Hujšanje
ja je….to se plehpičke!
Sicer pa si jaz niti slučajno ne bi dovolil ssksat na prvem zmenku.
Osebo moraš poznat, vedet za njegove higienske navade, način prehrane,kako razmišlja o življenju nasploh…ko pridobivam informacije in ko jih je vedno več in več…..se zgodi da mi je vedno bolj priljubljena in si jo vedno bolj želim-jo hočem……..ne pa kar prvič.Po zunanjosti je ne moreš sodit…jaz hočem takšno iz katere bi lahko jedel, pa bi še vedno užival.Ah, seveda je še vse polno drugih podrobnosti o katerih ne bi tvezil.
No ne poznaš ravno kaj pomeni zgoraj omenjeni izraz. Ali ženske spijo na prvem zmenku samo s tistimi, ki imajo dober pleh? :)))
Drugače se pa popolnoma strinjam z vama… tudi meni to ni hvale vredno. Ampak jst sem tako ali tako malo zategla, kar se tiče črtic.
Samo nekaj je, tista ženska je mogoče to naredila prvič in edinkrat, tale tvoj prijatelj pa očitno to redno počne: seksa na prvem zmenku.
Ni nikoli pomislil, da sam sebe daje v nič? Pljuva po ženskah, ki so na prvem zmenku seksale, on to redno počne, torej niti pod razno ni kaj prida, če se upošteva njegove besede.
[/quote]
Tako je. Veliko bolje bi se glasilo, če bi X6 napisal:
“Nekoč mi je prijatelj zaupal kako presoja ženske – vse tiste, KI BI spale z njim na prvem zmenku, niso kaj prida.” Torej, šlo bi za ženske, ki pokažejo interes za seks na prvem zmenku, vendar jih on zavrne. :))
Sicer pa, mislim, da ste zgrešili bistvo teme. Kadar si vezana ženska omisli ljubimca, potem sploh ne gre za nobene zmenke, ampak kar za seks. Take ženske pa so še manj “prida” od tistih, ki seksajo na prvem zmenku. Namreč, ženska, ki seksa na prvem zmenku, je lahko samska in s tem ne povzroča “škode” nikomur.
Forum je zaprt za komentiranje.