Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek HRVATI

HRVATI

DRAGA SLOVENKA DA NISI TI MOGOČE OD TAM DOLI.

Pač ne grem tja na dopust. Z mejo na morju (pa ne samo na morju) je druga pesem. Zdi se mi, da naši politiki nimajo pravega pristopa.

Ne točno to.So kot neki palčki tam ki so zato da pač kimajo in imajo veliko denarja.VSAKA TI ČAST TAMMENA

o bogi mamin sinko-budi muško!!!!!!!!!!!!

ker si imel ravno neke pripombe…pišem v gorenjščini oz tako kakor mi sede upam da nimaš tudi kakšnih pripomb glede brisanja moje riti….

pa nekaj ti povem slovenec zaradi takih kot si ti slovenci padajo v slabo luč!zato naredi nam uslugo in se nekaj nauči iz naslednjih vrstic katere bom napisala vsem naci nestrpnežem….

moj fotr je slovenc in mami iz bosne( pola pola-mus.-srp)…zelo pogosto hodim dol….
v mestu kjer živijo moji sorodniki so in muslimani in hrvati in srbi…vsak se z vsakim dobro razume in glede na to da je bila dol vojna bi pričakoval da se bojo pobil med sabo pa se ne….pri njih ni važno od kod si kdo si in kakšno barvo las imaš ampak kaj nosiš v srcu!!!!
in mi še danes ni jasno zakaj taka nestrpnost z strani slovencev do srbov hrvatov in muslimanov….zato ker te je poslal v vojski v PM?
sori a si mislil da te bojo v vojski učil kako boš doma ženo masiral?
ja veš glede parkiranja je pa tako…z hrvatom si se samo kregal…američan bi te že zdavnej poču…no ja vsaj une mislim katere ti tako rad po tv-ju gledaš in jih kuješ v zvezde….kaj se pa v resnici dogaja je pa absurd…koliko revščine in nezdravega življenja…pa tisti jerry springer shov samo dokazuje kako so super ane?
aja pa še nekaj ko smo ravno pri američanih in vojski in pri vsem tem….jla nikdar nikdar in še enkrat nikdar ni bombardirala bolnišnic in tujih ambasad kakor je to naredila amerika….

slovenec nauči se obsojat ljudi po tem kaj imajo v srcu-na duši in po tem s katerim se boš kregal zaradi parkiranja….

pardon nakoncu sem želela napisat in NE po tem z katerim se boš skregal glede parkiranja

OČKA svaka čast, lepo si to napisal.

L.P.

TO MI DELAJ

Ne nisem od tam doli, če pa bi bila od tam doli, me to nikakor ne bi bilo sram povedat, ker glede na vaše komentarje, bi v tem trenutku raje bila od tam doli.

SLOVENEC

Ti pa bi se glede parkiranja ali česar koli, skregal s komer koli, saj je to razvidno iz nestrponost, ki jo izkazuješ. Nismi mi pa povedal kje bi bile meje Slovenije, če bi bil ti druge narodnosti (morada bi bila velika Slovenija do Beograda)

SLOVENEC občutek imam, da ti nisi pod kožo krval kot vsi ostali ljudje, ti si fenomen, po tvojih žilah teče strupena kri

Živjo slovenka,

Si pač ena redkh, ki tako razmišlja. Seveda je lažje pokazati s prstom na drugega češ on je kriv (je tudi ščepec resnice v tem) ampak za vse težave s Hrvati, Italjani, Srbi … smo si Slovenci sami krivi. Na žalost večina rajši udriha po drugih, ker pač ne znajo pometati pred lastnim pragom.

Ja Slovenec, če tole bereš te bo verjetno presenetilo ampak tudi ti si sokriv, da se naša oblast takoj poserje pred vsakim kretenom ki nam soli pamet. Zato pa smo takoj pozaprli Duty Free shope ko je Evropa požugala s prstom. Pa zato nam Hrvati lahko serjejo po piranskem zalivu. Pa Italjani nekaj obujajo idejo o reveziji Osimskih sporazumov (sem za če se meje premaknejo iza meja beneške slovenije :-)). Pa hočeš še kaj !!

Delno se strinjam,ampak rad bi slišal teritorialce,ki so se takrat bojevali v bojih z JLA.Res je,da so hoteli zavzeti mejne prehode,ampak so na svojem agresivnem pohodu uničevali vse pred seboj,praviš,da “JLA NI NAPADLA SLOVENIJE”,zakaj in od kod pa potem žrtve???Preberi si knjigo:SLOVENIJA NA BARIKADAH in osveži malo spomin kako je bilo.Glede poznavanja služenja vojaškega roka mi pa ne soli pameti,ker sem služil v specialni pešadiji leta 89 in vem marsikaj kaj se je dogajalo pred vreliščem v Sloveniji,točno v Postojni.Ti REALIST bi raje videl,da je tukaj ostala “priljubljena”jugovojska,mi pa v YU,kajne!?

Bimbo ti si osel.

Saj se moramo ponižati, če hočemo, da nas sploh vzamejo noter. Se ne cel svet vrti okoli Slovencev ampak mi okoli nji.

Glede zamejskih slovencev pa ne bi njih vprašali, če sploh hočejo v Slovenijo. Saj niso neumni!!! Tukaj ostani ti.

LP Alex

Alex!

Me veseli, da me imaš za osla, vendar neizpodbitno dejstvo je, da se svet vrti okoli močnih in PREDVSEM pokončnih. Tudi mali narodi so se uspeli priboriti marsikaj in to predvsem z pokončnostjo. Konec koncev smo se tudi mi odcepili od Juge ravno s pokončnostjo.
Se pa strinjam, da je za dosego določenih ciljev potrebno plačati tudi določeno ceno, nisem pa za to, da vsakemu “buzerantu” nastavimo rit, ki ima pet minut časa da nas zajebava. Na primer Čehi so mirno počakali z zaprtjem svojih Duty Free do vstopa v EU (ter rekli EU komisiji NE), mi pa smo bili bolj papeški od papeža , pa smo to storili celo pred zadnjim rokom, ki nam ga je namenila EU.
Toliko o oslu.

Glede pripombe o Osimskih sporazumih pa me očitno nisi razumel(a). Ni poanta v tem, da hočemo zamejske slovence nazaj, amppak v tem, da postavimo v bran temeljne nacionalne interese. Mogoče pa ravno zato, ker je “matica” tako hlapčevska, zamejci niti nočejo združitve. In vidiš ravno o tem sem govoril v svojem prvem postu.
Trdna obramba nacionalnih interesov – seveda s civilizacijskimi sredstvi (da ne bo pomote) je porok, da nas bodo sosedi in drugi cenili in upoštevali. Kaj misliš ali ni ravno odnos naše oblastne strukture do primera Joras dober signal Hrvatom, da nas lahko zajebavajo po celi črti.

LP
Bimbo

Aha, Ondi se je sicer malce umiril, pa še vedno klati neumnosti.
1. Jaz nikomur ne solim pameti, reagiral sem samo na tvojo abotno in prepotentno izjavo.
2. Kot bi sicer lahko razbral iz tega, kar sem zapisal, sem tudi sam služil vojni rok v JLA in to tako na terenu kot v komandi 9. armade in neskromno menim, da mi je to dalo kar dober vpogled v to organizacijo. Sicer pa imam že po definiciji o tem pravico soditi vsaj toliko kot ti, se pa poskušam izogibati pubertetniškim pretiravanjem in stripovskim črno-belim komentarjem. V koliko vojskah si pa poleg JLA še služil, da lahko primerjaš in tako pljuvaš po JLA?! Sicer pa nekritično in prepotentno pljuvanje po nečemu, kar se je sesulo in česar nihče več ne brani, kaže na manjvrednostni kompleks ali vsaj osebnostno nezrelost.
3. Od knjige “Slovenija na barikadah” pa mi je dovolj samo naslov in rad bi ti mimogrede prišepnil, da barikade ne sodijo v vojno ampak na demonstracije ipd. Še en dokaz torej, da seveda ni šlo za vojno in da JLA še zdaleč ni napadla Slovenije. Če bi se to zgodilo, verjetno od Ljubljane ne bi ostal kamen na kamnu in umrlo bi na desetine morda stotine tisočev ljudi, kot v vsaki pravi vojni. Morda bi bilo dobro, da bi za začetek kdo pogledal vsaj v SSKJ, kaj izraz “vojna” sploh pomeni …
4. Tvoj zadnji stavek pa kaže, da si se v JLA zelo dobro navzel manir, ki jih sicer kritiziraš, ter si vešč balkanskih nizkih udarcev in nesramnih podtikanj. Nič novega: kdor se v nečemu prepozna kot v ogledalu, to najbolj strastno sovraži, mar ne?

Tebi”realist” je pa res kaj dopovedati.S svojimi Yugo izjavami zelo zagovarjaš Yugo vojsko in govoriš,da leta 91 JLA ni napadla Slovenije…in podobne smešno neresnične izjave,prav žaljive za branitelje naše države.Najverjetneje si v Yugovojski bil kakšen intendant ali pa tajnik kakega oficirja in si užival v vojnem roku in ,če bi bila agresija Yu vojske še enkrat izvedena,bi stopil na stran YUGO VOJSKE,kar sodim po tvojih izjavah.Da so moje izjave pubertetniške glede poznavanje takratnih razmer,so tvoje prav sovražne do Slovenije in udeležencev TO in MILIČNIKOV v spopadih z agresorsko JLA.Če si pristaš in simpatizer JLA,okupatorske vojske je to tvoj problem,služenja vojaškega roka v YU vojski ti ne bom opisoval,ker je bilo to po Sovjetskem vzoru,se pravi za današnje razmere kar zaostalo in primitivno,po vzoru NOB med 2 sv. vojno,kar pa za tiste čase NOB seveda ni bila.Lepo te prosim ne primerjaj JLA in SL. vojske,ker je razlika očitna.Kar pa se tiče knjige SLOVENIJA NA BARIKADAH naj ti povem,da so v njej podrobno opisani vsi konflikti TO in SL.MILIČNIKOV z takratno jugoslovansko armado.V njej so tudi fotografije,ki podrobno prikazujejo kaj je ta sovražna YU vojska počela.Uničevala je civilne objekte,streljala na civiliste,naredila ogromno materialne škode in “civilizirano bombandirala letališče Brnik”in pakar je najpomembnejše ubijala Slovenske vojake in takratne miličnike.Prosim preberi si kakšno knjigo,ki opisuje dogodke leta 91,pa malo se pozanimaj o takratnih dogodkih in boš pojem vojna bolje razume in doumel KDO je izvedel agresijo in napad na Slovenijo.Ne klati takih bedastih neumnosti da JLA NI NAPADLA SLOVENIJE.Jo je v lažji obliki,na srečo,no JLA se je v svoji “ljudski” luči pokazala tudi kasneje naHrvaški,Bosni… Naj te bo sram,če si SLOVENEC,da tako razmišljaš o naši preteklosti.Nimš pojma o pojmu nevednež,klatiš smešne neresnične izjave in zagovarjaš agresorsko Yugo vojsko.Drugače bi govoril,če bi služil v specialni pešadiji v Postojni in okusil pojem specialnost v negativnem smislu!Tudi,če bi sodeloval v obrambi domovine junija 91,bi imel drugačen pogled na takratne dogodke.Hvala bogu,da se je ta armada sesula,da prihodnje generacije ne bodo deležne njenega obveznega vpliva.Torej v roke literaturo ,če pa nočeš brati,pa o takratnih dogodkih vprašaj kakega udeleženca,ki ve zakaj se je bojeval in dobro ve kaj je vojna,bitka,agresija in ti bo podrobno opisoval boje med tvojo priljubljeno okupatorsko jugovojsko in pogumnimi teritorialci in miličniki!

Tebi”realist” je pa res kaj dopovedati.S svojimi Yugo izjavami zelo zagovarjaš Yugo vojsko in govoriš,da leta 91 JLA ni napadla Slovenije…in podobne smešno neresnične izjave,prav žaljive za branitelje naše države.Najverjetneje si v Yugovojski bil kakšen intendant ali pa tajnik kakega oficirja in si užival v vojnem roku in ,če bi bila agresija Yu vojske še enkrat izvedena,bi stopil na stran YUGO VOJSKE,kar sodim po tvojih izjavah.Da so moje izjave pubertetniške glede poznavanje takratnih razmer,so tvoje prav sovražne do Slovenije in udeležencev TO in MILIČNIKOV v spopadih z agresorsko JLA.Če si pristaš in simpatizer JLA,okupatorske vojske je to tvoj problem,služenja vojaškega roka v YU vojski ti ne bom opisoval,ker je bilo to po Sovjetskem vzoru,se pravi za današnje razmere kar zaostalo in primitivno,po vzoru NOB med 2 sv. vojno,kar pa za tiste čase NOB seveda ni bila.Lepo te prosim ne primerjaj JLA in SL. vojske,ker je razlika očitna.Kar pa se tiče knjige SLOVENIJA NA BARIKADAH naj ti povem,da so v njej podrobno opisani vsi konflikti TO in SL.MILIČNIKOV z takratno jugoslovansko armado.V njej so tudi fotografije,ki podrobno prikazujejo kaj je ta sovražna YU vojska počela.Uničevala je civilne objekte,streljala na civiliste,naredila ogromno materialne škode in “civilizirano bombandirala letališče Brnik”in pakar je najpomembnejše ubijala Slovenske vojake in takratne miličnike.Prosim preberi si kakšno knjigo,ki opisuje dogodke leta 91,pa malo se pozanimaj o takratnih dogodkih in boš pojem vojna bolje razume in doumel KDO je izvedel agresijo in napad na Slovenijo.Ne klati takih bedastih neumnosti da JLA NI NAPADLA SLOVENIJE.Jo je v lažji obliki,na srečo,no JLA se je v svoji “ljudski” luči pokazala tudi kasneje naHrvaški,Bosni… Naj te bo sram,če si SLOVENEC,da tako razmišljaš o naši preteklosti.Nimš pojma o pojmu nevednež,klatiš smešne neresnične izjave in zagovarjaš agresorsko Yugo vojsko.Drugače bi govoril,če bi služil v specialni pešadiji v Postojni in okusil pojem specialnost v negativnem smislu!Tudi,če bi sodeloval v obrambi domovine junija 91,bi imel drugačen pogled na takratne dogodke.Hvala bogu,da se je ta armada sesula,da prihodnje generacije ne bodo deležne njenega obveznega vpliva.Torej v roke literaturo ,če pa nočeš brati,pa o takratnih dogodkih vprašaj kakega udeleženca,ki ve zakaj se je bojeval in dobro ve kaj je vojna,bitka,agresija in ti bo podrobno opisoval boje med tvojo priljubljeno okupatorsko jugovojsko in pogumnimi teritorialci in miličniki!

Gospodje !

Brez ovinkarjenja, Realist ima prav !!!!

Slovenija je izvedla odcepitveni udar. Vojne pa ni bilo! Yugo vojska je bila ena močnejših armad v tem delu Evrope! Slovenci smo jih res malo presenetili, če bi se pa nam postavili po robu, kot bi se lahko, bi bil pa juhuhu !!!!

Tokrat kot poznavalec in v odcepitvenem udaru aktiven Slovenec JOHANUS!!!

Kakšna vojna neki,ali sploh veste ONDI al pa Jaro kdorkoli že kje v naši bližini je bila prava vojna.Na Hrvaškem in v Bosni,pa deloma v Srbiji in na Kosovu.Pri nas je bila kaka manša bitka ali spopad.Jla bi lahko razorala Slovenijo,imela je ogromno orožja,na srečo ni bilo tako.Nekateri pravijo škoda ker ni več jugoslavije,bratstva in enotnosti…Lepše nam je bilo,priznajmo.

REALIST bi dal JLA še najverjetneje priznanje za dejanja,ki so jih povzročili v Sloveniji.Če bi prišli nazaj bi jih zagotovo sprejel s kruhom in soljo in jim razložil,da tu ni bilo nikakršne vojne in da se jim za obisk priporoča.

Sem slišal da bi naj na meji tu in tam spraševali Slovence po 100 EUR ki jih bi naj imel na dan za bivanje pri KOCKASTIH,in da če pokažeš kreditno kartico to tudi zadostuje.In spet zajebavajo samo nas.

ja pa ne se pustit, treba zajebavat nazaj zahojene kockaste hrvate, ne pa jamrat po forumih,
Slovenec pokaži končno jajca in jebi hrvatom mater kockasto, kaj tukaj jokaš ko ena pičkica

pa zakaj sploh hodiš v to bedno hrvaško, veš kolk drugih turističnih destinacij imaš, kjer te bodo obravnavali kot kralja, pa čeprav se boš obnašal naduto in jim dajal občutek, da lahko s svojimi 100 evri kupiš celo njihovo jebeno morje

Brigaj se zase bedak.Kdo pa ti je rekel da moraš to brat.

He he…

V bistvu imaš kar prav. Slovenci smo na splošno takšni, da se pritožujemo na forumih, kakšne krivice se nam godijo, ko je treba kaj ukrenit, pa večina stisne rep med noge.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Bo mogoč dogovor, ko bodo ugotovili, da njihove por v Evropo vodi preko Slovenije. Za zdaj še niso v tej fazi, ampak se nacionalistično napihujejo. Ampak za vsako rit s epalca najde in tudi oni bodo bolj ponižni, vse s ebo dalo zmenit.

se pravi…njihova pot

no s kom zdej ni možen dogovor, jaz sem hotla s tabo eno tako konstruktivno debato na nivoju udart, ti pa kar tkole po balkansko tc tc tc

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close