Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HUMANIC Btc

HUMANIC Btc

Sem v zadnjem mesecu bila trikrat v Humanicu. In moram reči, da se mi prodajalke smilijo! Eno imajo stalno pred vhodom in mora vsakekga glasno pozdraviti in mu odzraviti. Prvič mi je bilo kar nelagodno, sploh, ko sem vsaj pet minut gledala po bližnjih policah in jo poslušala, kako mora kokodakati ‘dober dan’. Drugič mi je bilo smešno, danes pa prav že žalostno, punca se mi je res zasmilila in sem jo že skoraj hotela povprašati, po kakšnem ključu punce kaznujejo s postavitvijo k vratom.Tudi po trgovini med policami sicer prodajalke veselo pozdravljajo. Saj ne rečem, je lepo. Ampak tukaj pa je to že pretirano! In ne mi reči, da je to iz prijaznosti, za lep dan in ne vem še za kaj vse, če človeka postavijo pred vrata z namenom, da vsako dušo, ki prijadra mimo, pozdravi. Verjetno še celo noč sanja o teh +dober dan’ in nasvidenje…

Del službe. Saj so plačane. So prijazne ja… nekatere. Zadnjič je pa ena nekaj kokodakala na sredi trgovine. Neke zasebne zadeve, se mi zdi. Ampak služba ni za to, da tam nekaj godrnjaš sodelavkam na ves glas in pred strankami. So bile 3 na kupu in poslušale četrto. Pa brez “lep dan” in nasmeha. Grdo je gledala.

Del življenja. Precej bolj normalen kot prisilno razčlovečenje z robotskim nasmeškom, ki ga zahteva kapitalist.

Ah trgovke ki delajo svetek in petek za malo več kot 1 euro na uro.Zdej razumem zakaj je Jankovič uvedel nedeljsko in praznično delo.Samo Miro Senica je iz mercatorja odnesel 7 milijonov eur.Pa te ženske že 15 let nimajo pravilno plačanih ur.Jankovič se je veselo hvalil da se največ proda ob nedeljah,trgovke od tega niso imele nič,niti plačeno ni bilo,na plačilni listi ti prikažejo nedeljsko delo,ukradejo ti pa tri navadna dni pa nič od vsega,gdaj bo kakšen medij o teh poteptanih človekovih pravicah spregovoril.Pravijo kar ni v medijih se ne dogaja.

To je zato, ker v večini trgovin ne zaposlujejo trgovk, ampak polnilke polic. Povejte kdaj so vas kje nazadnje normalno postregli – se pravi še kaj svetovali, razen mogoče pri kakšni tehniki?

Žal imam slabo izkušnjo z vračilom-zamenjavo čevljev v Humanic v Euro-park Maribor. Ker so mi čevlji enostavno pretesni sem jih že naslednji dan po nakupu želela zamenjati (dobropis) in izbrati kaj ustreznejšega. Čevlji so bili nepoškodovani in imela sem originalen račun. Vodja izmene mi je vzvišeno zatrjevala, da žuljenje čevljev ni razlog za vračilo in da mi bodo v roku osmih dni javili, ali bodo mojo reklamacijo upoštevali. Takšen vzvišen odnos, me je šokiral.

Pomanjkanje empatije in razumevanja do stranke me bo v bodoče zagotovo vodil v druge trgovine, kjer so do strank bistveno bolj prijazni in razumevajoči.

Odgovor na objavo uporabnika
mariborčanka751, 05.04.2025 ob 11:37

Žal imam slabo izkušnjo z vračilom-zamenjavo čevljev v Humanic v Euro-park Maribor. Ker so mi čevlji enostavno pretesni sem jih že naslednji dan po nakupu želela zamenjati (dobropis) in izbrati kaj ustreznejšega. Čevlji so bili nepoškodovani in imela sem originalen račun. Vodja izmene mi je vzvišeno zatrjevala, da žuljenje čevljev ni razlog za vračilo in da mi bodo v roku osmih dni javili, ali bodo mojo reklamacijo upoštevali. Takšen vzvišen odnos, me je šokiral.

Pomanjkanje empatije in razumevanja do stranke me bo v bodoče zagotovo vodil v druge trgovine, kjer so do strank bistveno bolj prijazni in razumevajoči.

Kako si lahko ugotovila, da te čevlji preveč žulijo, če jih nisi nosila?  In če si jih nosila, so vidni znaki nošenja.  Ker predvidevam, da s čevlji ni nič narobe (ne žuli slabo narejen šiv na primer), je najbrž problem v tem, da so ti pretesni.  Naj ti bo to šola za drugič – kupuj čevlje, ki so ti prav.

Odgovor na objavo uporabnika
ččč, 31.10.2012 ob 10:49

Del službe. Saj so plačane. So prijazne ja… nekatere. Zadnjič je pa ena nekaj kokodakala na sredi trgovine. Neke zasebne zadeve, se mi zdi. Ampak služba ni za to, da tam nekaj godrnjaš sodelavkam na ves glas in pred strankami. So bile 3 na kupu in poslušale četrto. Pa brez “lep dan” in nasmeha. Grdo je gledala.

TO je pa sicer kar redno v Mullerji v Btc že leetaaa tako v pritličju kot v nadstropju !!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close