Najdi forum

humor

Moj fant nima smisla za humor. Kar je njemu smešno, je samo njemu smešno. Včasih se mu kaj posreči, pa je res smešno, ampak 70 % vseh kao for pa je brezveznih. Kaj naj storim, da se bom smejala?

ne blefiraj in ne se smejat brez razloga… pogruntal bo in bo začel dvomit v tvojo iskrenost… – raje mu povej, da se ti zdijo v glavnem “bolane” izjave…

Kaj hočeš, jaz in moj pa sva se tako dobro ujela kar se tega tiče, da naju včasih kdo tretji prav čudno gleda, ko midva umirava od smeha, tretjemu pa se zdi čist mim. Hvala bogu, da nama je obema smešno.

To mi pa gre tako na živce, da je nekaj neverjetnega. Nekdo napiše svoj problem in vpraša za tuja mnenja, kako ga rešiti, pa sem najde zmeraj kakšen pametnjakovič, ki napiše.. o hvala bogu, da jaz nimam tega problema, o hvala bogu, da meni se to ne dogaja itd…

//zzz//, dvomim, da so hotela klovnesi pomagati, ampak si hotela samo pokazati, kako se imata ti in tvoj fajn.. res pohvalno.

zamenjaj fanta 😉
mislim, da je isti oz. podoben smisel za humor zelooo pomemben za dobro zvezo
mene tip, ki ni duhovit sploh ne more pritegnit

A takšen malo čudaški, ko ga mam jaz???

Scena: zvečer, v soju sveč, sediva objeta..pa ti nežno šepnem na uho:

“Mala, oćeš da pušiš?”

“Hoću..mmm…..hoću….”

“Pa evo, puši onda marlboro lajt, nisa valda nešto drugo mislila.”

🙂

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

:)))) ja tak nekak 😉
pol pa pride kelner in ti naročiš “za mene pivo, a za pichku sok”

Hahaha..ja, to sem že slišal, ampak v bistvu niti ni vic, a veš..

Mama mi je to pravila in NE ni si izmišljala…Ko je bila tako nekaj čez 20stara, pa so hodili na morje v Dalmacijo in je bil zraven tudi njen stric, Črnogorec. Pa je prišel kelnar vprašat, kaj bodo, je on vedno rekel: “Muškarci pivo, ženske sok”. In tako je na morju spila veliko pomarančnega soka.:))))))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close