Najdi forum

Hrvaška

Živjo,
moje letošnje počitnice so nekako padle v vodo, a vseeno upam, da ne čist.
Želim si nekam na hrvaško obalo, najraje v Dubrovnik z letalom (kakšna poceni varianta ali last minute). Če si punca, ki ga rada žura in obožuje Dalmacijo se mi javi. Šla bi pa enkrat avgusta, tko da sem 20. že doma.

Pozdravček!

Cao!!
A pridejo sam punce v poštev!!
LP Matjaž

Že v juliju sem imela namen obiskat Dubravnik,pa se ni izšlo.Tudi jaz iščem sopotinco/ka vendar lahko grem le v septembru.Če si zainteresirana mi sporoči.

Na žalost septembra ne morem, samo v avgustu.

Lep dan, Mojca.

Ja Matjaž, tako nekako. Nameravala sem iti s kolegico, pa je rahlo zahinavla. Tko, da bi raj šla s punco. Sej veš babji žur je čist drgačen (ja,verjetno ne veš).

Lep pozdrav, Mojca.

cav mojca!
jst tud nekam obupujem nad pocitnicami, ki so taprave sam, ce so z morjem popestrene; morje pa je zame dalmacija… sla bi z najvecjim veseljem, kamorkol v dalmacijo. avgusta bi blo fino. ce se ne cofotas v morju;) se mi kej oglasi
mateja

Mateja živjo,
res sem malce čofotala v morju, vendar sem zdaj že doma. Imela bi čas nekako od 20.avgusta naprej. V poštev pride tudi Kvarner, kakšen otoček al pa seveda Dalmacija.

cav mojca!
jst zal po 20. nimam casa, sem najprej razumela, da bi bila ti rada do takrat ze nazaj. pa mogoce kdaj drugic:)
lepo se imej in uzivaj
mateja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close