Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek hujšanje z luno!

hujšanje z luno!

Živjo!
Mene pa zanima če katera hujša z luno??
Ali je to res, da bi naj shujšal za kilo ali dve, ali je to vse spet en “larifari”??

Imam kolegico,ki se tega zelo drži in se strada po 24 ur.
Ampak meni se zdi,da če človek nebi jedel tudi na “normalen dan”-takrat ko luna na to nima učinka bi tudi takrat tehtnica pokazala manj,a ko se naješ je spet vse po starem.
ali se motim??

Mislim da je to larifari, in imaš ti čisto prav. Če en dan ne ješ je jasno, da pokaže tehnica manj in to neglede kakšna je luna.

Tu lahko najdes dogovore na tvoja vprasanja:

Ne bo držalo 🙂 Če jaz en dan ne jem, se mi nič ne pozna pri kilaži. Ko pa en dan nisem jedla ob polni luni, sem pa res izgubila 2 kg. Seveda ju pa zopet dobiš nazaj, če se prenaješ :))

kokoška, ti si res kokoška, hujšanje po tvoji metodi je pa larifari

mik, ti si res mik 🙂 Hujšanje z luno pa res ni moja metoda. Sem jo samo sprobala iz firbca in odgovorila na zastavljeno vprašanje. Je pa ne prakticiram, ker nimam potrebe po hujšanju 🙂

To je samo bolj ali manj izguba tekočine…nič kaj druga 🙂

Če hočete shujšat in to obdžat se vsaj 1 mesec držite ločevačne diete in rezultati bodo super 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Univerzalne diete ni. Za nekoga bo super dieta, ki pri večini ne deluje in obratno. Za ločevalno sem pa tudi jaz slišala ogromno pohval, pa tudi kritik, da ne deluje ali da so se po njej celo zredili 🙂

Pomoje ima to bolj psihološki učinek kot pa kaj drugega. 🙂 kar poskusi tudi na običajen dan stradati 24 ur, pa se še malo gibati, pa boš ravnotako lažja za kilo ali dve. Kako dejansko in trajno izgubit težo, je pa tako jasno in čivkajo že brabčki na veji. 🙂

LP

Nop, na običajen dan sem že tudi jaz probala, pa je bila teža naslednji dan enaka. Ob luni sem pa tudi jaz izgubila 2 kg v enem dnevu, pa ni to psihološki učinek, ker sem se stehtala :)) Se pa strinjam, da to ni pravi način hujšanja, ker je težkoooo biti lačen. Manj in pravilno jesti, ne pa stradati, ja 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close