Najdi forum

hudo pretresena

Da bi vi videli, kako je bilo v nekem hotelu, kjer sem dopustovala, prejšnji teden. Katastrofalno!!!
Ja, moram malo pojokat na MONU. Drugače ne gre.
Ko sem prišla v sobo, sem videla sicer malo bolj staro pohištvo, a simpatično sobico. Vse je bilo v redu, dokler nisem odgrnila zaves, da odprem okno. In kaj vidim?
Pajčevino. Pa male pajkce, ki lezejo….
In v kotu crknjenega ptička. Je bil tam vsaj že kakšen dan. črvi pa ga še niso začeli glodat.
No pa grem veselo v recepcijo in povem, kaj sem na okenski polici našla. No pa receptor reče:” Ja nič takega ni to. Bomo nemudoma nekoga poslali, da stvar uredi” (Halo? Nič takega? Kaj pri vas ne čistite okenskih polic? In oken na sploh. Te niso videle cune že kakšno leto…)
No, pa se potolažim in grem na plažo. Minijo tri ure in se vrnem v sobo.
Pa spet hočem malo prezračit. In glej hudiča. Pajkci in ptič so še vedno tu. Madona!
Pol sem se pa razpi** in sem sama prijela za brisačo in ptiča odstranla, ter malo očistila.
No pa zjutraj gledam gospe čistilke. Jao imajo lepo delo. Kar v treh v sobi. Ena sedi, druga govori, tretja kao neki čisti. To se je dogajalo v sosednji sobi. Kaj je bilo v moji, pa ne vem.
Namerno sem pustila umivalnik osran z mojimi dlakami. Pa da vidimo.
Ko sem prišla s plaže, sem dobila postlano posteljo, zagrnjeno zaveso (le zakaj? :))) )
Spraznjene smeti, a umivalnik je bil še vedno kosmat.
Umivalnikov tukaj ne čistijo, očitno da ne.
No, čez kakšen dan, pa so me presenetile. Umivalnik je bil očiščen. Pa tudi posodica za milo. Ja, to se je že fajn nalimalo nanjo, tako da je bilo vse skupaj podobno nekakšni kašici…
Ko pa sem si umila roke, sem opazila, da odtok ne požira. Pa malo bolje pogledam v odtok. Odprem tisti zamešek (je bilo tako narejeno, da si lahko ga gor potegnil kar sam.
No, in kaj vidim? Moje lepo milce je bilo zabasano noter. Vode pa mi ni požiralo. Ne, nisem šla do recepcije. Se je že pri ptiču na oknu izkazalo, da ne bo nič iz tega. Sem pač malo počakala, da je voda stekla in se milce počasi stopilo.
No, to je moja poletna dogodivščina. To ti je hotel s 3-emi zvezdicami.

Škoda. Mi smo imeli tudi 3 zvezdice (hrvaška) in je bilo vse zelo na nivoju. Tudi čiščenje. Take izkušnje je treba napisat z imenom hotela, da se ne opeče še kdo.

No ja, tista s ptičem je malo huda, vse ostalo pa v mejah normale.
Drugič si pa izberite hotel s 5 zvezdicami, še raje pa kakšen kamp:)

eh, če pa že očistio, je pa to vse z isto cunjo…najprej wc, pa umivalnik in na koncu z taisto krpo poliranje kozarcev

včasih je boljše, če se umazanija vidi

jaz pa sem imela podobno izkušnjo v Topolšici. Mi je kolegica svetovala, da je zelo fajn, če imaš otroke s sabo. Pa ni tko.
Tudi mi smo na oknu, v okvirju, dobili ujetega, krepanega, netopirja. Ko sem šla v recepcijo, so mi obljubili, da bojo živalico takoj odpravili. Zvečer pa je še vedno tam visela. Tako sva jo z možem morala odstraniti, da je otrok ne bi dosegel. pa tudi okna odzunaj niso bila preveč čista. Je bila pajčevina.
S hrano se tudi ne bi preveč hvalila. Zajtrk samopostrežen, vsak dan isto. Kosilo in večerja pa dva menija, ki nista bila kdo ve kaj. Makaroni, riž, zrezki, kotleti, zličniki… Ena in ista pašta. Tudi solatni bife je skoraj vsaki dan ista izbira. Sladice pa niso kdo ve kaj. Ko bi vsaj bile tortice… Te maš v kavarni poleg recepcije. Jih moraš pa plačat.
Pa tudi gostje niso dovolj informirani, glede naročanja kosil v naprej in rezervacije mize.
To je moja izkušnja. Moja mami pa hotel zelo hvali. Isto moja kolegica.

A to si bila pri nas ali na Hrvaškem?
Mi smo že z dopusta in sva oba z možem ugotovila, da Hrvate čistoča na splošno precej je*be.
Lani in letos smo bili par dni tudi na Hrvaškem, na popolnoma različnih koncih države, jedli smo izključno zunaj. Niti v eni gostilni ni bilo vse tako kot je treba. Umazan prt, flekasti kozarci, prah na poličkah, strgane blazine na stolih, krožniki z natakarjevim prstnim odtisom, neurejena in zaraščena okolica ipd. Pa se noben prav preveč ne sekira. 🙂
Nismo sicer jedli v top fensi šmensi restavracijah, niti v kakšnih beznicah, ampak v običajnih lokalnih. Tako kot pri nas, vendar je na splošno čistoča v naših gostilnah na precej višjem nivoju.

Kaj ste bili v Črni gori?

Sem bila tudi v kapih. pa se tudi tam kakšno tako čudo najde…

Kaj pričakuješ za tri zvezdice in še na Balkanu? Nekaj si komplicirala in nič rešila. Na recepcijo in naj sobo generalno počistijo, če ne pa zopet na recepcijo in to tako dolgo, da si bodo prišli gor in vsaj tvojo sobo počistili. Menim, da is vse storitve pošteno plačala in lahko zato pričakuješ nivo, ki ga obljubljajo. Napiši še kje, da ne bodo drugi hodili tja. Jaz grem v high hotel ali šotor in vem kaj bom dobila, če ne, se pritožim in to tam in ne potem na MON-u.

Mi smo bili pa na Hrvaškem v čudovitem apartmaju, ki smo ga dobili (kot vedno) čistega v nulo.
V času dopustovanja so nam dvakrat zamenjali posteljnino in vsake tri dni brisače.

Jedli smo tisto, kar smo sami HOTELi :)), kadar smo sami HOTELi in kjer ter kakor smo sami HOTELi :))))

Naslednje leto se bomo z veseljem vrnili na isto mesto!

Na Hrvaško morje zahajam že od nekdaj in še nisem tega doživela, čeprav je bil kdaj tudi hotel s 3 *. Soba očiščena, brisače zamenjane, o svinjariji ne duha ne sluha. Aja, še okno so mi zaprli in klimo nastavili, da ko sem iz plaže prišla ni bilo vročine. Na koncu sem sobaricam nastavila napitnino za cel teden lepega in poštenega dela, ker nikoli ni nič dobilo ,,nogic,, kot se rado prebere, da bi naj čistilke kradle po hotelih gostom. Do zadnje lipe je vse ostalo na mizi, oz. v predalu.

Glede natopirjev, pa ti verjamem. Sem sobarica v hotelu. Tudi mi jih imamo veliko in se kdaj pojavijo tudi tako, nepričakovano. Se pač zgodi. Me pa čudi, da v recepciji niso nič uredili.
Kar pa se hrane tiče, je za pričakovat. saj je to hotel, ki je bolj poceni.

Ja, terme Olimija so zakon. So sicer dražje, a imaš veliko ponudbo. Že če si v hotelu Breza, ki je najcenejši imaš na razpolago:
– popust pri Wellnessu
– dva notranja bazena
– zunanji bazen, ki je delno pokrit, tako da te ne opeče
– vstop v Aqualuno
– zastonj kolesa
– ogled znamenitosti (bogato animacijo)
Skratka ful se dogaja in ni dolgčas.
Kar se hrane tiče, je vse samopostrežno. Si izbereš kar hočeš. Se dobesedno nažreš. Ni omejitev.
Sobe so čiste, urejene, celo prenovljene.

V Sloveniji je najlepše.
Ne grem na Hrvaško, ker imam raje Moravske toplice. So blizu in poceni.
Bazeni so odlični in poleg stojij še golf igrišče. Uživaš v zelenju in v naravnem, bio okolju, sobe so čiste, hrana odlična, vse bife varjanta. Res fajn, če greš s familjo.

Pa glih Moravce hvališ. Da so bio…
Toliko komarjev imajo, ker so bio, potem pa se moraš mazat z repelenti, ki niso zdravi. Hvala za tak bio. Ali rak ali mrzlica oz. tropska bolezen.

Prav danes sem se vrnila s Hrvaške (Pula) in si še nisem povsem opomogla od celonočnega bruhanja in dežuranja na WC-ju po večerji v restavraciji na Vidikovcu. Žal mi je, da moram to napisati in žal mi je, da lastnik trdi, da to pa že ni od njihove hrane – kljub temu, da smo že na začetku zavrnili juho s čudnim okusom. A naj živi v prepričanju, da je to od večernega zraka.

Hrvaško bom lahko komentirala šele po dopustu,do takrat bom rekla,da se pustim presenetit,pa bo kar bo..
Smo bili pa ravno prejšnji vikend v Topolšici in kaj naj rečem-ja,res se pozna,da so samo tri zvezdice.Nimam nobene pripombe nad bazeni in čistočo tam,soba no ja,skromna,ampak vsaj naša čista,okna pojma nimam kdaj so bila nazadnje očiščena,letos mislim,da še ne.
Hrana pa katastrofa
Ja,za malo denarja malo muzike,v tem primeru to povsem drži.

No, mi pa smo letos slabo opravili v hotelu Pagus na Pagu. Čistoča je še kar, se ni za pritoževati ampak hrana :(((((( joj, to pa je bilo za zjokati. Pa je bil hotel 4* od katerega pričakuješ malce več, kot pa smo dobili mi.

Katastrofa! Vedno eno ta isto za jesti, neke vložene solate, če nisi bil med prvimi na zajtrku je itak vsega boljšega zmanjkalo…torej gostje, ki si dovolijo spati do pol 9 so že drugorazredni….

Za nagrado pa sem en dan pred odhodom nekaj fasala pri večerji in dobila driskasto popotnico za naslednjih 5 dni.

Torej nikoli več nas ne vidite v Pagusu.

Hudo pretresena,

a ste bili na Krku? Moja znanka je bila pred dvema letoma na Krku, so vzeli eno last minute varianto, poceni, hotel s tremi zvezdicami, na balkonu pa je bilo polno golobjih iztrebkov, ko je hotela dati tri leta starega sina spat na dodatno ležišče, je počilo posteljno dno, kopalnica je bila umazana (ostanki mila vsepovsod in podobno). Je vse fotografirala in poslala turistični agenciji, s katero so potovali in se pritožila. Mislim, da je po dolgem času dobila vrnjenih približno 100 evrov neke odškodnine.

Ne vedno.

Smo si malce s strahom junija privoščili mini počitnice v Rabcu, hotel Allegro, ki ima 3 zvezdice. Načeloma jih ne prakticiramo, ampak takrat ni bilo ravno nekaj veliko na izbiro, kar bi prišlo manj kot 600 eur za vikend paket.

In tako se odpravimo v ta Allergro. Jaz sem bila čisto paf…pa to pozitivno: hotel zelo čist, sobe res skromne, ampak hrana…..najprej sem malce vihala nos, da ni take izbire kot smo je vajeni….pa sem kaj hitro pozabila na to, ker je bilo vse izjemno okusno. Res. Krompir je bil krompir in ne neka brezokusna gmota….testeni odlične….solat tudi dovolj na izbiro in predvsem okusne…skratka tako pozitivno smo bili presenečeni, da smo bili potem julija posledično zelo razočarani v kao boljšem hotelu…

Kaj pa pri vas doma jeste?? Prepeličja jaca in gosjo pašteto? Mislim, res me zanima no, ker v Topolšico hodim enih 11 ali 12 let, pa še nisem naletela na enolično ali slabo hrano, edino leta 2009 se je poznala kriza in so bile porcije manjše, kot so običajno, letos in lani pa spet po starem, da komaj pojem, vsaj jaz. Pa imamo ultra hude zahteve glede hrane, ker imam 2 otroka alergika in vsako leto napišem seznam hrane, ki jo lahko jesta in vsako leto odlično poskrbijo zanju, brez doplačila – naj jim bo v pohvalo in zahvalo. Jaz ne vem, če lahko zajtrku, kjer lahko dobiš vse, od kosmičev na razne načine, prek salam, pašetet, sira, nutel, meda, marmelad, jajc, hrenovk, klobasic ter palačink rečeš enoličen zajtrk. Pač, lahko, če vsak dan zbašeš v sebe čisto vse, kar se ponuja na pladnjih – potem je res enolično.

Boljšo hrano smo imeli samo še v Moravcih, kjer je pa hrana dobesedno ubijalska, tako je dobra in toliko je je.

V Rabcu smo bili tudi mi zadovoljni – čeprav drug paket.

Kaj pa pri vas doma jeste?? Prepeličja jaca in gosjo pašteto? Mislim, res me zanima no, ker v Topolšico hodim enih 11 ali 12 let, pa še nisem naletela na enolično ali slabo hrano, edino leta 2009 se je poznala kriza in so bile porcije manjše, kot so običajno, letos in lani pa spet po starem, da komaj pojem, vsaj jaz. Pa imamo ultra hude zahteve glede hrane, ker imam 2 otroka alergika in vsako leto napišem seznam hrane, ki jo lahko jesta in vsako leto odlično poskrbijo zanju, brez doplačila – naj jim bo v pohvalo in zahvalo. Jaz ne vem, če lahko zajtrku, kjer lahko dobiš vse, od kosmičev na razne načine, prek salam, pašetet, sira, nutel, meda, marmelad, jajc, hrenovk, klobasic ter palačink rečeš enoličen zajtrk. Pač, lahko, če vsak dan zbašeš v sebe čisto vse, kar se ponuja na pladnjih – potem je res enolično.

Boljšo hrano smo imeli samo še v Moravcih, kjer je pa hrana dobesedno ubijalska, tako je dobra in toliko je je.[/quote]

No, saj o tem govorim. Zelo slabo informirajo goste, da se lahko je še kaj drugega, kot tisto na menuju. In to me moti. Kdo in kako vam je povedal, da se lahko prilagodi jedilnik?
Meni noben tega ni povedal. Pa sem tja prišla z 10 mesečnim otrokom. Ta pa svinjine še ne more jesti. ta pa je bila dva dni zapored na jedilniku. Druge, boljše izbire pa ni bilo.
Občutek sem imela, da zaposleni delajo na tem, da nimajo preveč dela.

Da, tudi jaz sem zadnji dan od dolgoletnih gostov v bazenu slišala, da se da marsikaj naročiti.

Verjetno sem imela smolo. nabasala sem na tak čas, ko je bila kakšna nova čistačica pri delu, morda študentka. Morda je krivo to, da sem bila v tem in tem nadstropju hotela. nekateri imate dobre izkušnje. Jaz pač ne.

Boljšo hrano smo imeli samo še v Moravcih, kjer je pa hrana dobesedno ubijalska, tako je dobra in toliko je je.[/quote]

No, saj o tem govorim. Zelo slabo informirajo goste, da se lahko je še kaj drugega, kot tisto na menuju. In to me moti. Kdo in kako vam je povedal, da se lahko prilagodi jedilnik?
Meni noben tega ni povedal. Pa sem tja prišla z 10 mesečnim otrokom. Ta pa svinjine še ne more jesti. ta pa je bila dva dni zapored na jedilniku. Druge, boljše izbire pa ni bilo.
Občutek sem imela, da zaposleni delajo na tem, da nimajo preveč dela.

Da, tudi jaz sem zadnji dan od dolgoletnih gostov v bazenu slišala, da se da marsikaj naročiti.[/quote]

Zakaj pa si sploh šla tja z tako majhnim otrokom?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close