Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hud udarec z italijanskim vodnim topom za antijanšiste

Hud udarec z italijanskim vodnim topom za antijanšiste

Uf,  kako peče odkar so v Italiji proti protestnikom isto uporabili vodni top in solzilec vi ste pa trobili kako je to samo v Sloveniji in samo zaradi Janše.

A je Janša tudi premier v Italiji? A so tudi v  Italiji protestirali proti Janši?

Dejstvo je, da so in v Sloveniji in v Italiji protestirali nasilni izgredniki, zblojenci in povsod je bilo treba z vodnim topom.

Kaj so Italijane tudi kaj stuširali :)?

Meni je drugače žal Ljubljančanov, ker jim izregedniki uničujejo lastnino. Pa žal mi je tam zaposlenim, ker jim izgredniki zapirajo ulice, delajo gužvo.

A so dodal kej solizivca v top? In če ne, zakaj ne? Meni je super gledat kako potem antifa proticepilne mamice jokajo, da jih koža peče.

Odgovor na objavo uporabnika
kaj so jih tudi, 12.10.2021 ob 13:20

Kaj so Italijane tudi kaj stuširali :)?

Meni je drugače žal Ljubljančanov, ker jim izregedniki uničujejo lastnino. Pa žal mi je tam zaposlenim, ker jim izgredniki zapirajo ulice, delajo gužvo.

Debilno debilno, ko pa jajo uničuje državo, pa je to normalno. Za debile.

Italjani se zgledujejo po naših topničarjih.

Jaz pa čakam, da po Kurzu v Avstriji, tudi naši začenjajo odstopati, saj so vendar hribovski frendi.

Problem v nasi drzavi je, ta, da velikemu delu prebivalstva odgovarja globoka drzava. Zato so tako zelo kriticni do te vlade. Ker niso navajeni ziveti v posteni demokraticni drzavi. Odgovarja jim, da sem jim na transparenten nacin krade denar in premozenje. Odgovarja jim, da jim policija krade denar z pisanjem denarnih glob. Odgovarja jim korupcija. Odgovarja jim izcrpavanje drzavnega denarja. Vse se vrti okoli denarja. Jaz mocno upam, da bo tej vladi uspelo se veliko let vladati RS. Da koncno nekdo napravi red v Sloveniji.

Italijanski cepilci so jih veliko bolj fasali kot nasi.    Zakaj je nasa policija tako nezna.?    Tam jih je veliko vec pristalo v arestu.

kaj so pa uničili? Niti en koš ni bil prevrnjen. Če je kdo kaj uničeval je bila to policija, ki je uničila popoldan marsikateremu mimoidočemu, ki sploh ni vedel, da so protesti.

Odgovor na objavo uporabnika
Qiqqe, 12.10.2021 ob 16:12

Italijanski cepilci so jih veliko bolj fasali kot nasi.    Zakaj je nasa policija tako nezna.?    Tam jih je veliko vec pristalo v arestu.

A res? Od kdaj je pa 12 “veliko več” kot 25?

Če so Italijani tudi kaj proti gospodu Janezu Janši govorili, je prav, da se jih pošprica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close