovna? Lahko priporočite kakšen hotel z All inclusive storitvijo, otroškim bazenom in peščeno plažo v neposredni bližini.

Za vse predloga bom zelo hvaležna. Na turističnih agencijah rečejo marsikaj, rada bi vaše izkušnje.

Hvala.

petra

Se opravičujem, sem se zatipkala.

Mislim ali Hurgada ali Sharm el Sheik.

Sem pomotoma napisala Hurgada ali Egipt 🙂

Živjo, mi hodimo vsako leto v Sharm v teh krompirjevih počitnicah. Bili smo vedno v drugem hotelu. Če imaš malega otroka ti vsekakor priporočam hotel, ki ima plažo, za vaju pa seveda tudi koralni greben. Zelo se pohvalijo z Laguna Vista, tam jaz še nisem bila, bili pa smo v Domia Resort, kjer imaš več hotelov različnih kategorij. Hodimo pa z Globturjem. V Hurghadi še nismo bili, je pa ta termin super, sonce, toplo morje, res OK. Lp Živjo, mi hodimo vsako leto v Sharm v teh krompirjevih počitnicah. Bili smo vedno v drugem hotelu. Če imaš malega otroka ti vsekakor priporočam hotel, ki ima plažo, za vaju pa seveda tudi koralni greben. Zelo se pohvalijo z Laguna Vista, tam jaz še nisem bila, bili pa smo v Domia Resort, kjer imaš več hotelov različnih kategorij. Hodimo pa z Globturjem. V Hurghadi še nismo bili, je pa ta termin super, sonce, toplo morje, res OK. Lp L

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close