Hud udarec z italijanskim vodnim topom za antijanšiste
Uf, kako peče odkar so v Italiji proti protestnikom isto uporabili vodni top in solzilec vi ste pa trobili kako je to samo v Sloveniji in samo zaradi Janše.
A je Janša tudi premier v Italiji? A so tudi v Italiji protestirali proti Janši?
Dejstvo je, da so in v Sloveniji in v Italiji protestirali nasilni izgredniki, zblojenci in povsod je bilo treba z vodnim topom.
kaj so jih tudi, 12.10.2021 ob 13:20
Kaj so Italijane tudi kaj stuširali :)?
Meni je drugače žal Ljubljančanov, ker jim izregedniki uničujejo lastnino. Pa žal mi je tam zaposlenim, ker jim izgredniki zapirajo ulice, delajo gužvo.
Debilno debilno, ko pa jajo uničuje državo, pa je to normalno. Za debile.
Problem v nasi drzavi je, ta, da velikemu delu prebivalstva odgovarja globoka drzava. Zato so tako zelo kriticni do te vlade. Ker niso navajeni ziveti v posteni demokraticni drzavi. Odgovarja jim, da sem jim na transparenten nacin krade denar in premozenje. Odgovarja jim, da jim policija krade denar z pisanjem denarnih glob. Odgovarja jim korupcija. Odgovarja jim izcrpavanje drzavnega denarja. Vse se vrti okoli denarja. Jaz mocno upam, da bo tej vladi uspelo se veliko let vladati RS. Da koncno nekdo napravi red v Sloveniji.
Forum je zaprt za komentiranje.