Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek hujšanje

hujšanje

prosim za pomoč!

niujno moram čimprej shujšati za vsaj 5 kg, najbolj bi mi pa koristilo, če bi za 10. kaj mi svetujete? vem, da moram manj jesti, ampak to je tako lahko reči, v praksi je pa to tako težko!!

Js sem shujšala v dvanajstih dneh za 8 kg z javorjevim sirupom. Ravno zdaj se spet pripravljam, da bi se spet mal očistila strupov in par kilc dol vrgla. Če si za, lahko skupaj začneva (js bi začela v ponedeljek, 23.)

jst mi tud z vama začela, če lahko
kako pa zgleda to z javorjem sirupom
lp

To pa res ni problem. Po dve kili sem jaz shujšal že več kot desetkrat. Res sem pa potem vsakič dobil po tri kile gor.

No, morm povedat, da tale post s sirupom zahteva kar mal psihične priprave, saj zgleda tak, da ves čas trajanja posta samo piješ ta sirup (po navodilu), čaje, vodo in nič drugega. Js sem prvič poskusla pred več kot 5 leti, zdržala 9 + 3 dni(po postu rabiš nekaj dni, da se privajaš nazaj na normalno hrano). Počutla sem se fajn, lačna nism bla, sam v ustih je pa dolgcajt (nekaj bi pač jedla pa ne zarad lakote). Najboljš si je splanirat tak, da nikamor ne greš (služba, to ja), nimaš kakih posebnih obiskov, zabav. Po postu sem res spremenila način prehranjevanja, tako da sem pridobljeno težo obrdržala polna štiri leta. Letos sem se pa kar mal poredila, mal čez zimo pa mal že prej, tak da se spet ne počutim dobr v svojem telesu. No, mal razmislte, povejte – več nas bo, lažje bo.

Jaz sem nekoč shujšala že več kot 20 kg, ko sem se začela drugače – zdravo prehranjevati. Bila sem že skoraj presuha, zdaj, ko spet jem vse, pa sem se zredila in bi morala spet shujšati. Nisem zelo predebela, a sem. Ne počutim se več dobro, ne morem več obleči vsega. Fora je pa v tem, da že poznam recept za hujšanje, a ga ne morem kar tako uporabiti. Čakam, da mi v glavi klikne in se mi spet zagabi vsa nezdrava in redilna hrana….

Tina29, a bi lahko pliiis napisala svoj recept za hujšanje??? Jst bi sicer rada shujšala samo v trebuh, pa kr ne gre k se sploh ne morm prpravt do tega da ne bi jedla redilnih stvari. :((

Nehala sem jesti vso nezdravo hrano, to je vse! Začela sem tudi malo telovaditi, res malo, okoli 10-15 minut na dan, in to doma, pa zvečer nisem nič jedla. Za zajrtk misli z jogurtom, za kosilo normalno in kolikor mi je pasalo (vendar nič mastnega), potem kakšno sadje in bobi palčke – to je to.

Zdaj pa imam enak problem kot ti: preveč me je predvsem v trebuh, ampak se tud ne morem pripravit, da bi mi znova uspelo.

Tina29…jaz tudi…kot bi brala sebe, le da sem tiste zdrave stvari jedla malo drugače.
Zjutraj sadje, za kosilo polovico krožnika in to bolj zelenjave. Izogibala sem se krompirju, testeninam…če sem že jedla to, potem res čisto malo. Za večerjo pa solate(v katerih je bilo vse mogoče kar se zelenjave tiče), ker ne zmorem biti lačna ob večerih. Sem poizkusila, pa mi je po nekaj dneh “strgalo” in sem uničila vse v enem večeru :((

Helena1, pa se pridruži nam, lunarnim dietnicam! Sarah, Sangrija, jaz in še katera (prijavljena je tudi Sunshine) smo uspešno prebrodile že štiri lune – saj poznaš ta sistem: ob vsaki lunini meni 24 ur ne ješ nič, spiješ pa lahko neomejen količine nesladkanega čaja, vode in kave. Če boš kolikor toliko disciplinirana in takoj po postu jedla samo toliko, kot potrebuješ, se mora rezultat pokazati v enem mesecu.

Naslednjič se začnemo postiti ta petek ob 10,20. Če hočeš biti zraven, dobrodošla! Se bomo spet medsebojno bodrile in moralno podpirale.

Sicer je pa seznam luninih men s točnimi urami na Lunin.netu.

lp
Modra

Jaz se vam ta petek definitivno pridružim. Sem se odločila 100 %. Torej petek, moja prva luna.

LP

Punce, če želite shujšat v trebuh, telovadba- trebušnjaki & co. 🙂 USPEH ZAGOTOVLJEN!

Absolutno se strinjam, to spada zraven. Trim, fitnes, aerobika – karkoli od tega.

lp
Modra

Sunshine, se bom pridružila tudi jaz, bomo videle, kako bo prvič….
Se beremo, pa lep dan vsem skupaj…

neny, kje se pa lahko dobi ta javorjev sirup in kako ga potem uporabljaš

Upam, da bo uspešen dan. Modra mi pridno odgovarja na vsa moja zastavljena vprašanja, tko, da vem, da imam podporo. Hvala Modra! Pa se beremo. :))))

Lp

Mene pa zanima kje se kupi javorjev sirup.

Tržnica BTC, mislim da je trgovina Jablana…pa tudi v Lekarni sem ga videla.

Javorjev sirup za očiščevalno kuro morate definitivno kupit v lekarni! Tisti iz DM je nek razredčen in ni učinkovit. Kakšen se dobi v drugih trgovinah, ne vem, skratka sirup mora bit gost, komaj tekoč in temno rjave barve.

Živjo
Tudi jaz se vam pridružujem pri huujšanju. Če me seveda sprejmete medse:). Shujšati moram namreč 18 Kg, saj sem po porodu in grem če 1,5 meseca v službo in še zdaj ne morem nič obleči.

Kaj pa potem lahko ješ ali samo uživaš javorjev sirup

Če ne moreš jesti manj. Nehaj jesti popolnoma. Ne hecam se. Preberi si kaj o postu, dobro premisli in se odloči. Desetdnevni post te bo olajšal za približno pet kil okrasnega špeha.

Drage moje Lunice. Ne vem, če veste, da kava strašansko spodbuja prebavne sokove in s tem do neznosnosti veča občutek lakote.

koka,
jaz sem tista taprava kofetar`ca, pa se mi zdi, da potem nimam apetita…verjetno se ta vražji apetit samo potuhne in potem kasneje izbruhnne, glede na to, da imam kak kg preveč :)) Saj vem da kava tudi škodi…pa se potolažim s sliko cankarjanske mamke in kofetkom…

Kristi, ob nakupu sirupa v lekarni dobiš zraven podrobna navodila. Jesti pa res ne smeš nič, nobene druge hrane, lahko le piješ ta zvarek, metin čaj in vodo. LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close