hujšanje
Audi, tudi jaz sem prišla do tega da moram na fitness drugače ne bo nič. Če hočeš se mi pridruži, jaz začnem danes v fitnessu Moj fit v črnučah in sicer z vadbo Pace, to je organizirano v skupini. Mešano aerobika in fitness, traja eno uro in je res super. Sem že hodila in takrat vidno shujšala. Danes grem ob 18 ker je lahki pace za začetek. Če hočeš se javi
Mislim, kako se lahko sploh mučite s tem hujšanjem in ste potem čisto brez energije, slabe volje, pa še brezveze se obremenjujete s tem. Bolje se je sprejet takšne kot ste, kot pa da se uničuješ z raznimi luninimi posti, dietami z javorjevim sirupom itd. ker še nobena ni bila učinkovita.
Iz lastnih izkušenj, BREZ GIBANJA ne gre nič dol, oziroma gre, ampak ne maščoba. Gredo mišice, tako da se potem zrediš nazaj, pa še ves si povešen. Ne gre tud, če za vedno ne spremeniš prehrane. ZA VEDNO. Pa ne da se vsemu odpoveš, lahko imaš tu in tam prekršek, sam ne da pol en mesec ješ sam sladkarije vsak dan.
Zagotovljen uspeh: veliko gibanja, najmanj uro na dan in radni obroki po malo, zdravi in uravnoteženi, vsaj petkrat na dan. Pa maš lahk postavco ala Pika Božič 🙂 Sicer traja, lahk tud kako leto, če maš toliko preveč, sam je pa za stalno.
Pace izgleda tako, da se najprej ogreješ, potem pa greš na “postaje”, katerih je več in so za vse mišične skupine, na vsaki telovadiš približno 5 min. Vadba je intenzivna in res obdela vse mišice. Na koncu je še raztegovanje in to je to. Cena je 9.400 in vadba poteka vsak dan. ( lahko se udeležiš enkrat dnevno ). Začne pa se skoraj vsako polno uro. Lahko hodiš dopoldne popoldne in tudi zvečer.
xtrm imaš prav podpišem se pod tvoj prispevek!
Punce, nočem nobene užalit lepo prosim, in nobeni zbijat morale.
Javorjev sirup je en sam sladkor. Ta se zelo hitro “porabi” – nekaj se ga vgradi v glikogen, nekaj ga gre tudi v špeh, saj telo sproži varčevalne ukrepe zaradi pomanjkanja hrane. Poleg tega telo ne dobi nobenih beljakovin, torej izgubljate mišice, ki so vaš glavni porabnik kalorij!! To pomeni da se zniža vaš bazalni metabolizem, se pravi, porabite vednio manj kalorij. SE pravi da takoj ko začnete normalno jesti, se pospešeno redite, saj je vaša dnevna poraba kalorij minimalna.
Poleg tega, pojma nimam kaj ta sirup vsebuje, bi bilo pa dobro malo pogledat, ker brez vitaminov, esencialnih aminokislin in maščobnih kislin in še česa ni ravno dobro biti predolgo.
Torej, nisem noben ekspert za prehrano in se sploh nočem pametno delat, samo osnove fiziologije je pa fino poznat, kaj se v telesu dogaja pri posamezni dieti. Mogoče da se motim, ampak bi pa krepko premislila preden bi se lotila take diete.
Pa brez zamere, čisto dobronamerno.
Pri meni ni problema za Nobeno stvar, ko rečem konec je konec. Nehala sem kaditi brez večje težave. Nisem rekla, da ne bom več kadila, ampak, da ne bom prižgala.In tako ne prižgem vsaki dan znova že 10 let. Tudi kavo sem nehala piti (zaradi pritiska) Res imam namen shujšati za 10 kg. Vendar so sladkarije edina stvar na svetu, ki se jim ne morem upreti. Če pa rečem, da si s tem dnem naprej najdem in organiziram čas tako, da bom šla na fitnes, kolesarit itd sploh , če bo zraven družba, potem lahko vstrajam do konca. Vse je v glavi. In jaz se psihično pripravljam na to hujšanje že nekaj časa.Tudi to je en del priprave, da sem se javila na tem forumu. Ne da se mi trpeti sami.
Skuha se ena posebna mineštra, ki je sestavljena iz točno določene zelenjave. Potem to mineštro ješ še skupaj z vso drugo hrano, ki je dovoljena. Štos je v tem, da topi maščobe v telesu. Več kot je poješ, bolj hujšaš. Je pa tudi slaba stran. Ves čas si žejen in veliko piješ, zato se v teh dnevih ni priporočljivo za dalj časa oddaljevati od kopalnice.Prve tri dni se po navadi ne zgodi nič.Potem pa te pripopa na wc školjko pa tudi grami grejo hitro dol.Dieto uporabljajo v ameriških bolnišnicah za bolnike, ki čakajo na operacijo srca.
Forum je zaprt za komentiranje.