Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek hujsanje s kapsulami

hujsanje s kapsulami

zanima me ce je ze katera poskusila hujsati z kapsulamo, ki vsebujejo ananas (ne vem tocno kako se imenujejo) ali drzi to kar obljubljajo v reklami

Nič ne delujejo!! Ker je funkcionalno nemogoče!! Ne moreš ti jesti kar hočeš, počez pa eno kapsulo in potem vse lepo pasira prebavila in porabljaš rezerve. To nikoli ni in nikoli ne bo tako funkcioniralo!!!
Če imaš probleme z čezmerno telesno težo se samo gibaj in omeji vnos hrane. To je edin učinkovit način hujšanja!! Nisi se zredila z včeraj na danes in tudi shujšala ne boš z danes na jutri. Če to sprejmeš je pol že narejenega.
Pa tudi tist Quenty 40 ne dela!! Nič kaj takega kar ponuja hiter uspeh ne deluje!!
(klicaji ne pomenija vpitja, temveč, želim samo poudariti)

LP

Se strinjam…ne delujejo! jz sem jih enkrat kupila in probala, pa sem jih jedla glih ene tri dni…….ful so zanič,sploh ne dišijo po “ananasu” ampak ne vem…po nafti..he. Je pa že bolš kupt piksno ta pravga ananasa al pa kar svežega. Škoda denarja za svinjarijo.

Quenty 40 meni pomaga, da nisem vsa listata po obrazu. Probala sem že druge kreme pa se na moji koži samo ta obnese. Uporabljam jo že 20 let,
najprej je bila samo Quenty, zdaj, ko sem pa res stara 40 uporabljam pač
Quenty 40. Gubic imam samo nekaj “smejalnih” okoli oči , to pa ni rezultat
kreme. Moja mama je prve gubice dobila po 45-em letu brez vsake kreme!
Voda je bila zanjo zakon! Zato mislim, da mojih samo nekaj gubic ni
pomoč kreme ampak so bolj geni.
Uh, sem dolga. Hočem pa povedat, da je Quenti za nekoga dobra krema,
za drugega pa zanič. Tako kot prav čisto vsaka stvar na tem svetu!

lep dan!

edini učinkovit recept za hujšanje: MANJ ŽRI

Samo dobronamerna opomba; za hujšanje v Top-shopu reklamirajo Silhuete 40 in ne Quenty 40 (le ta je namenjena nego kože na obrazu!).

LP!

Če bi kaj pomagalo, bi bilo zagotovo več ljudi suhih.

Zelo pomembno je kaj ješ in pa šele po 40 min aktivne vadbe, se ti začnejo topiti maščobe.

a se ti slučajno pišeš pavček?

Če želiš shujšati in tudi obdržati zaželjeno težo – kar je najtežje, mi piši na moj mail. Pred tremi leti sem shujšala za 10 kg in še zdaj imam idealno težo.

Pomota, se opravičujem. Barca hvala ker si me spomnila. Mislila sem Silhuete 40 in in Quenty 40.

Kolikor vem, je edino učinkovito sredstvo za hujšanje v obliki tablet Xenical, ki pa ga predpiše zdravnik. Vse ostalo je vlečenje denarja iz žepov naivnih ljudi (enako kot večina kerm proti celulitu).

Najbolj zanesljivo je pa seveda manj pojesti kot porabiš. V ta namen pa obstaja na kupe diet in trikov. Nekateri prisegajo na jabolčni kis, ker menda zmanjšuje apetit, drugi na kozarec vode pred obrokom…

Pikica-prosim,daj nam kar posreduj to “foro”na minus 10 kg…Najbrž bi še koga zanimalo…HVALA Lp

Ali pomeni Xenical prejšne tablete Adipex Retard? Jaz sem jih nekaj let nazaj jemala in sem bila super zadovoljna. Kja veš kako komplicirajo, da jih zdravnik napiše?
Jih je mogoče kje dobiti brez recepta?
Hvala,

Mojca

Teh tablet ni možno dobiti brez recepta, stanejo pa če se motim 18000 sit (za 1 mesec)

Punce ne ga srat s takomi forami!
Če želite shujšat samo malo manj jejte in GIBAJTE SE! Morate kombinirat oboje, drugače ne gre. PREVERJENO!!
Tista teorija manj žri deluje, ampak ko boste začele spet normalno jest boste dobile vse nazaj in še malo za po vrhu.
Obstaja pa ena dieta, ki jo uporabljajo v eni hrvaški bolnici za hitro hujšanje srčnih bolnikov tik pred operacijo.
Če katero zanima, jo bom probala najti in vam jo napisat.

Lepo prosim zanjo. Če se ti da, se potrudi in jo poišči.

Pozdravček vsem.

Vika, tista dieta pa tud ne deluje, oni bolniki morajo hitro shujšati, ker so ponavadi pred operacijo…

Brez da se med hujšanjem pošteno ne namučiš, preizkusiš svojo voljo, ne gre.

Xenical je zdravilo in ni nobeno sranje z nobenimi forami. Mogoče ste pozabile pomisliti, da nekateri ljudje ne morejo shujšati z več gibanja, ker se zaradi česarkoli težje gibljejo? Mogoče je treba shujšati zaradi nujnih zdravstvenih razlogov itd. Zato pa ga imajo v rokah zdravniki in ga predpisujejo takrat, ko presodijo, da je potrebno (ne pa morda zato, ker se nekomu ne ljubi telovadit ali pa ima 5 kg preveč in si ni všeč).

Drugo so pa seveda razne “čudežne tabletke” za katere najdeš celostranske reklame v vsaki reviji. Tisti šmorn pa ne samo, da ne deluje, lahko celo resno škodi.

Mojca, ne bi vedela, da je ta zadeva kdaj prej obstajala pod drugim imenom, ker je, kolikor vem, razmeroma nova in ima že ves čas to ime.

Jožica narobe si me razumela oz. jaz nisem napisala tako kat bi morala. Mislila sem reči:
Debelost je bolezen to vsi vemo, vendar se vsi ljudje ne zredimo razadi istega vzroka. Tablete kot so Xsenical so namenjene tistim debelim ljudem, katerih debelost je posledica bolezni oz. nekega neravnovesja v telesu kot so nepravilno funkcioniranje žleze ščitnice, hormonske motnje,… So pa tudi debeli ljudje, čigar debelost je posledica zgolj lenobe in pa prenažiranja. Ti ljudje pa morajo hujšati na način kot sem ga prej omenila se pravi omejevanje vnosa energije v telo in pa redna telovadba.
Nehajte s temi forami je letelo na to zadnjo skupino ljudi, ki bi želeli shujšati brez kakeršnegakoli večjega napora. Je pa tudi res, da je nagnjenost k debelosti in sama konstitucija telesa tudi podedovana, tako da je nekaterim hujšanje še malo bolj oteženo.
Vedeti moramo, da hujšanje ni le izguba telesne teže, temveč gre za preoblikovanje telesa in pa predvsem za spremembo prehranjevalnih navad.

Tako, zdaj grem v predale brskat, kje imam tisto dieto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close